標題: 唔好去沙田廣場新擴充入面某間食肆 [打印本頁]

作者: justtocc    時間: 2005-6-14 09:13 PM     標題: 唔好去沙田廣場新擴充入面某間食肆

鍾意試新野o既你..好大機會經過果度..即係海天堂對住條橋行上去果個廣場..# O; {, k  c) ?+ b" y; g/ P. V. o# [
入面擴充左幾間食肆~岩岩試過最角頭果間"魚湯米線"........頂! 平平無奇收咁貴!
- Z2 Z: U8 w9 s; N) L2 A& A最難頂d雞翼! 叫左 南瓜雞翼炒一丁  d雞翼原全食得出係百佳果d$2x蚊兩磅裝果d!!好難食嫁!食多幾下有d腥tim嫁!!她媽的~ d一丁同快餐店果d無分別..又係一樣多油...唉~小心中招
# D, t" @0 ^# N9 V' C  B: |/ S# N3 g: J7 \6 V- z
[ Last edited by justtocc on 2005-6-14 at 09:15 PM ]
作者: hiroraymond    時間: 2005-6-14 09:16 PM

你呢個問題我一早就講過,8 V$ h, Q8 Q& l
我仲要慘你少少,
: _1 P. r7 f6 ?1 k: D# `9 E螃蟹變蟹柳,3 K, j1 A' k$ h" m
得閒去睇下啦. Q" }6 C% v* V: m0 D) j

* r0 |) C( k+ T7 w' ]2 khttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ight=%2Bhiroraymond
作者: justtocc    時間: 2005-6-14 10:16 PM

真係想好似畢彼特係<史密夫妻>用果枝火箭炮 炸左間野去~~" K" g+ {+ y' @4 z: k
學埋佢帶埋黑超 and 一個轉身就射 好瀟灑
作者: hiroraymond    時間: 2005-6-14 10:22 PM

真係唔明點解個陣野仲會坐爆,4 p% g) Q$ t( k, j6 G
睇黎好多人都係俾佢好似好靚既裝修呃左,: _6 [0 L4 k! g# O
個度唔單止食野貴夾難食,
0 m  M) y. b' S. s0的人既態度簡真係「超水準」!
作者: justtocc    時間: 2005-6-14 10:27 PM

咪係~我都見到入面多人以後好掂..但主要原因係佢比起隔離幾間平d..入去o既人都應該係咁諗.
& O1 T3 h" u3 v0 b" W
; _$ ^$ b% H: A; r# B* T$ [如果食返呢個價錢早知係咁去 好好粥 度食好過..隻"根"多大~野飲都係...and d粥無海皇粥咁多水..good d
作者: hiroraymond    時間: 2005-6-14 10:38 PM

我個次去見個高級既員工,
6 r1 h( [$ V  C4 n! e! q類係部長個類呢,
% S8 \# W0 ?% I4 i& B同條友講話你拎開你0的野俾人坐個位,(言氣唔算好)
7 r8 V& y/ Y  l+ j! l, {( d我之後俾張椅你放野啦,
7 }( i# a1 Q# K, S% W' j  ~跟住唔駛講都知啦,8 ?/ e& p( J* K: P
啋你都傻,話知你拎住食野。
作者: billyben    時間: 2005-6-14 10:40 PM

thx
作者: vivienna    時間: 2005-6-15 12:42 AM

旺角有間野係 ‘出前一丁廚神大賽’ 冠軍架﹐個黃金雞翼炒一丁﹐好好味﹐HK$34﹐係有D貴﹐不過真係好味。( U- n0 f9 q% @: e, d8 Y

. l, \* D. g) b3 a) P不過唔記得間野個名。
作者: justtocc    時間: 2005-6-15 01:17 AM

@@34$ JA?我話難食o既 雞翼一丁 真係 殘酷一丁 !! 45$ 又難食又cheap又貴..
作者: vivienna    時間: 2005-6-15 01:23 AM

Originally posted by justtocc at 2005-6-15 01:17 AM:
3 |) B6 E+ n: n2 h) j@@34$ JA?我話難食o既 雞翼一丁 真係 殘酷一丁 !! 45$ 又難食又cheap又貴..
( p+ |- i+ m5 i
justtocc﹐係呀﹐$34蚊﹐而且味道方面我比滿一百分﹐但服務就50分。個麵有成兩包甘多﹐秘制調味﹐又有疏菜一齊炒﹐D麵質煙韌爽口。! p% v- }, n$ C

: A: a( y7 y; E9 ^+ S# P' e$ {等我下次再去巢番個餐廳名出黎先﹐好似叫咩“真好野”﹐或“好味道”果D超級老套名。
作者: justtocc    時間: 2005-6-15 03:55 AM

咩街? 附近咩商場?
作者: 我是人    時間: 2005-6-30 02:41 AM

好似係叫極之好bor-口-''

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0