標題: {轉貼}你部電腦..會唔會無啦啦自動重新開機?..怪聲 [打印本頁]

作者: david190    時間: 2005-6-15 05:03 PM     標題: {轉貼}你部電腦..會唔會無啦啦自動重新開機?..怪聲

你部電腦..會唔會無啦啦自動重新開機?..怪聲

呢排...我部電腦(買左算幾耐下)成日開開下ie或者 microsoft word個陣重新開機..

呢樣野..相信有d人都會發生...但係..我唔同

[岩岩發生]

就係咇一聲無啦啦重開既時候...一直入 經過compaq之後會轉入windows xp個畫面 但係//好奇怪..

當過左果個畫面之後...有d怪聲...當時..我以為部機燒左定點..但係把聲慢慢變尖...

再過一陣...當我打算夾硬熄機個陣.睇到一個畫面..成個人我即刻硬左...

無啦啦我見到一個畫面..係一個繁榮世界既畫面..然後...聽到一d唔知咩野既聲(好似係對話)..就有一個女人頭彈出黎.
(驚得濟睇唔清)叫左一聲....部機又重開過..........然後...部腦又若無其事咁work...........

我見到既...係咩黎...有冇人見過?....有好多鐵路....
作者: happylion99    時間: 2005-6-15 05:14 PM

你的創作水平我好欣賞,但我只係想在呢區睇d【空間靈幻異次元】的野 ,唔該幫手移去吹水區~
作者: 阿骨打    時間: 2005-6-15 05:52 PM

第一.
自動重新開機我都試過...
我既經驗就係燒左硬體...
所以我次次開到某一個時間 ,部電腦就會自己自動熄機再開過...
第二.
你話咩見到個"繁榮都市"...
我真係唔係好明...
見到個"繁榮都市"再見到個女人...
係咪你多疑定你部腦中左d咩毒呀....
你最好拎去check下...
作者: bengrace50    時間: 2005-6-15 05:57 PM

中電腦蟲毒jar~~!
作者: diehardfans    時間: 2005-6-16 07:23 AM

yeah....few years ago my friend got me "macdonal---"
tell the story of mcdonald then ramdom time it will pop
a woman head with sharp sound
quit terror
作者: 左輪仔    時間: 2005-6-16 03:36 PM

哈哈~你中毒太深喇,部電腦
移去電腦版

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0