標題: [轉片] 天注定冇得怨[00+] [打印本頁]

作者: wai81    時間: 2005-6-13 12:25 PM     標題: [轉片] 天注定冇得怨[00+]

http://www.big-boys.com/articles/2ndplace.html

[ Last edited by sfxc0000 on 2005-6-13 at 08:03 PM ]
作者: wai81    時間: 2005-6-13 12:30 PM     標題: [轉貼] 工廠

在一個鄉下的村子裡有一個小女孩, 11歲就到刷子工廠去工作
剛工作一週後, 突然發現自己的身體長了一些奇怪的毛,
(大概是教育程度不足吧! 上過健康教育的各位應該知道那是....)

她感到很害怕, 心想:
"才到刷子工廠工作, 一個禮拜居然長出刷毛, 再下去的話.....
還得了!?"
於是第二天就向老闆辭職.

老闆決的很奇怪, 說: "你工作很認真, 大家也都很喜歡你, 我給
的工資也不少為何要辭職?"
小女孩就一五一十的把原因告訴告訴老闆.

老闆大笑說: "原來是這樣, 沒什麼嘛! 每個人長大就會這樣,
你看我也有啊!" 就把褲子脫下來給女孩看.
結果, 女孩嚇的奪門而出...
她邊跑邊想: "我才來工作一週, 就長出刷毛, 沒想到老闆連刷
柄都長出來了."
作者: wai81    時間: 2005-6-13 12:31 PM     標題: [轉貼]真人真事...今日係某間超市既有趣情形

咁今日見悶就落樓下行下...
見口渴咪入去間類似超市既野買野飲...
排隊比錢果陣...
排係我前面有三四個應該係小學既學生...
咁我見佢地淨係一人買左一支水only...
但個sales都好禮貌咁問佢要唔要袋...
點知其中一個小學生就話..."唔要袋...我要套"...
我咁諗如果有人聽到既話...
個個都會諗個sales點樣應負呢...
都會諗哩d咩細路唻...

而我就諗個sales會點答...
點知哩個sales淨係簡單又禮貌既一句咁講...

你地知唔知佢講咩呢...
佢話"唔好意思喎...弟弟...我地冇你既size"...

哈哈...我當堂笑左出唻...

因為超市d sales都係家庭主婦唻(大多)...
居然都可以咁冷靜應個細路...
比我既感覺都係會鬧個細路或唔理佢...

好佩服佢囉...哈哈...
咁之後果几個弟弟梗係扮傻...
笑笑口咁走左啦...
作者: wai81    時間: 2005-6-13 12:32 PM     標題: [轉貼] 廁所對聯

上:端坐紫禁城
下:低看菊花池
橫批:舒暢無比

上:天下英雄豪傑到此俯首稱臣
下:世間貞烈女子進來寬衣解裙
橫批:天地正氣

上:腳踏黃河兩岸手拿機密檔案
下:前面機槍掃射後方炮火連天
橫批:爽

上:大開方便之門
下:解決後股之憂
橫批:眾屎之地

上:有小便,宜;
下:得大解,脫,
橫批:鞠躬盡瘁

上:暢通上下
下:雅集東西
橫批:新陳代謝

上:來前百步緊,
下:出後一身鬆。
橫批:愉悅身心

上:靜坐覓詩句,
下:放鬆聽清泉。
橫批:清靜世界

上:最適低吟淺唱,
下:不宜濫炸狂轟。
橫批:講究衛生

上:小坐片刻,便會放鬆意念;
下:清閒一會,即成造化神仙。
橫批:此即桃源
作者: wai81    時間: 2005-6-13 12:33 PM     標題: [轉貼] 百貨公司抽煙

某日。阿呆與阿瓜在百貨公司邊抽煙邊閒聊....
店員:「兩位先生,請不要在這裡抽煙。」
阿瓜:「奇怪了,你們店裡賣煙,卻不准客人抽煙?」
店員:「我們店裡也賣保險套,你要不要在這裡做愛呀?」
作者: sfxc0000    時間: 2005-6-13 08:03 PM

+5

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0