標題: 有冇人試個潟到冇晒力 企起身都腳卑? [打印本頁]

作者: xthmkn    時間: 2005-6-14 05:55 PM     標題: 有冇人試個潟到冇晒力 企起身都腳卑?

話說前兩日我病左
8 V- x6 i6 H$ A  x我呀媽就保左d超勁 清熱茶比我 !
* K$ o% i& J$ x8 d+ ]/ q: x( {我個時已經病到死下死下
$ `7 M0 ^( F) W* O8 t係張床度唔識郁
- X# J/ z( {9 r) K6 V0 |" ~飲完之後就訓啦
# [/ ~7 s7 u! T  ?$ u& m# f7 p& W1 c8 u) u# q
3點幾 我有少少急屎5 N& f) e( q& ~
去次所 一去就"傾潟而下"
4 {8 x) B# o/ @' c1 i
3 C, X' P* Y7 ]' v潟左兩個鍾 個人已經病 再咁搞法 半條人命都唔知仲有冇
7 O6 Q% U, z$ v' `9 {+ B. w' w8 I
之後仲有d "零碎"既未出到  係個度坐到訓著左
$ L1 p$ O; k3 ^& X1 W/ \我連 "關<門>"既力都冇 又得佢慢慢出少少慢慢出少少
6 ^. q( M+ U1 r5 F! y" [) ~* }, i& i" C/ g5 |8 f" V
搞到7點先可以返上床 -.- ~
作者: happylion99    時間: 2005-6-14 06:08 PM

我試過瀉到成條甲狀腺穿左,要個靚女醫生捐佢個條靚腺俾我先好返
作者: yeahchan    時間: 2005-6-14 11:08 PM

我試過瀉足7日~
% @* x8 K7 P# m+ R瀉到休克~輕微脫水~要飲水
作者: 入晒    時間: 2005-6-14 11:24 PM

我試過開頭屙左幾次,有野屙,之後瀉到無野屙。。。屙水,係個屎塔度放屁,之後訓返,無幾耐又急。。。又坐係屎塔上等屎屙。。。又係屙水,一日重愎依個動作8-9次。。。。連續2日係甘。。個人無晒力,行都好勉強。。。。
作者: pakho    時間: 2005-6-15 12:27 AM

我試過屙極都屙唔出~屙左七七四十九個鐘先有"料"到~跟住用九牛二虎既力量~先屙得出d屎~仲連埋d血~~~隻腳係完全麻痺~要搵醫生係個大脾o拍支針先有感覺...............
作者: happylion99    時間: 2005-6-15 04:39 AM

屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙
4 l' U5 {# R6 K8 S6 j6 O2 q! b屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙屙
& @+ X6 t# \% W/ X6 v9 _"屙"呢個字幾特別
作者: pkdonald    時間: 2005-6-15 09:07 AM     標題: RE

肚痾真是好辛苦,我有次腸胃炎,痾左成3次之後都仲有好多響個肚內,好辛苦,次次都是細細粒咁,搞左好耐先痾哂出來

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0