標題: to 清揚兄 [打印本頁]

作者: michael86    時間: 2005-6-22 01:20 PM     標題: to 清揚兄

其實每個人真係有唔同既觀點
我地其實都真係知你既觀點係點樣
我地唔認同唔代表我地要要改變你既觀點,只係大家講出自己既意見
大家亦都知你既言論不嬲都好直
但係直唔等於要偏激
你亦都唔需要經常有意無意拎碧咸出黎講(雖然你可以咁做)
我開呢個topic唔係想agrue
只係想講雖然大家有大家既觀點,立場
但係唔代表唔可以和平公處
大家o係呢度都係開開心心討論jei
你當我做醜人又好,點都好
我都係想大家和平共處
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 01:38 PM

ok~
作者: 亨九利    時間: 2005-6-22 02:13 PM

Originally posted by michael86 at 2005-6-22 13:20:
其實每個人真係有唔同既觀點
我地其...
同意, 碧咸一定唔係最好波, 佢鍚身和佢盤球技術亦不特出是真的, 但佢亦有佢成功之處, 靚仔並非罪過, 佢射罰球的技術亦是當今世上最好之三人之一, 右路斬波更加不在話下, 所以凡事都要宏觀一點, 不要自我鑽入牛角尖......
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-6-22 02:24 PM

86兄係有料到喎
唔錯唔錯~
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 02:28 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 14:13:

同意, 碧咸一定唔係最好...
碧咸成功only靠樣,其次斬中,再其次射free,但系如果捷拉華特仲在高峯,碧咸射free根本系徒兒與師傅之別
作者: 亨九利    時間: 2005-6-22 02:49 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 14:28:

碧咸成功only靠樣,其次斬中,再其次射free,但系如果捷拉華特仲在高峯,碧咸射free根本系徒兒與師傅之別
唔同年代好難比較, 但我尊重你的個人觀點......!!! 你絕對有權咁諗!!!
:cool:
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 03:04 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 02:49 PM:

唔同年代好難比較, 但我尊重你的個人觀點......!!! 你絕對有權咁諗!!!
:cool:
對~你唔好搵比利同大哨比,多餘
作者: abcde1918    時間: 2005-6-22 03:15 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-6-22 03:04 PM:

對~你唔好搵比利同大哨比,多餘
咪就係!
作者: 大笑哈    時間: 2005-6-22 03:22 PM

Originally posted by abcde1918 at 2005-6-22 03:15 PM:

咪就係!
YAYA = ="
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 05:31 PM

碧咸永遠都只系一嚿鐵,佢永遠唔會變成像巴治奥、舒夫真高一樣能以一己之力帶領球隊創出佳績的一條鋼.
作者: lookityourself    時間: 2005-6-22 05:33 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 05:31 PM:
碧咸永遠都只系一嚿鐵,佢永遠唔會變成像巴治奥、舒夫真高一樣能以一己之力帶領球隊創出佳績的一條鋼.
但係也都無人期望佢成為咁樣既一個球員ar!!!!
作者: 亨九利    時間: 2005-6-22 05:40 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 17:31:
只有你會認為AC米蘭係舒夫真高以一己之力帶領球隊創出佳績......你唔鍾意既就地底泥? 你鍾意既就天上有地下無? 唔係咁客觀喎!!!
作者: 左輪仔    時間: 2005-6-22 05:43 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 17:40:

只有你會認為AC米蘭係舒夫真高以一己之力帶領球隊創出佳績......你唔鍾意既就地底泥? 你鍾意既就天上有地下無? 唔係咁客觀喎!!!
同意
(左仔路過中)
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 05:44 PM

Originally posted by lookityourself at 2005-6-22 17:33:

但係也都無人期望佢成為咁樣既一個球員ar!!!!
系D人期望太低啫,以一個超級球星而言佢明顯唔合格,因為過往施丹、費高、朗拿甸奴、朗拿度甚都證明過多次出黎比普羅大眾睇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 亨九利    時間: 2005-6-22 05:49 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 17:44:

系D人期望太低啫,以一個超級球星而言佢明顯唔合格,因為過往施丹、費高、朗拿甸奴、朗拿度甚都證明過多次出黎比普羅大眾睇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
咁點先叫合格? 咁係咪要佢每一場都要射出由半場笠死龍門的球才算合格......???
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 05:50 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 17:40:

舒夫真高曾帶領基輔在歐聯創出烏克蘭在歐聯最佳的成績,今年更帶領烏克蘭在世杯外圍賽以1X分高據榜首,出線世杯決賽週在望,你夠膽講烏克蘭冇左核彈頭還可以有如此成績嗎???
作者: aenco    時間: 2005-6-22 05:53 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 05:31 PM:
舒夫真高能以一己之力帶領球隊創出佳績 <== bullshit !!!
如果係既 , 咁唔駛輸歐冠杯 la ...
Liverpool 0係數分鐘內追番 AC 用上半場入0既 3 球 ...
AC at least 高 Liverpool 幾皮 la ... (逐個 player 技術計)
AC 最後仲俾舒夫哥一腳送落地獄 ......
講起都把幾火 !!!

不得不講一句 : 你 Good Taste !! you really is a tastemaker !!!

Even though you are not happy, pls DON'T SAY BAD WORDS!
WARNING!!!!

[ Last edited by brightlee on 2005-6-22 at 09:41 PM ]
作者: 亨九利    時間: 2005-6-22 06:01 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 17:50:

舒夫真高曾帶領基輔在歐聯創出烏克...
你都打橫講, 你話冇佢可能烏克蘭入唔到世杯決賽週, 這點就有問題, 佢又唔係今時今日先踢國家隊? 咁叻就晨早入左啦! 仲有甚麼叫一己之力? 足球係Team work, 你叫佢一個人踢晒呀? 仲有入到決賽週唔代表乜野成就, 中國都入過啦, 又如何? 我承認舒夫真高係一個偉大的球員, 但並唔係好似你咁認為佢同碧咸爭咁遠!!!

[ Last edited by 亨九利 on 2005-6-22 at 06:03 PM ]
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 06:06 PM

一個球員只需做好自己既本份已經夠,理得佢似邊個,唔同位置既球員點比呀,唔見你搵c朗同碧咸比,洛賓同傑斯比,多餘
咁不如叫大哨同細哨踢到好似比利啦~又係多餘既~
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 06:16 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-6-22 18:06:
一個球員只需做好自己既本份已經夠,理...
你有眼見,我只講了一句「碧咸永遠都只系一嚿鐵,佢永遠唔會變成像巴治奥、舒夫真高一樣能以一己之力帶領球隊創出佳績的一條鋼. 」就令到咁大迴響,哈哈!!!!!我地始終唔可以和平共處!!!
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 06:19 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:16 PM:

你有眼見,我只講了一句「碧咸永遠都...
好簡單,你自己唔出聲就唔會有人出聲,你要和平就先要自己收聲,否則我唔出聲都大把人出聲~~~
作者: aenco    時間: 2005-6-22 06:21 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:16 PM:

你有眼見,我只講了一句「碧咸永遠都...
只因你過份主觀 + 自我 ,
鐘意就乜都得 , 唔鐘意就乜都唔得 je ...
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 06:24 PM

我地永遠都不能共存
作者: michael86    時間: 2005-6-22 06:35 PM

多謝大家既意見
其實講真我好有誠意好修好大家既關係
如果唔係我唔會特登去開一個新topic

但以我所見,不服從清揚兄既意見就好似係白痴,唔識睇波,唔識踢波咁...
其實我想問清揚兄,我地係咪唔可以有自己既諗法,意見?
"碧咸永遠都只系一嚿鐵,佢永遠唔會變成像巴治奥、舒夫真高一樣能以一己之力帶領球隊創出佳績的一條鋼."
恕我直言,何謂一己之力??
以現今足球黎講,冇後防既努力,就算入幾多球都係徒然..
我從來都唔會話碧咸係叻過施丹,朗拿度,柏金....等等
但係我覺得就算佢唔係靚仔,佢都有佢o係足球場既存在價值
還記得佢當年整左一個光頭,令到佢冇左好多廣告合約
為既就係專心踢波,事實上當年佢亦係踢得唔差,o個陣佢既成就絕對唔係因為佢既樣而得黎
你可以唔認同,但我地只係唔想你覺得你一定係arm而鬧人
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 06:46 PM

Originally posted by michael86 at 2005-6-22 18:35:
多謝大家既意見
其實講真我好有誠意...
我話比你知:意大利冇左巴治奧一定死,烏克蘭冇舒夫一樣,但英倫冇碧咸唔系死梗架
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 06:47 PM

Originally posted by michael86 at 2005-6-22 18:35:
多謝大家既意見
我有冇打出黎話你地一定要服從我先,系你地誤會我意思咋喎
作者: aenco    時間: 2005-6-22 06:52 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:24 PM:
我地永遠都不能共存
錯錯錯 !!! 錯哂啦 ~~~
並唔係我地 !! 根本就係你一個同我地全部人不能共存 !!!
碧咸根本就殺左你老豆 , 我知架 ~

大家算吧啦 , 無謂再同佢講 ~
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 06:56 PM

Originally posted by aenco at 2005-6-22 18:52:

錯錯錯 !!! 錯哂啦 ~~~
並唔係我...
唔講仲好,留番啖氣暖肚
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 06:58 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:46 PM:

我話比你知:意大利冇左巴治奧一定死,烏克蘭冇舒夫一樣,但英倫冇碧咸唔系死梗架
巴西無朗拿度會死嗎 ??
唔覺
巴西無朗拿甸奴會死 ??
sorry,一樣唔覺
法國無C丹會死 ??
i'm sorry,我都唔覺

咁佢地3個算咩 ??
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:02 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 18:58:

巴西無朗拿度會死嗎 ??
唔覺
巴西無朗拿甸奴會死 ??
sorry,一樣唔覺
法國無C丹會死 ??
i'm sorry,我都唔覺

咁佢地3個算咩 ??
錯喇!!!法國無C丹證明已死了
以上兩者能將巴西的進攻足球得以發揮得更好.
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:03 PM

多謝大家既意見
成就???一季入12球怎可叫作成就???
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:04 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:02 PM:

錯喇!!!法國無C丹證明已死了
以上兩者能將巴西的進攻足球得以發揮得更好.
我唔覺得現階段有返C丹可以幫到法國d咩
法國問題唔係單單出現係C丹度
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:06 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:03 PM:

成就唔單係入球黎衡量
佢仲有多不勝數ge助攻同攔截
幫到曼聯手贏超聯
如果佢真係一無事處的話
曼聯唔會搵佢打正選la @@
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:07 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:06:

成就唔單係入球黎衡量
佢仲有多不勝數ge助攻同攔截
幫到曼聯手贏超聯
如果佢真係一無事處的話
曼聯唔會搵佢打正選la @@
或者la,haha
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:08 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:07 PM:

或者la,haha
唔明或者la係咩意思.....^^"
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:09 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:04:

我唔覺得現階段有返C丹可以幫到法國d咩
法國問題唔係單單出現係C丹度
現階段有返C丹是冇用,但上屆歐國盃冇佢法國可能連分組賽都出唔到線.
作者: 亨九利    時間: 2005-6-22 07:10 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 19:03:

一個中場在球會比賽入12球已不算差, 魯爾打前鋒都入唔到佢咁多......!!! 你對碧咸有偏見就認左佢啦!!!
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:10 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:08:

唔明或者la係咩意思.....^^"
有D野唔需要明白架,haha
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:11 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:09 PM:

現階段有返C丹是冇用,但上屆歐國盃冇佢法國可能連分組賽都出唔到線.
對英格蘭果場

一球罰球
碧咸都識入
12碼
費高入過無數個

難保e兩球死球由第2個去射
一定會射失 @@

咁唔通咁就代表無C丹會輸 ??
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:14 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:10 PM:

有D野唔需要明白架,haha
你咁講代表我地根本無討論ge餘地 @@
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:17 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:11:

對英格蘭果場

一球罰球
碧咸都識入
12碼
費高入過無數個

難保e兩球死球由第2個去射
一定會射失 @@

咁唔通咁就代表無C丹會輸 ??
機會系由人把握既,C丹系果場已充份證明了出來,碧咸識入罰球我知,但佢把唔把握到又系一個問題???12碼個個都識射,但又難保關鍵時候會失靈呢???把握到就系英雄,把握唔到就.......
作者: michael86    時間: 2005-6-22 07:19 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:24 PM:
我地永遠都不能共存
事在人為
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:19 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:14:

你咁講代表我地根本無討論ge餘地 @@
咁MaxFigo兄想我點講呢???haha
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:20 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:17 PM:

機會系由人把握既,C丹系果場已充份...
12碼係人都會射失
我唔信C丹無射失過

碧咸係外圍賽用罰球射死希臘
帶英格蘭入世界杯
唔知咁算唔算把握機會 ??
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:21 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:19 PM:

咁MaxFigo兄想我點講呢???haha
你講d野...擺明有骨的 = =""
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:24 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:20:

12碼係人都會射失
我唔信C丹無射失過

帶英格蘭入世界杯
問題系施丹連續兩次克服力龐大的壓力兼兩次將皮球送入網嘛!!!
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:25 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:21:

你講d野...擺明有骨的 = =""
你系要向壞方面諗既!
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:26 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:24 PM:

問題系施丹連續兩次克服力龐大的壓力兼兩次將皮球送入網嘛!!!
講過了....問題唔係C丹果兩球死球有幾大壓力、有幾精彩
問題在於果兩球死球係由人地搏黎
加上死球由第二個射都可能會入
所以唔可以話e場波無左C丹會輸

如果講壓力
02世杯碧咸入阿根庭果球12碼點計 ??
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:27 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:25 PM:

你系要向壞方面諗既!
哦!咁係我錯lo

如果好似你咁講
我係e+鬧你
你都可以向好果方面諗
唔好鬧返我
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:30 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:26:

講過了....問題唔係C丹果兩球死...
講過了,入唔入係注定處理者是否英雄,冇錯!!!英雄系要靠天時地利人和既,但都要睇個人造化既!!!
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:31 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:27:

哦!咁係我錯lo

如果好似你咁講
我係e+鬧你
你都可以向好果方面諗
唔好鬧返我
我冇鬧你喎
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:32 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:30 PM:

講過了,入唔入係注定處理者是否英雄,冇錯!!!英雄系要靠天時地利人和既,但都要睇個人造化既!!!
咁只係名義上的英雄
而非實際上ge功勞

咁係你眼中ge頂級球員亦只局限左係名義上ge頂級球員
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:32 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:31 PM:

我冇鬧你喎
好似無人話過你有鬧我 = =""
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:33 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:32:

好似無人話過你有鬧我 = =""
咁當我誤會左你low
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 07:34 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 19:32:

咁只係名義上的英雄
而非實際上ge功勞

咁係你眼中ge頂級球員亦只局限左係名義上ge頂級球員
入兩球助球隊反勝都冇功勞???
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:35 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 07:34 PM:

入兩球助球隊反勝都冇功勞???
我只係話非佢一個人ge功勞
黎反映返我唔同意你講果句無C丹會死je
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 07:38 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 07:10 PM:

一個中場在球會比賽入12球已不算差, 魯爾打前鋒都入唔到佢咁多......!!! 你對碧咸有偏見就認左佢啦!!!
咪係,唔係忘記歐聯果兩球角球邊個開嫁,唔係碧咸開得咁靚,邊有波入,曼聯會攞到3冠王咩???
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 07:41 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 07:20 PM:

12碼係人都會射失
我唔信C丹無射失過

帶英格蘭入世界杯
仲有,碧咸冇射入過12碼咩,次次射親都炒既,邊有咁岩呀~明顯有人做過手腳,係土耳其又係咁,係葡萄牙又係咁~~"
作者: MaxFigo    時間: 2005-6-22 07:44 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-6-22 07:41 PM:

仲有,碧咸冇射入過12碼咩,次次射親都炒既,邊有咁岩呀~明顯有人做過手腳,係土耳其又係咁,係葡萄牙又係咁~~"
做手腳唔夠膽講...
不過係人都會射失就係真

費高都試過連續射失幾球

強如謝拉特同派路
都有射失12碼ge時候 @@
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 07:45 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 07:44 PM:

做手腳唔夠膽講...
不過係人都會射失就係真

費高都試過連續射失幾球

強如謝拉特同派路
都有射失12碼ge時候 @@
冇錯~大哨都射失過啦= ="
作者: JCer    時間: 2005-6-22 07:50 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-6-22 07:38 PM:

咪係,唔係忘記歐聯果兩球角球邊個開嫁,唔係碧咸開得咁靚,邊有波入,曼聯會攞到3冠王咩???
有D 補充... 唔係碧咸果腳... 馬圖斯都唔會傷出tem...
馬圖斯被換出之後, 幸運之神就去左曼聯到lu...
作者: brightlee    時間: 2005-6-22 07:58 PM

Ching Yeung,
U should understand one thing:
We are not trying to arguing with you.
We accept that you dislike Becks.
But pls don't be too bias...

Listen this,
this is my personal story, and that's absolutely truth in MY BAD HISTORY.
When I was younger, like about 3 or 4 years ago... (I was still liking this)
I didn't like Kelly Chan
You should remember that Kelly Chan is starting to be famous singers since 1996
I dislike her starting from 1996!!!!!
I was thinking, she got a lot of money from dad, that's why she was famous
I was yelling to my friends in church,(remember I am talking about church, generally, church people are more pure and more easy to accpet others) "Kelly Chan is bad"
Every time when their cars were broadcasting Kelly Chan songs'
I was really upset, angry, yelling, and arguing that Kelly Chan was really bad...
She's NOT GOOD singers.
(it truth, if I listen the singers in 80s, compare to Kelly, ... Kelly is a really bad singer... in that group of singers in 80s)

Do u know the Final results?

Yes, they won't listen/broadcast Kelly Chan when I was in there.
But I lost MOST of the friendships....

Do u know how hurt it could be due to... if you are too bias and force people to ONLY turst your values?

I lost most of the communication with friends due to one of that silly problems???

I am older now, yes, I don;t like Kelly's songs...
but I accept that people can have freedom to make their choice and listeing/seeing what they like

Don't follow my PAST!!!!!

You are blessed that a lot of people are pointing out to u.
I said more than 3 times about this.
You know, if I don't care about you, I won't say it 3 times.
Michael86, abc, they won't (Argue/talk) to u so many times.....

You may not listen now.... but I hope you should understand that we are still caring about u....
YES, I say again, you can dislike Becks.
NO one in here are not accpeting you can dislike Becks....

BUt please respect to others.. not just the people you dislike, and just saying all times that people you are disliking....

ONLY one result at the end:
You lost all friendships.......

I hope you could listen to me this time....

From,
Bright
作者: 左輪仔    時間: 2005-6-22 08:05 PM

我覺得係地講黎講去都係咁....
不如大家收口啦,唔係講到聽朝都未完.....

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 7&checkid=99e54

圖片附件: 大家收口啦.jpg (2005-6-22 08:05 PM, 24.9 KB) / 下載次數 105
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=387157&k=c1b2da1f5e7c57027993b1a48ac3670a&t=1726997794&sid=kOKpPz

作者: brightlee    時間: 2005-6-22 08:14 PM

that's what I am willing to see
作者: stone86    時間: 2005-6-22 08:26 PM

大家表達了各自的立場就可以了
不一定要人接受的自己的觀點
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 08:28 PM

Originally posted by stone86 at 2005-6-22 20:26:
大家表達了各自的立場就可以了
不一定要人接受的自己的觀點
系ㄚ,冇錯,全中.
作者: 左輪仔    時間: 2005-6-22 09:11 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 20:28:

系ㄚ,冇錯,全中.
你都係呀,死野
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 09:15 PM

Originally posted by JCer at 2005-6-22 07:50 PM:

有D 補充... 唔係碧咸果腳... 馬圖斯都唔會傷出tem...
馬圖斯被換出之後, 幸運之神就去左曼聯到lu...
吓.....= ="
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 09:15 PM

Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 08:05 PM:
我覺得係地講黎講去都係咁....
不如大家收口啦,唔係講到聽朝都未完.....

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 7&checkid=99e54
你呢句話我講過n次啦左仔= ="
作者: michael86    時間: 2005-6-22 09:20 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-6-22 09:15 PM:

吓.....= ="
唔敢講話幸運,但講真馬圖斯離場係曼聯贏出既其中一個主因
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 09:23 PM

Originally posted by michael86 at 2005-6-22 09:20 PM:

唔敢講話幸運,但講真馬圖斯離場係曼聯贏出既其中一個主因
主力之一嘛~
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 09:28 PM

Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 21:11:

你都係呀,死野
你睇下上面既留言先la,某球星系土耳其炒12碼,係葡萄牙又炒就話人出術做手腳,系ar,唔通費高次次炒都比人做手腳架,有鬼咁多手腳做ar,炒就炒架la,恕既就只好恕自己冇用!!!!!下下咁講仲邊有野好講ar,真系!!!!!
最憎D人死撐架喇,人地未出腳就彈起避就高招,搏就魯罔,都唔知咩道理,直頭歪理la,仲點講ar!!!
作者: 左輪仔    時間: 2005-6-22 09:29 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-6-22 21:23:

主力之一嘛~
本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

作者: brightlee    時間: 2005-6-22 09:35 PM

everyone express their feelings la..
PLEASE don't agure anymore,.
thanks
作者: abc123aa    時間: 2005-6-22 10:27 PM

Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 09:29 PM:

**** Hidden message by originally poster *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0