標題: 中意生仔定生女 [打印本頁]

作者: annie628    時間: 2005-6-29 03:44 PM     標題: 中意生仔定生女

我中意生女多D,女會聽話D,孝順D,又可以幫佢扮靓靓," x# b2 I9 k, M
但如果可以生一仔一女,湊個好字就更加好啦!
作者: hcee    時間: 2005-6-29 03:53 PM

我都係鍾意有一女一子..........
9 N/ Q6 k4 A- {. l* f' U如果有得選擇........而只可生一個.........我會選擇愛仔多d.............* H3 v. C9 G+ R7 ^; A
因為生仔唔使人咁擔心..........而且據我經驗如果個女好鍾意wet 同買野咪大鑊..........
5 g) A0 M0 f' [: C& b又怕個女識錯男仔群錯friends..........
作者: will213    時間: 2005-6-29 04:20 PM

我比較喜歡7 k4 {/ b7 Z: n) j# L8 e( H6 L9 R
  [5 }( g% \, ^6 z  e5 o
出世先, 兩年後才生... 因為哥哥會保護細妹..係未呀annie??
& o7 }' y; r1 e" u' _; e: W
5 ]" W; y2 u" V: R! i
作者: 亨九利    時間: 2005-6-29 04:23 PM

無所謂, 最緊要乖同孝順...
作者: sexdog    時間: 2005-6-29 10:02 PM

唔鍾意生女, 養黎比人屌
作者: 心冷之戀*行    時間: 2005-6-29 11:31 PM

生仔之後先女*
作者: fatfatdragon    時間: 2005-6-30 01:37 AM

其實冇所謂啦, 仔女都是自己的. 唔擔心得將來會點. 6 v. P2 q2 A& b, w& {
* @8 d: b3 h& t9 N9 M) P
有次同朋友講起, 佢話生仔好 (他自己有一個仔), 他說仔的話難蝕底一些. 通常都喺攞好處嗰個, 只是驚有女仔上門叫佢負責. 當時, 我攪gag講, 如果生仔, 第時有"仔"上門叫他負責重大劑.....
作者: 小虫    時間: 2005-6-30 10:55 AM

中意生仔多D~
作者: ricojohny    時間: 2005-6-30 04:24 PM

生女=蝕本貨
5 K& z- v% _6 p+ f3 J. p, l3 x. ~生仔=唔孝順隨時拎刀斬你
8 V0 w1 w" C$ U5 s7 G+ D0 X( r# i' x: w, d
唔生好過喇
作者: 【車仁】    時間: 2005-6-30 06:41 PM

係香港生女比較好d,- u: C. J: S1 h1 w+ d1 M
因為嫁左就咩都唔使煩,0 t7 w: w9 N" k8 t; t: d
又有家用比番你,
% V9 _3 q: `/ I6 t7 Z生仔又要養老婆,冇$就照顧唔到自己,* e7 g: P# o$ r2 S* d) l( g
so本人覺得生女會好d!!
作者: 金牌選手    時間: 2005-6-30 07:25 PM

仔,因為可以同佢踢下波
作者: sfxc0000    時間: 2005-6-30 07:29 PM

Originally posted by fatfatdragon at 2005-6-30 01:37 AM:- [) ?+ ?/ g9 V5 \" b* `
其實冇所謂啦, 仔女都是自己的. 唔擔心得將來會點. 3 k8 |) |  u, e
3 O" z# w" R) a# o7 Q: v6 l% r- N
有次同朋友講起, 佢話生仔好 (他自己有一個仔), 他說仔的話難蝕底一些. 通常都喺攞好處嗰個, 只是驚有女仔上門叫佢負責. 當時, 我攪gag講, 如果生仔, 第時有"仔"上門叫他負責重大劑.....
* i: d1 t" k+ N- w  ?) [
呢個.....
作者: margaret    時間: 2005-6-30 10:20 PM

I like gals... cuz they are prettier than guys
作者: 老鬼X    時間: 2005-7-1 10:26 PM

生乜又有所謂
! t5 z5 v& m* z( r7 ]' p生.....其實真係好簡單.....# p- m2 Q5 g* N+ V& x
而養佢就更加容易
. p, W3 L+ m# K: r5 I俾兩碗飽飯佢咪得o羅7 [) G! X# ~. [# Q
個問題係點教!
# E4 w. W1 W, V個人觀點係+ Q) i5 v" ^) u- E$ w  R/ ^/ B
你自己認為可以教得好既4 |7 f& f7 @# Y4 k, }
仔同女又有乜分別呢?
作者: abcde1918    時間: 2005-7-2 02:02 PM

一定係中意生仔呀
作者: Christy~呀華    時間: 2005-7-3 01:33 PM

我只係想要狗仔,* y5 y1 p& k3 j' {2 q" {2 Q- S0 i
得嗎?
作者: singgeihot    時間: 2005-7-3 01:36 PM

唔敢生
作者: cibe    時間: 2005-7-4 12:31 PM

doesnt matter is a girl or boy

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0