標題: 加沙:我準備出售李奧費迪南 [打印本頁]

作者: adamjacky123    時間: 2005-6-22 05:48 PM     標題: 加沙:我準備出售李奧費迪南

Glazer Ready To Sell Rio
Reports from England are suggesting Malcolm Glazer is ready to sell Manchester United star Rio Ferdinand.
The Red Devils are offering the England international a five year contract worth seven million Euros a season, but it appears Ferdinand wants more than that.

If the two sides can’t reach an agreement, Ferdinand will be transfer listed.

The tall defender doesn’t lack suitors as Chelsea, but also Real Madrid, Barcelona, and Serie A side Inter have all shown an interest in the player.

25/30 million Euros is the amount of money Manchester United will probably be able to gain from his sale.

...................一賣死硬,曼聯變新leeds
作者: wanmankit    時間: 2005-6-22 06:01 PM

加沙食屎啦,賣左佢曼聯後防踢咩呀,你去踢呀?你想係曼聯搵錢唔緊要,但係你賣左主力,隊波成綪下跌,都冇人會支持你隊波,到時你真係一蚊都冇...成日係度搞三搞四,都唔知你有冇足球知識,問d球迷都知賣主力的下場只係會令球隊成綪下跌,曼聯再係咁遲早都降班啦...傷心...一代雄師咁就比人搞到咁
作者: joycejo    時間: 2005-6-22 06:02 PM

leo都唔要>?
作者: babo    時間: 2005-6-22 06:08 PM

曼聯想留佢..但問題係里奧開天殺價..而曼聯一向政策都唔會出到咁高人工去留一個人(因為佢驚先例一開..到時個個都要加薪...到時仲弊...)
假如里奧一直唔續約...到佢自由身再轉會..到時曼聯損失慘重...做生意係咁..任何一間球會都會咁做..

提外話..里奧都係養唔熟的...簡單來講~向錢看..如果佢真係忠於曼聯的話..佢點都會讓步..
睇下giggs,keane.scholes果d o係top-fit時....都唔敢開天殺價大覆加薪...一路都無咩怨言..

[ Last edited by babo on 2005-6-22 at 06:16 PM ]
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-6-22 06:11 PM

leo對美國佬太高期望了~
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 06:11 PM

哈哈!咁下季man u後防咪變成咁:
                     雲達沙
加利仔     布朗          奧沙亞     軒斯

豆腐到ㄚ,真系韋斯咸都可以數到兩粒la,下一隊沒落既勁旅一定系man u
作者: joycejo    時間: 2005-6-22 06:15 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:11 PM:
哈哈!咁下季man u後防咪變成咁:
    ...
yes ar...yes ar.....
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-6-22 06:29 PM

除了左閘...其他真係唔敢恭維
作者: 雷公    時間: 2005-6-22 06:39 PM

里奧走好正常
格狗欠bank六億磅
仲唔急住吐現
作者: nkt1000    時間: 2005-6-22 06:45 PM

之前李奧復出後曼聯失波小左,賣走李奧曼聯失波可能仲多過入波!!!
作者: 迷途小羔羊    時間: 2005-6-22 07:06 PM

如果賣左李奧又唔買個勁中堅,迫住用布朗,同埋要提升比基…
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-6-22 07:19 PM

Originally posted by nkt1000 at 2005-6-22 06:45 PM:
之前李奧復出後曼聯失波小左,賣走李奧曼聯失波可能仲多過入波!!!
佢停賽好似場場有波失

大家來季可以放心雲達沙的表現架其實,所謂弱隊出鋼門嘛!睇e條防線,雲達沙會係數一數二的龍門
作者: Pharaoh    時間: 2005-6-22 07:25 PM

好呀~ 好呀~
作者: twh1110    時間: 2005-6-22 07:32 PM

他簡直是瘋子
作者: lookityourself    時間: 2005-6-22 10:01 PM

Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-6-22 07:19 PM:

佢停賽好似場場有波失

大家來季可以放心雲達沙的表現架其實,所謂弱隊出鋼門嘛!睇e條防線,雲達沙會係數一數二的龍門
佢真係當一間公司咁經營曼聯,一唔聽話串嘴就要走人
無左Leo........曼聯三甲都可以不入
作者: adamjacky123    時間: 2005-6-22 10:07 PM

加拉沙
不如賣晒c7,rooney,van nistelrooy啦.....仲多錢,不過我驚佢冇命洗講真
作者: lookityourself    時間: 2005-6-22 11:59 PM

Originally posted by adamjacky123 at 2005-6-22 10:07 PM:
加拉沙
不如賣晒c7,rooney,van nistelrooy啦.....仲多錢,不過我驚佢冇命洗講真
反以唔賣前鋒唔賣中場,賣最少人既後防,佢一定傻左
作者: SEEK    時間: 2005-6-23 12:08 AM

李奧都走埋曼聯條後防真係不敢想像~
作者: cwc_tkd    時間: 2005-6-23 12:37 AM

曼聯.再見了!!!
作者: lookityourself    時間: 2005-6-23 12:38 AM

Originally posted by SEEK at 2005-6-23 12:08 AM:
李奧都走埋曼聯條後防真係不敢想像~
佢唔係真係諗住以攻守ar ma?????
作者: 藍    時間: 2005-6-23 02:35 AM

美國佬正正係一個商人嘛,吾好諗住佢會同俄羅斯佬一樣,佢擺明係拿曼聯做生意,梗係襯rio仲值錢賣左佢拉
作者: brightlee    時間: 2005-6-23 05:09 AM

so pls don't have expectation for man utd.......
作者: Pharaoh    時間: 2005-6-23 11:31 AM

Originally posted by brightlee at 2005-6-23 05:09 AM:
so pls don't have expectation for man utd.......
]
i expect them to crush and burn!
作者: waithung    時間: 2005-6-23 11:46 AM

如果佢想賺番d$,應該開拓香港呢個市場,第一件事buy歐偉倫~仲有香港足球先生李健和~
作者: iMacc    時間: 2005-6-23 12:02 PM

Originally posted by waithung at 2005-6-23 11:46 AM:
如果佢想賺番d$,應該開拓香港呢個市場,第一件事buy歐偉倫~仲有香港足球先生李健和~
贊成~
歐偉倫先嚟個單刀橫傳俾和仔省球証~
作者: iMacc    時間: 2005-6-23 12:03 PM

Originally posted by lookityourself at 2005-6-23 12:38 AM:

佢唔係真係諗住以攻守ar ma?????
前面都唔識入波點以攻代守~?
作者: wer    時間: 2005-6-23 12:05 PM

Originally posted by lookityourself at 2005-6-22 23:59:

反以唔賣前鋒唔賣中場,賣最少人既後防,佢一定傻左
佢一向只會賺$$$$$$,不會理多人還是少人
作者: bettman    時間: 2005-6-23 01:18 PM

我捧曼聯但我好想曼聯下年唔掂
為曼聯好就應該等隊波贏唔到賺唔到錢...
咁條美國佬就還唔到錢局住賣番隊波出嚟
呢個喺唯一救到曼聯既方法
作者: kubrick    時間: 2005-6-23 03:15 PM

萬歲...............
曼聯死硬啦
作者: abcde1918    時間: 2005-6-23 03:37 PM

里奧走好正常
作者: bigfish    時間: 2005-6-23 05:45 PM

以前曼聯冇里奧都champion 啦
里奧去inter 好la, 睇下佢掂d 定 milan o既 nesta 掂d
題外話, 里奧o係 west ham, leeds 同 man utd 都做過隊長, 咁都留佢唔住
作者: HansChan    時間: 2005-6-23 07:17 PM

佢唔止賣人........仲將曼聯私有化.......
但正合我意!!
極度希望曼聯死!
死快啲仲好!
最好將曼聯踼出英超!!
(因我係阿記球迷啊!!! 雖然我唔認為曼聯威脅到阿記...但佢哋總係督眼督鼻!!)
曼聯會變成香港既南華甘........!!!
好嘢!!
作者: kwongt    時間: 2005-6-23 08:18 PM

Originally posted by babo at 2005-6-22 06:08 PM:
曼聯想留佢..但問題係里奧開天殺價.....
Rio跟本就係想要錢.....
由佢同車路士既人見面開始就係示威.....
佢把口都講左成季話想留係曼聯同願意同曼聯續約.....
最後咪又係開天殺價.....呢個世界又唔係得佢一個好既中堅.....
套現買過一個好過~!!!!!!!
作者: tkk2p    時間: 2005-6-23 10:51 PM

咩人黎架...陣中最強後防...
作者: lookityourself    時間: 2005-6-23 11:03 PM

Originally posted by kwongt at 2005-6-23 08:18 PM:

Rio跟本就係想要錢.....
由佢同車...
呢條友好識玩呢個遊戲.......知道曼聯一定一定唔可以冇左佢,吊到鬼死咁高黎賣......
加沙果然唔識足球,見佢咁串就想賣,都唔知佢有咩功用
作者: kwongt    時間: 2005-6-23 11:12 PM

Originally posted by lookityourself at 2005-6-23 11:03 PM:

呢條友好識玩呢個遊戲.......知道曼聯一定一定唔可以冇左佢,吊到鬼死咁高黎賣......
加沙果然唔識足球,見佢咁串就想賣,都唔知佢有咩功用
加沙都未必唔識足球既.....
冇左Rio唔等如世界末日....
但如果曼聯應誠Rio既要求...咁個個球員都扭計要求加人工....加得幾多個????
作者: babo    時間: 2005-6-23 11:40 PM

Rio先前好似要求12萬鎊周薪...試問曼聯會唔會俾先..
而我唔否認加沙係想賺錢...但就呢件事來睇..唔覺得係加沙想賺錢而賣主力.....
事關呢d只係曼聯(or全何一間球會)一貫作風o者..雙方傾唔掂數的..球會只好將你出售.難聽d講既係...唔阻你發達..免得到時人地自由轉會人財兩失..

[ Last edited by babo on 2005-6-23 at 11:46 PM ]
作者: brian213213    時間: 2005-6-23 11:45 PM

李奧又唔諗下..佢停賽果時...
曼聯fans都唔罵佢啦...
甘樣黎殺價.....搞錯牙

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0