標題: 你會放棄嗎? [打印本頁]

作者: reallysmartduck    時間: 2005-7-5 12:06 AM     標題: 你會放棄嗎?

如果你好愛你女朋友,但之前佢已經瞞著你同第二個一齊, 你原諒佢後一年,佢而家又瞞著你同第二個男仔一齊2個月, 哪麼, 就算你好愛她,都應該放手了嗎?
作者: 史艷文2    時間: 2005-7-5 12:11 AM

定放手無異,
水性楊花的女人,到60歲都水性楊花
作者: gundamman678    時間: 2005-7-5 12:16 AM

一定放棄! 一次就話,兩次都係咁? 絕對不可能再原諒了!
作者: Flea    時間: 2005-7-5 12:22 AM

其實佢份人係點你都應該好清楚...
一係佢就騎牛搵馬
一係佢就唔再鍾意你,而係鍾意另一個男人
小弟o既經驗同你好相似
拖拖拉拉一年之後我前女友都暪住我同番個第三者一齊
我諗仲應唔應該再原諒佢,為了大家o既感情
但我最後都分手了
好老實講如果你問我想唔想咁做,我一定話唔想
之但係佢個心已經不愛我,我可以點?
之前的原諒已經係o係愛情上o既一個好大o既讓步
再犯o既話即係話佢已經唔care呢段感情了,咁你仲care o黎做乜?拍拖係兩個人拍,唔係一個人努力,重視就搞得掂

算了吧
分手比一起更好
作者: Rika    時間: 2005-7-5 03:16 AM

算啦,機會既野,一次好夠架喇
作者: 天使藍    時間: 2005-7-5 04:09 AM

經過1次既教訓佢自己都唔學懂珍惜你
機會你比過一次,e家再有一次,應該分手啦
相信你都搵唔到一個原諒佢既理由
作者: fatfatdragon    時間: 2005-7-5 05:31 AM

Originally posted by reallysmartduck at 2005-7-5 12:06 AM:
如果你好愛你女朋友,但之前佢已經瞞...
一次不忠, 百次不用.
一次又一次的花心. 留下在身邊只會另自己唔開心.
兄弟, 應放手時放手. ...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0