標題: 【討論】你介介意你既另一半唔係處女/男?? [打印本頁]

作者: 瑞比    時間: 2005-7-3 07:11 PM     標題: 【討論】你介介意你既另一半唔係處女/男??

我就介意xD
作者: 迷途小羔羊    時間: 2005-7-3 08:21 PM

唔會介意,亦無得介意……
作者: yeahchan    時間: 2005-7-3 09:06 PM

Originally posted by 瑞比 at 2005-7-3 07:11 PM:
我就介意xD
咁你係唔係花仔先~
我就覺得冇得介意呢d野~
唔通你同個女仔好鍾意對方, 但係因為佢咩左你就唔同佢一齊?!?!
我覺得介意=有性先有愛~因為你居然為佢冇咩過先鍾意佢~

[ Last edited by yeahchan on 2005-7-3 at 09:09 PM ]
作者: kaixinren    時間: 2005-7-3 09:44 PM

點樣的人都有自己的過去,點解要介意那么多呢?他/她系真心給上一個的,做為下一個,可以講什么?!難道要對方一出世就等你一個?再問問自己系唔系處,如果唔系就不要要求甘多!!

我當然唔系話,給幾個人搞過的女仔或搞過很多人的男仔都可以。給多人搞過的,一系“蠢”,一系“隨便”!都唔會要啦!

我個人就覺得3個系上限!
作者: Rika    時間: 2005-7-4 02:33 AM

好耐之前有個類似既討論叫,咩咩處女情意結,不過我搵極都搵唔返
我就唔介意,不過如果係處我會認真D,話晒係佢既第一次
我第一次開始認認真真咁拍拖都係因為遇上一個不能相信會係處女既處女
如果遇唔到佢,我估我仲停留緊玩玩下,散拖既階段
作者: fatfatdragon    時間: 2005-7-4 03:19 AM

這個是一個好矛盾的問題. 一方面唔想介意, 因為愛一個人, 要愛他/她的全部, 中間應該包括他/她的過去. 但另一方面, 人喺會有占有慾, 好可能會因為擁有的並非完整, 而覺得可惜.  很難保證, 但現在口上說(用第三者眼光) 一定唔介意(只要他/她和以前已告一段落), 因為愛的負出. 但已後會否有問題, 或真正自己面對這問題時就冇人會知道點 ... (其實可能還要看當時相方的態度和溝通)
作者: 鬼魂    時間: 2005-7-4 07:13 PM

我唔介意, 但最好唔好啦
作者: genesic    時間: 2005-7-5 09:59 AM

介意的話可以改變事實嗎...呢個係個人看法,對方的第一次佢當時願意交俾誰,佢有佢
的理由...邊個叫你唔係第一個呢?如果明天在遇到未試過的女孩或男孩,咪當bonus..
你都擁有一個真心喜歡的人...還計較第一次嗎,所以如果係咪當bonus,你鍾意係個人,
唔係鍾意佢是否處唔處..你介意得幾多,唔同就因為咁分手?不停重覆!!好多事最重要的
是你地是否真心看對方,....用個人的私慾去看對方,點會得到幸福!!
作者: yudanfan    時間: 2005-7-5 03:33 PM

邊有得介意架~~
佢大可以唔話你知添啦....
佢肯坦白同你講,就唔洗介意d咩啦!
作者: 雷公    時間: 2005-7-5 05:08 PM

唔介意..
我鐘意佢ja ma
又唔係鐘意塊處女膜
鐘意佢就係鐘意佢架啦

作者: sysykiller01    時間: 2005-7-5 07:40 PM

有乜咁好介意
處唔處真係咁重要咩
如果你真係咁在意姐係你唔係愛拒
作者: 魔術師    時間: 2005-7-9 05:47 AM

就算點都好我係好介意.....我個樣野/人一定全部係我 其他人唔好搞 連睇都唔得....係我既就係我 我覺得有性既係要同佢一生一世 ....... 你只係諗返前面個個人同其他男人做個時個情況就接受唔到....
作者: 瑞比    時間: 2005-7-9 12:56 PM

Originally posted by 魔術師 at 2005-7-9 05:47 AM:
就算點都好我係好介意.....我個樣野/...
你講中我既心聲,,要愛就要愛佢全部
不過我相信而家好多女都破左處-.-"""
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-7-11 09:36 PM

唔係介意,係介懷...點都接受唔到
作者: 天使藍    時間: 2005-7-12 12:18 AM

我緊係唔介意啦
處女有咩好姐,好難插,好難入,佢又痛喎
想快又唔得,一d都唔過隱,而且d血又整到周圍都係
有咩好姐?
作者: 銘少    時間: 2005-7-13 07:24 PM

唔介意啦,鐘意一個人係應該包容佢所有野既
作者: Rika    時間: 2005-7-13 07:45 PM

Originally posted by 天使藍 at 2005-7-12 12:18 AM:
我緊係唔介意啦
處女有咩好姐,好難插,好難入,佢又痛喎
想快又唔得,一d都唔過隱,而且d血又整到周圍都係
有咩好姐?
咁你都諗到呀,好野喎
作者: Rika    時間: 2005-7-13 07:48 PM

Originally posted by 魔術師 at 2005-7-9 05:47 AM:
就算點都好我係好介意.....我個樣野/人一定全部係我 其他人唔好搞 連睇都唔得....係我既就係我 我覺得有性既係要同佢一生一世 ....... 你只係諗返前面個個人同其他男人做個時個情況就接受唔到....
我都有呢個諗法,我都唔想咁諗,因為OK既處女都幾難搵下
作者: homan~    時間: 2005-7-13 08:00 PM

唔介意...........

依果世代係咁架啦
冇得唔介意
作者: Rika    時間: 2005-7-13 08:12 PM

Originally posted by homan~ at 2005-7-13 08:00 PM:
唔介意...........

依果世代係咁架啦
冇得唔介意
都係o個句,介意就唔介意,不過係就好D
作者: hideaki    時間: 2005-7-14 02:53 PM

不介意~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0