標題: 討論拍拖 [打印本頁]

作者: 悟飯    時間: 2005-7-4 02:56 PM     標題: 討論拍拖

大家覺得一個人到了二十歲都未拍過拖,會唔會好唔掂?
作者: cyrus_1985    時間: 2005-7-4 03:14 PM     標題: 下~

有咩問題呀~?
作者: 040347115    時間: 2005-7-4 03:23 PM

睇你想唔想咖姐
作者: ravemother    時間: 2005-7-4 04:30 PM

ok la...
作者: tam040046890    時間: 2005-7-4 05:17 PM

No problem!
作者: genesic    時間: 2005-7-4 05:49 PM

自已因素多d!!拍拖不能用年齡做介別!!
作者: 10michaelowen    時間: 2005-7-4 06:41 PM

係lor~年齡真係唔緊要ga~
不過我都未拍過拖,
更加未同女仔kiss過or拖過手仔~=.=
作者: gundamman678    時間: 2005-7-4 07:06 PM

邊個話! 咪俾呢d無謂既標準影響到自己先得架! 有人講得好岩,人生唔應該俾呢d人云亦云既規範限制自己。好似幾多歲要結婚,幾多歲就要生仔,呢d唔係人人係咁做,自己就應該咁做。各人有各人自己既人生,唔需要俾呢d野控制自己,令自己憂慮呢。

[ Last edited by gundamman678 on 2005-7-4 at 07:08 PM ]
作者: 鬼魂    時間: 2005-7-4 07:15 PM

點會呀...一世唔拍都no problem
作者: saron1    時間: 2005-7-4 09:44 PM

SILLY
作者: bbsex    時間: 2005-7-4 09:58 PM

Originally posted by 悟飯 at 2005-7-4 02:56 PM:
小弟覺得如果一個人以有沒有拍拖來衡量自己的話,到二十歲還未試過拍拖便真的「好唔掂」! 若到旺角走個圈問問人,屬於這種「好唔掂」的人可以排一條長隊。

小弟想大家身邊也有不少有好條件的男性或女性朋友,當中有些還未拍拖的,箇中原因總令人摸不著頭腦,難道這些人全部都「唔掂」?!

與其想到底自己是否真的「唔掂」,倒不如想想當自己遇上心儀的人時「會唔會去把握」;未遇到時「會唔會去等待」。
作者: hcee    時間: 2005-7-5 05:32 AM

男仔二十未拍過拖就好多......女仔二十歲未拍過拖就好少......(就算有d超唔掂都有拖拍...)

二十歲既男仔....睇你點諗啦......有 d 十幾歲就已經試過唔少女......多到你唔信都有.......

但係二十歲又未試過既男仔又真係有好多.......

介唔介意就睇你有幾渴求啦.......
不過有時睇到其他人一雙一對......又可能會有一種無形既失敗感......

沒問題~有錢自然會有女人.....有大把錢自然就會有大把女!

再唔掂就同阿月老祈多 d 禱啦.....睇佢打唔打救你~!
作者: Kra    時間: 2005-7-5 08:47 AM

有咩問題呀 ?
我唔覺得有 lor ~ 講真晌香港地大把仔都係咁啦 !
作者: 12d3    時間: 2005-7-5 12:17 PM

Originally posted by 悟飯 at 2005-7-4 02:56 PM:
唔拍拖,無問題.
唔理解女性就有問題.
作者: saron1    時間: 2005-7-6 09:36 PM

silly
作者: 雷公    時間: 2005-7-6 10:37 PM

No problem啦!
有d人覺得20歲拍拖太早tim
睇你自己架ja

作者: fatfatdragon    時間: 2005-7-7 06:17 AM

拍唔拍拖(和幾時開始拍拖)同年齡冇關, 如果硬要加上關係, 反而覺得有些唔成熟....(可能這就是無法早拍拖的示因).

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0