標題: 對車路士成功ge睇法 [打印本頁]

作者: kakeidevil    時間: 2005-7-5 12:09 PM     標題: 對車路士成功ge睇法

我認為車仔的成功只係有一部份係靠錢。
錢可以買到好球員,好教練。但係買唔到成功,同埋車仔依家既隊型。
如果唔係摩連奴,佢係調兵、戰術、心理等方面有很出色的能力。,今季車仔唔會咁成功。
如果只係有錢,無左摩連奴車仔又會唔會咁掂
睇下雲尼亞里領導既車仔都唔係好成功,而雲尼用既錢都比靡連奴多。
咁以經可以睇到錢唔係萬能。車仔都唔靠錢先成功。
其次,可以睇下今年車仔的骨幹都唔係一些貴價貨,林佰特(韋斯咸轉會)、泰利(青訓)呢兩個都唔係好貴。車仔可以無杜奧巴、卡華奴。但係就唔可以無左terry、robben同lampard。

而且,油王都有好大既功勞,佢無好似其他有錢班主咁,經常插手球會事務,
簡安同摩連奴都可以好好咁領導球會。
反觀,國米既莫拉提,皇馬既佩雷斯經常插手球會事務,搞到朝令夕改。影響士氣同打法。
以上只係我一d諗法,唔好話我ar
作者: abc123aa    時間: 2005-7-5 12:15 PM

Originally posted by kakeidevil at 2005-7-5 12:09 PM:
我認為車仔的成功只係有一部份係靠錢...
我同意你既講法,最同意就係班主唔應該插手搞球會入面既事務~所以油王的確係一個好老細呀
作者: 藍    時間: 2005-7-5 12:16 PM

Originally posted by kakeidevil at 2005-7-5 12:09 PM:
我認為車仔的成功只係有一部份係靠錢...
support a
你既諗法同我差吾多,我都認為只係有錢吾代表d咩,車仔既最成功之處,真係帶左摩連奴返黎,大家睇下貴價買廢人呢d新聞年年都有拉;而且阿布真係有自知之明,佢知自己足球知識吾夠pro,所以選擇吾講野,對教練完全投信任票,就算當年雲尼做教練時,佢都無話插手拉,完全既信任,加上一個好教練,加埋一班實而不華既球員,球風上既轉變,係今年車仔成功既最大因素
作者: abc123aa    時間: 2005-7-5 12:19 PM

Originally posted by at 2005-7-5 12:16 PM:

support a
你既諗法同我差吾多,我...
仲有,油王買自己國家d人返去,但摩佬唔用果個球員油王都唔會有咩微言~
作者: 雷公    時間: 2005-7-5 12:19 PM

車仔今季成功原因

$$錢+賤狗摩連奴

作者: abcde1918    時間: 2005-7-5 12:31 PM

車仔有錢,實力又強勁,下季大有可能再稱王
作者: wer    時間: 2005-7-5 06:45 PM

車仔靠運,下季勝唔到
作者: kubrick    時間: 2005-7-5 07:06 PM

有個好領隊原因係乜?
咪又係錢......
車仔根本就唔係成功...
只係有錢屈機...
阿布同摩連奴合稱賤狗二人組...
你比咁多錢韋根既話...
一樣可以買個好領隊買一班好球員黎屈機...
所以點都關錢事.....
作者: terry369    時間: 2005-7-5 07:16 PM

有錢, 呢個係先決條件, 如果冇油王的錢, 洛賓去左曼聯啦, 但有了錢, 即係有材料, 都要識運用
你睇皇馬個陣, 一定會比車仔更星光熠熠
但你睇佢近幾年的表現? 時好時壞, 聯賽冠軍好似好難咁

所以有好的紀律及教練亦係重要, 冇摩連奴, 我估車仔唔可以長期咁穩, 唔穩, 就更加冇聯賽冠軍啦
作者: 艾奧羅斯    時間: 2005-7-5 07:29 PM

有錢係緊要...有個好領隊都好重要既!
當年油王咪一樣比錢雲利亞利買人咪一樣唔得!
作者: kubrick    時間: 2005-7-5 07:35 PM

摩連奴都係由錢而來架
作者: wilson8570    時間: 2005-7-5 08:12 PM

Originally posted by kubrick at 2005-7-5 07:35 PM:
摩連奴都係由錢而來架
同意,不個賓佬都係
作者: 安迪    時間: 2005-7-6 12:11 AM

當然係因為有無限金錢啦!
雖然摩連奴係有啲料...
不過其實車仔個架構响佢黎之前已經慢慢建立緊,
其實我會覺得有少少等待收成,
再諗下洛賓,施治,杜夫...等人係邊個買番黎...(雲尼亞里)
加上一直以來以terry加lampard做重心,

佢買o既人又唔算真係超勁丫,
好似卡華路,費拉拿,杜奧巴(呢幾位都算幾貴),基士文,仲又個俄羅斯中場(唔記得名)
不過真係錢多人多,就算眼光麻麻入錯貨都唔係好覺,最多唔係好用個球員...
諗下阿仙奴買錯cygan俾日係咁鬧,曼聯當買錯華朗等....
呢個情況一定唔會出現响車仔身上
而且個個都會話佢好勁...

最後想話有錢唔係大晒(好似國米,皇馬),
但係超級多錢(無限金錢)就真係大晒!!!
作者: wilson8570    時間: 2005-7-6 12:14 AM

Originally posted by 安迪 at 2005-7-6 12:11 AM:
當然係因為有無限金錢啦!
雖然摩連奴...
屎馬田係唔係??
作者: abc123aa    時間: 2005-7-6 12:17 AM

其實就算有錢都一定要有好既班底先得,否則就算有錢就唔會有冠軍攞
作者: 藍    時間: 2005-7-6 12:38 AM

我都吾明大家點解一定要賴係錢度先覺得車仔掂,我自己本身係阿仙奴球迷,都覺得今年事實上真係技不如人,而且阿布真係掉左好多錢買人又點?大家睇返今季用得錢多哥d球員,一樣係廢人,摩連奴一樣照收埋拉;如果大家一定要話係阿布有錢既,甘我順下你地意,換句話講,阿布比其他老板更有心投入佢呢門體育事業,佢身家係好多,其他大球會d股東又吾見得身家少丫,照搬吾知幾樓既講法,點解阿布可以有無限掉出黎,從來無話過有幾多轉會費上限,其他豪門,未開季先話比教練聽既係,你今年有幾錢買人!
作者: chi    時間: 2005-7-6 12:52 AM

有邊隊強隊唔用錢?
巴塞唔用錢鬼有咁多勁人
ac唔用錢鬼有舒夫真高,尼斯達
曼聯唔用錢有鬼雲佬,c朗
阿記唔用錢鬼有亨利
作者: night    時間: 2005-7-6 01:01 AM

一字記之若:$

[ Last edited by night on 2005-7-6 at 01:04 AM ]
作者: amigofans    時間: 2005-7-6 01:03 AM

完全吾同意你地既講法!!

因為講到錢!!

車仔領隊奴,球員又好,有士氣有團結,好鬥心又有風度!
係不爭既事實!

但係如果無錢,斟吾到摩連奴! 買吾到洛賓杜奧巴卡華路等等好球員!
如果無錢,車仔就可以支付無人可及的薪俸!
你地知吾知車仔一年虧蝕幾多?

無錯錢吾一定買到成功,皇馬國米曼聯証明晒比大家睇!
但係如果吾用錢,車仔根本無今時今日!!
作者: wilson8570    時間: 2005-7-6 01:10 AM

Originally posted by chi at 2005-7-6 12:52 AM:
有邊隊強隊唔用錢?
巴塞唔用錢鬼有咁多勁人
ac唔用錢鬼有舒夫真高,尼斯達
曼聯唔用錢有鬼雲佬,c朗
阿記唔用錢鬼有亨利
我比較同意你講法,
不過車仔d眼光好差=.=
作者: ciger    時間: 2005-7-6 01:17 AM

老實講吖,球隊運作都要錢啦,你睇阿仙奴剩係蘇甘保都9萬幾鎊週薪啦,咪又係錢!車仔因為老闆太有錢,先可以係兩年內換過哂d班底,換轉其他球隊可能要4-5年,不過摩連奴又真係有料到(雖然我都好憎佢),車仔隊中根本冇超球星,你睇你地d投票乜乜最佳中場,最佳前鋒,最佳後衛幾時見到車仔球員,最多咪得個林柏特(但肯定唔會當選),相對皇馬(7條煙),巴塞(細哨,伊杜奧),AC(舒夫,卡卡,卡富,馬甸尼)阿仙奴(亨利,韋拉),曼聯(雲佬,傑斯,堅尼)呢D球星,其實車仔D球員都唔係非常出眾,不過位置夠平均,兼且後備力量足,唔係拿住舊錢買哂D乜乜足球先生就得!
作者: amigofans    時間: 2005-7-6 01:44 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-6 01:17 AM:
其實車仔D球員都唔係非常出眾,不過位置夠平均,兼且後備力量足,唔係拿住舊錢買哂D乜乜足球先生就得!...
卡華路,泰利,林柏特,馬基利尼,洛賓
成個世界搵吾到5個人打番佢地同一個位好得過佢地,
咁都吾算非常出眾?
都未同你計杜夫,杜奧巴都斯治....

你講愛華頓還可以.....
作者: ciger    時間: 2005-7-6 02:22 AM

泰利,卡華路--馬甸尼,尼斯達,蘇甘保,佩奧爾,簡拿華路
林柏特--施丹,細哨,列基美,卡卡,尼維特
馬基利尼--艾馬臣,韋拉,堅尼,馬昆斯,謝拉特
洛賓,就真係冇乜
以上唔敢講好過,不過唔會差過
我的意思係車仔冇乜好像馬勒當拿,大細哨,施丹,費高,FIT嘅李華度等球員,總之有佢就贏面高D,話之你其他球員同佢唔夾,佢咪自己去哂都搞掂,車仔係打整體戰,摩連奴能夠搵到一種戰術適合佢其下D球員打,已經唔係人人做得到,而且佢地買人係針對球隊需要,唔係亂買
而且泰利,卡華路,林柏特,洛賓世界上冇5個人打得好過佢地,係幾時嘅事,係佢地踢車仔之後,買返來果陣邊個知佢地會打得好架

[ Last edited by ciger on 2005-7-6 at 02:56 AM ]
作者: ciger    時間: 2005-7-6 02:38 AM

乜野先係靠錢成功呢,90年初嘅AC就真係靠錢喇,唔知你當時睇波未啦,90年初嘅AC歐冠輸左比馬賽,因為迪西里打得好,下年就高價買入,連新秀蘭天尼都以破世界記錄價錢買入,好似3千多萬美金,佢地當時仲買左好多球星,根本出唔哂,傳媒問佢地原因佢地會長答:自己出唔唒,都唔比其他球會買回來對佢地,自己唔用都唔比人用,呢d就真係純粹靠錢成功喇!
作者: adamjacky123    時間: 2005-7-6 02:40 PM

一字記之曰:錢
作者: hkcitywong    時間: 2005-7-6 03:10 PM

如果唔係有雲尼阿里有眼光買杜夫,洛賓,摩佬今年邊有玩得咁過隱?
作者: ciger    時間: 2005-7-6 03:56 PM

其實車路士成功唔等於只是摩連奴成功,係由阿巴莫域至每一位球員,領隊嘅成功,雲尼阿里有眼光買杜夫,洛賓,摩連奴就好快將佢地融入球隊,相反曼聯費SIR就係季初花了好多時間先搞掂個陣,而C朗拿度由上季加盟亦要季尾先融入到球隊
而同阿仙奴比,車仔今年比較穩定,好少輸D無厘頭波,雖然冇阿仙奴咁好睇,但就較為實際(車仔目標係攞奬,唔係表演)
車仔今年另一成功之處,就係長期KEEP到狀態,你睇林柏特,泰利打咁多場比賽仍然保持到水準,相對皇馬你就真係冇眼睇,竟然可以容忍D球員長期冇態
以上種種都唔係錢可以買到嘅
作者: 重樓    時間: 2005-7-6 04:19 PM

有邊隊波唔係用錢ga,國米皇馬果d咪又係,但佢地成功咩,點解only鬧車仔呢?
作者: abc123aa    時間: 2005-7-6 04:32 PM

Originally posted by 重樓 at 2005-7-6 04:19 PM:
有邊隊波唔係用錢ga,國米皇馬果d咪又係,但佢地成功咩,點解only鬧車仔呢?
我諗就係摩佬太寸喇,又成日傳d衰野出黎,再加上摩佬一黎就雙料冠軍一定有人覺得唔抵兼有少少妒忌呀~
作者: babo    時間: 2005-7-6 04:55 PM

本人係曼聯fans.
但車路士今年打得好就無可否認~
但唔鍾意車仔一樣野...就係下下買人都托到個價高一高..
見到佢買人...就好似用一大舊錢掟人...令到個市場價位上升..
提外話~~如果阿布用下錢搞下個青訓...訓練一批新仔來打天下的話..咁就prefect..
作者: bbsex    時間: 2005-7-6 05:16 PM

以上 各位兄長 的意見皆有道理,小弟覺得車仔於上屆聯賽之所以可以獨佔鰲頭,是各種因素配合之所致!

試想想:

1. 若果將 南華 的人腳和前一屆 車仔 的交換,之後阿巴莫域治在上一屆照樣「灌水」,摩連奴照樣執教,洛賓、卡華路等人照樣加盟,哪車仔有可能得冠軍嗎?

一定不可以!因為若果沒有雲里阿里用了兩季時間去整理球隊,購入林柏特、杜夫等人材,摩連奴在用兵上一定沒有那麼得心應手!

2. 若果沿用雲里阿里所建立的班底,阿巴莫域治照樣「灌水」,洛賓、卡華路等人照樣加盟,但沒有摩連奴來執教,哪車仔有可能得冠軍嗎?

未必可以!當然可能性一定比第一個假設來得高,但若果沒有摩連奴為球隊帶來的轉變:改踢【4-3-3】陣式、臨場的戰術等等,車仔不能勝出得那麼輕易!(試想想如果上一屆車仔由鄭兆聰來做教頭,或許已經變成“不可以”了)

3. 若果阿巴莫域治在上一屆照樣「灌水」,摩連奴照樣執教,洛賓、卡華路等人照樣加盟,但阿仙奴和曼聯可以揮到他們贏冠軍時的水準,哪車仔有可能得冠軍嗎?

未必可以!若果這兩隊對中、下游球隊的比賽都順利贏出,便不會出現被車仔拋離的情況,誰可摘冠仍不得而知 … …

4. 若果阿巴莫域治從也沒有「灌水」,哪車仔有可能得冠軍嗎?

機會很微(甚至可以說沒有)!這個不用多解釋,若果沒有他的財力,近兩年車仔的球員、教練及職員絕大多數均不會出現於今天的車仔。但是要註明一點,有龐大財力支持的球隊也不一定可以摘冠,皇馬便是上佳的例子(用這隊球隊作負面例子實有點無奈 … … )

因此,阿巴莫或治的財力的確提供了一個絕佳的基礎(非直接因素)讓車仔比較容易得到成功(若果錢真的是萬能,為何車仔會於歐聯負於利記?);但要是沒有雲里阿里和摩連奴的執教及俱質素的球員加入,再加上其他強隊的水準不穩,車仔決不可以如此輕易得到聯賽冠軍!

車仔得勢,天人使然!
作者: amigofans    時間: 2005-7-6 11:41 PM

Originally posted by ciger at 2005-7-6 02:22 AM:
林柏特--施丹,細哨,列基美,卡卡,尼維特
馬基利尼--艾馬臣,韋拉,堅尼,馬昆斯,謝拉特
洛賓,就真係冇乜
以上唔敢講好過,不過唔會差過,...
馬甸尼今年貴更呀?如果你仲覺得佢好得,咁早4,5年前佢咪勁到前無古人?
蘇甘保而家係國家隊個位好可能爭輸比terry!

林柏特同施丹,細哨,卡卡根本吾同類型,列基美,尼維特係左路比較多!
如果要講,加維臣果類同佢會似d
皇馬早前已經用行動証明左比大家睇林柏特而家係個"市"度有幾top!!

馬基利尼從來係被忽視既一人,我可以好大膽咁講,皇馬呢2年既失敗同佢之離去有直接既關係!!

洛賓,就真係冇乜
洛賓早已經比大家捧到天咁高,其實單係同隊既杜夫已經吾會差過佢!

除左terry同林柏特,車仔買d人番黎果時,d人已經成左名架啦!
like 洛賓,卡華路,費拉拿,杜夫,杜奧巴,馬基利尼,j.cole

我見你第2d post 用90年代ac黎比,其實邊會存在"單靠金錢"既成功先?
要成功當然要有實力,又要發揮得到同有運!
但如果無俄國佬,車仔根本無力一爭!!
作者: 安迪    時間: 2005-7-7 12:25 AM

點解成日話好多好錢可以令車仔成功呢?
其實唔係針對佢...
學大家所講,其實攪波當然要用錢,
大把球會都係咁,好似皇馬,曼聯,ac,國米等富豪球會...
只係今時今日佢哋講錢的話絶對冇得比...
特別係國米,成日都會話佢一樣駛咁多,
不過佢一定冇能力一季買咁多人,(佢係十幾年以來累積駛得多)
皇馬都係一年一星咋,曼聯都只係每年買一件特別勁,好似雲佬,里奧,朗尼等
但係車仔只要佢想的話,一季十個八個冇問題啦!
我會覺得呢個係佢咁快成功o既主因!

另外就算其他球會用咁多錢,
但通常個營運架構都ok的,好似曼聯(年年搵咁多),ac,阿仙奴(唔起球場有錢賺架),祖記
同埋佢哋都會控制個薪酬架構...所以佢哋買賣球員都無可厚非吖!
但你睇下車仔,就知佢完全唔需要考慮呢啲問題,(真係一年唔知冇幾多億)
(我估暫時得佢一間球會可以咁玩,如果其他球會學佢咁實死冇生)
所以先話佢無限金錢大晒...

最後想話其實車仔响雲尼亞里最後一季已經慢慢進步的,
歐冠四強,英超亞軍...佢o既班底係成功o既後盾!
(唔好忘記佢為球隊所带黎o既野,靜係識話佢有幾差啦....)
作者: wilson8570    時間: 2005-7-7 12:49 AM

Originally posted by ---fans at 2005-7-6 11:41 PM:

泰利,卡華路--馬甸尼[...
馬基利尼激死皇馬(皇馬主席問題)
不過我覺得里奧好似勁過泰利=.=
卡華路下下殺出黎,根本就係車仔死穴

其實我覺得車仔唔算強,係有運扲冠軍都係對手問題=.=
聯賽盃就差唔多係謝生老烏送的(根本唔直得贏)
聯賽:曼聯遲遲未齊人,雲佬傷足半季,軒斯打美洲盃遲左1個月先返,李奧就停賽,又遲一個月,季初失分太多.....
阿記慘在冇錢,後備不足,出場球員雖然果果傅殺,但一有人傷就慘,要用d年青球員打,而且打法單一,不過好夠哂睇.....

ac 90年代初一定係貴買球員,不過ac一早就勁,唔同暴發戶車路士,車路士d錢係
阿布一個人比,ac果d錢係球會本生得回的,根本同車仔唔同
作者: ciger    時間: 2005-7-7 12:55 AM

馬甸尼今年貴更呀?如果你仲覺得佢好得,咁早4,5年前佢咪勁到前無古人?
如果年齡=表現,咁我都好波過施丹啦,馬甸尼在02年WORLD CUP歷史最佳陣容都當選,當時只得3個後衛入選,係投票結果話佢係WORLD CUP歷史上最佳3人
林柏特同施丹,細哨,卡卡根本吾同類型
但係同位置吖嗎,你打進攻中場冇腳法唔識扭波係你嘅事,但大家都係進攻中場施丹,細哨,卡卡表現就定唔比林柏特遜色
除左terry同林柏特,車仔買d人番黎果時,d人已經成左名架啦!
like 洛賓,卡華路,費拉拿,杜夫,杜奧巴,馬基利尼,j.cole
你好像睇唔明我過post,我係話車仔冇(超級)球星like施丹,大細哨,費高等呢d球皇級,冇話佢地唔出名,唔係球星
其實呢D都係其次,邊個打得好唔同人有唔同眼光,反而係有人話車仔成功(只係)有錢,你計身價皇馬一定比車仔高,但成績就差好遠,車仔班球員依季付出咁多努力,你地因為佢個領隊口賤而否定佢地,對車仔班球員唔係好公平
作者: ciger    時間: 2005-7-7 01:01 AM

AC d錢係佢地個班主,即係現任意大利總理(唔記得叫咩名)比,佢係傳媒大亨當年身家唔差得過阿布好多
作者: 25131988k    時間: 2005-7-7 01:30 AM

Originally posted by ---fans at 2005-7-6 01:03 AM:
完全吾同意你地...
杜奧巴卡華路等等好球員! E句就唔認同
作者: amigofans    時間: 2005-7-7 01:49 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-7 12:55 AM:
馬甸尼今年貴更呀?如果你仲覺得佢好得...
你都識講02年,你去睇下個月曆今年0幾啦!
中場中都有分好多位置,如果你要將咁多類型都歸為一類,你o岩
但係單係施丹同加維臣,古迪呢d已經有好吾同既責任!吾可以當一個中場位咁簡單!!

我由一個post已經讚佢地打得好,亦無沒煞佢地,你可以上去睇番!
我吾同佢地,我吾覺摩連奴口好賤,我覺得佢好風趣添!

不過如果要講到車仔成功因數,講1萬次都係

因為個因果係咁....
有錢先可以搵到摩連奴,有錢先可以買到而家呢班球星,
繼而佢教得好,球員打得好係後話!!
車仔如果吾係俄國佬注資根本無今時今日!

你吾鐘意都無計,係先後問題,如果係一早呢班人,佢再收購就同錢無關係!!
作者: amigofans    時間: 2005-7-7 01:50 AM

Originally posted by 25131988k at 2005-7-7 01:30 AM:

見人見智,不過果d大球會同領隊已經答左你佢地係咪好波...
作者: michael86    時間: 2005-7-7 01:52 AM

其實總結黎講,車仔成功既主要因素係錢
但係有錢得黎都要運用得宜先可以取得成功

講完
作者: amigofans    時間: 2005-7-7 01:59 AM

Originally posted by michael86 at 2005-7-7 01:52 AM:
其實總結黎講,車仔成功既主要因素係錢
但係有錢得黎都要運用得宜先可以取得成功

講完
good,agree!

而家d球會要再好成績,有錢吾係萬能,
不過無錢就萬萬不能!!
作者: ciger    時間: 2005-7-7 02:05 AM

照你咁講,如果而家車仔比人收購,下季打到好成績,就同錢無關係,咁d球員之前咪又係用錢買番來,同埋我唔係剩係同你講,我係同果d否定球員努力嘅人講啫,其實一開始kakeidevil兄都冇話車仔冇靠,只不過係話錢唔係唯一因素啫,我都係講返車仔除左有錢之外,仲要配合那幾項因素先攞到冠軍
作者: amigofans    時間: 2005-7-7 02:22 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-7 02:05 AM:
照你咁講,如果而家車仔比人收購,下季...
但車仔呢個故事,因一個俄國富豪買起佢,幫佢還清d債,再用天文數字買一堆人番黎!
我知你好不滿個個講佢地靠錢,但呢個係事實!
曼聯90年代初但買人都用左好多錢!
但可以講佢地無錢都得因為之後係當年一班92class青訓打起!
阿仙奴買安歷卡,亨利,龍格堡,韋拉地都吾算洗太多!

但你知吾知車仔而家果d叫"天文數字",非一般人可以咁做,
如果吾係俄國佬(世界富豪排名50大之內,多錢過李超人)咁有錢,根本負擔吾起!!

之前幾季車仔只係浮沉4,5,6位
如果吾係俄國佬d錢,佢地點law聯賽雙料冠軍?
講我知我都想知,等我可以mail比紐卡素同利物浦!
作者: ciger    時間: 2005-7-7 02:33 AM

都話車仔係錢加其他因素囉,我絕對唔會好不滿個個講佢地靠錢,因為我都唔係車仔球迷,我捧巴西同皇馬,不過今季我睇見皇馬果d職業態度同車仔比真係冇得比先係到發表下,希望大家留意一下其實車仔d球員付出好多努力同埋好投入比賽,你睇下皇馬班球員d比賽態度,如果車仔都係咁,佢老細幾有錢都冇用
作者: amigofans    時間: 2005-7-7 02:38 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-7 02:33 AM:
都話車仔係錢加其他因素囉,我絕對唔會...
agree wo
我不嬲都講佢地好! keep住就有得玩洛去!!

但係事實係有錢,先有得你加其他因素,所以有人講佢地因為錢先有成績,你都吹佢地吾脹...
作者: ciger    時間: 2005-7-7 02:43 AM

投入比賽,上場認真同KEEP到狀態係唔需要錢架,要球員自發先得架
作者: ciger    時間: 2005-7-7 02:45 AM

如果講投入比賽,上場認真同KEEP到狀態,可能水晶宮同諾域治都好過皇馬,AC
作者: hideaki    時間: 2005-7-7 12:19 PM

Originally posted by ciger at 2005-7-7 02:45 AM:
如果講投入比賽,上場認真同KEEP到狀態,可能水晶宮同諾域治都好過皇馬,AC
同意你的看法,還有就是團隊精神...
作者: abc123aa    時間: 2005-7-7 12:59 PM

Originally posted by 25131988k at 2005-7-7 01:30 AM:

杜奧巴一定唔係~雲佬傷完出返黎仲勁過佢
作者: kakeidevil    時間: 2005-7-7 01:34 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-7-7 12:59 PM:

杜奧巴一定唔係~雲佬傷完出返黎仲勁過佢
雲佬既狀態如果番哂黎....
真係冇乜邊個夠佢勁

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0