標題: 費SIR還有5000萬轉會費???????? [打印本頁]

作者: kakeidevil    時間: 2005-7-5 11:13 AM     標題: 費SIR還有5000萬轉會費????????

法新社倫敦消息:
曼聯執行官大衛-吉爾對於球隊的前景充滿樂觀,而對於弗格森爵士,吉爾堅信其可以在老闆變化的外部刺激下率領球隊開創出嶄新的局面。

事實上,在連續兩個賽季于聯賽和冠軍聯賽中遭遇失敗後,吉爾本人對於弗格森已經表示了明顯的懷疑,特別是近兩年8000萬英鎊的無效流失,令吉爾很難向董事會作出交代。不過隨著美國佬格拉茲的入主,過去一頁有了就此翻過的可能。

“曼聯已經進入了嶄新階段,我們將開創一個全新的局面,球隊建設已經進入了正軌。”吉爾在今日接受BBC專訪時表示,“弗格森先生同眾人一樣,非常高興與新老闆展開合作,他曾經在這裏取得了相當好的成績,他也明白如何能夠幫助曼聯取得最大利益。”

吉爾表示:雖然弗格森在轉會方面還沒有明確目標,但可以用於投入轉會市場的5000萬資金已經到位。“我們已經引入了範德薩和朴智星,這是我們在關鍵位置上尋找了很長時間的關鍵球員。”吉爾強調說,“我們的選擇是非常謹慎的。”

==============================================

5千萬 hk dollar就X啦
作者: wanmankit    時間: 2005-7-5 11:16 AM

下一個應該係買防中啦~
有傳佢地想買艾辛
作者: 雷公    時間: 2005-7-5 12:15 PM

有5000萬又點呀?
都要睇吓比咩人渣fit買人
比費sir咪即係燒銀紙囉
費sir買人真係..

作者: 藍    時間: 2005-7-5 12:20 PM

Originally posted by wanmankit at 2005-7-5 11:16 AM:
下一個應該係買防中啦~
有傳佢地想買艾辛
吾係傳,價都開左拉,里昂抬價吾肯賣
作者: abcde1918    時間: 2005-7-5 01:33 PM

Originally posted by at 2005-7-5 12:20 PM:

吾係傳,價都開左拉,里昂抬價吾肯賣
里昂玩野
作者: 細傑    時間: 2005-7-5 03:57 PM

THX~~
作者: 細傑    時間: 2005-7-5 03:58 PM

THX~~
作者: terry369    時間: 2005-7-5 07:24 PM

打死都唔信有5000萬transfer kit
作者: mb522    時間: 2005-7-6 01:57 PM

5000萬精蟲有佢份
作者: 亨九利    時間: 2005-7-6 02:26 PM

5000萬磅唔夠"費蛇"買兩個李奧費迪南......
作者: adamjacky123    時間: 2005-7-6 02:38 PM

港幣5000萬定5000m呀?
有5000m買gerrard la~
作者: buengland    時間: 2005-7-6 04:54 PM

Originally posted by 雷公 at 2005-7-5 12:15:
有5000萬又點呀?
都要睇吓比咩人渣fit買人
比費sir咪即係燒銀紙囉
費sir買人真係..
費sir 買人真係一時好出色

一時好失色

上年買Henize / Rooney 係佳作, 前年買c7 就好壞參半

以前買果d 科蘭, 基巴臣, 贊巴, 米拿 都係無乜表現
作者: hkcitywong    時間: 2005-7-6 05:40 PM

根本 費sir唔係好識買人,ferdinand,c7,rooney都只係同身價成正比,根本唔係佢叻
作者: 一樓一    時間: 2005-7-6 06:29 PM

Originally posted by hkcitywong at 2005-7-6 05:40 PM:
根本 費sir唔係好識買人,ferdinand,c7,rooney都只係同身價成正比,根本唔係佢叻
費 SIR 根本唔洗識買人,  毋論係科蘭, ....., 到朗尼.  佢都係睇住阿仙奴等球會想買邊個,  個就俾高人地幾個價位!  跟本就冇諗過買個人番人點用o既!

賣人又係,  賣左 big 咸,  點打呢??  都冇諗過!  就等班靚上到場自己度!

費sir = 廢人
作者: 藍    時間: 2005-7-7 12:52 AM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 06:29 PM:

費 SIR 根本唔洗識買人,  毋論係...
哈哈,你好憎老費,定好憎紅魔架^^"
我覺得老費佢真係老拉,而且不嬲都覺得買人吾係佢強項,管理球隊先係,仲記得之前有本書,係老費身邊吾知咩咩寫既,講返話佢會嚴密監控自己球員既日常生活,呢d真係爆
話時話,作為rival去睇,都覺得紅魔自從黃金世代散既散,老既老之後,都好耐未風光過

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0