標題: To 279x [打印本頁]

作者: 清揚    時間: 2005-6-22 10:54 PM     標題: To 279x

To  279x
你成日話我痴線,叫我睇醫生,系咪好好玩先,咩野2014年出施丹ar,你唔好講當哥頓賓士、卜比麼亞、連尼加重出江湖英格蘭會拎埋世杯,多餘架,我收左聲n世,但你地就唔放過我,系咪玩野先???
作者: 清揚    時間: 2005-6-22 11:00 PM

板主,你想呢度和平既請先杜絕一切像以上會員的挑戰性說話,咁我才服!!!
作者: KKBoy    時間: 2005-6-22 11:25 PM

我同意~
so我都有個post比佢地的~

〔你地唔好咁好唔好丫~
 好多餘~!好細路仔丫~!
 呢到係比你地傾野討論ge地方丫~
 各人都有佢自己ge睇法~
 使咩開post話人丫~!
 清揚兄講碧咸唔夠呢個唔夠個個好~
 佢咁講幾講~
 碧咸真係會一野仆到落谷底~??
 有人話董伯伯好有人話董伯伯唔好~
 咁佢地咪要登廣告互數~?!
 唉~
 放鬆d la香港人~〕
作者: 279x    時間: 2005-6-22 11:48 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 10:54 PM:
To  279x
你成日話我痴線,叫我睇醫生...
唉!呢的例子你咪成日用囉!你咁不知不覺,我真係要收聲,收哂!
作者: lookityourself    時間: 2005-6-22 11:54 PM

Originally posted by 279x at 2005-6-22 11:48 PM:

唉!呢的例子你咪成日用囉!你咁不知不覺,我真係要收聲,收哂!
喂........唔該大家一方面收左聲,另外果面就唔好再嘈la!!!!
作者: brightlee    時間: 2005-6-23 05:05 AM

mei hai lor.. don't post anymore la.. ok?!
Locked....!!!
作者: brightlee    時間: 2005-6-23 05:06 AM

if u don't want to have more arguments... why you put oils in fie sin?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0