標題: 皇馬開出廿四人的羅致名單 [打印本頁]

作者: Jeans    時間: 2005-7-5 06:20 PM     標題: 皇馬開出廿四人的羅致名單

皇馬開出廿四人的羅致名單
[04/07 星期一 22:47]
西班牙球隊皇家馬德里,過去兩屆聯賽都空手而回,皇馬己經列出一個廿四人的星級名單,作為夏天的收購目標.利物浦隊長謝拉特視為頭號收購目標.門將方面,有報章早前報導,首席門將卡斯拿斯可能會以二千五百萬歐元,轉會到曼聯,而祖雲達斯的保方就被視目標人物;後防的目標球員,包括曼聯的里奧費迪南,阿仙奴的艾殊利高爾,車路士的泰利,里昂後衛基斯等;中場有拜仁的波歷克,剛與曼聯續約的C朗拿度亦在名單之上.前鋒線的目標有山度士的羅賓奴,阿仙奴的亨利及雷耶斯等.
作者: rest365days    時間: 2005-7-5 06:28 PM

佢以為自己玩緊 Winning Eleven...
作者: 雷公    時間: 2005-7-5 06:35 PM

列清單?
佢係咪食左屎然後上左腦
佢以為d明星球員係supermarket架貨
搵架手推車放晒入去然後比credit card呀
懵架!

作者: 奇    時間: 2005-7-5 06:50 PM

係咪放卡斯拿斯過黎呀!!!!係就好^.^
作者: wanmankit    時間: 2005-7-5 06:54 PM

Originally posted by at 2005-7-5 06:50 PM:
係咪放卡斯拿斯過黎呀!!!!係就好^.^
係曼聯都冇咩機會買,買左雲達沙,個老細唔多想放水再買龍門...
作者: Pharaoh    時間: 2005-7-5 06:59 PM

Shortlist only la...
作者: tkk2p    時間: 2005-7-5 07:05 PM

好明顯好多都係傳媒作野啦...寫果個無聊,睇既都唔好盡信
好似henry同reyes咁,都續左約,仲講...
作者: abc123aa    時間: 2005-7-5 08:27 PM

c朗,亨利,雷耶斯,保方,泰利<~呢d一定冇可能
波歷克都有可能既,但係如果買到謝拉特就唔需要買佢,依家山度士好似話要過左06年先比皇馬買羅賓奴~
作者: 清揚    時間: 2005-7-5 10:20 PM

保方睬你都傻,出左意大利一陣間冇得打國家隊咪大鑊
作者: MaxFigo    時間: 2005-7-5 10:22 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-7-5 10:20 PM:
保方睬你都傻,出左意大利一陣間冇得打國家隊咪大鑊
咪係....去皇馬實比人射死 = =""
作者: Pharaoh    時間: 2005-7-5 10:25 PM

Originally posted by MaxFigo at 2005-7-5 10:22 PM:

咪係....去皇馬實比人射死 = =""
Exactly!

圖片附件: 29093_400X600.jpg (2005-7-5 10:25 PM, 24.1 KB) / 下載次數 20
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=421276&k=9afe444981d7cf7a0e393dfcd015b517&t=1729201079&sid=G00qaM

作者: ciger    時間: 2005-7-6 01:26 AM

要買都唔會事先張揚啦,唔驚人地吊高黎賣咩
作者: abc123aa    時間: 2005-7-6 01:28 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-6 01:26 AM:
要買都唔會事先張揚啦,唔驚人地吊高黎賣咩
再加上名單內有n個係冇可能買到
作者: zz1988    時間: 2005-7-6 09:49 AM

泰利? -_-
作者: 亨九利    時間: 2005-7-6 10:06 AM

Originally posted by Jeans at 2005-7-5 18:20:
皇馬開出廿四人的羅致名單
[04/07 星...
列咁多都冇用啦, 同阿巴莫域治鬥傻? 皇馬財力仲爭小小......
作者: abc123aa    時間: 2005-7-6 10:25 AM

Originally posted by 亨九利 at 2005-7-6 10:06 AM:

列咁多都冇用啦, 同阿巴莫域治鬥傻? 皇馬財力仲爭小小......
除左財力之外,呢張名單d人邊有可能買到= ="
作者: 一樓一    時間: 2005-7-6 10:35 AM

似放煙幕多d.  俾d大牌壓力!
佢地買我(森美爾)番黎o個時,  乜消息都有啦!

圖片附件: 森美爾.jpg (2005-7-6 10:35 AM, 24.2 KB) / 下載次數 6
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=422679&k=5fea853c45f02c23f631e25bf0ad1e60&t=1729201079&sid=G00qaM

作者: abc123aa    時間: 2005-7-6 10:37 AM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 10:35 AM:
似放煙幕多d.  俾d大牌壓力!
佢地買我(森美爾)番黎o個時,  乜消息都有啦!
.........依家又話要放走你(森美爾),皇馬真係死路一條= ="
作者: 一樓一    時間: 2005-7-6 11:04 AM

Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 10:37 AM:

.........依家又話要放走你(森美爾),皇馬真係死路一條= ="
等里奧同謝拉特話黎先算啦!
作者: abc123aa    時間: 2005-7-6 11:05 AM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 11:04 AM:

等里奧同謝拉特話黎先算啦!
如果佢兩個黎埋,再加埋森美爾的確"掂"呀
作者: 一樓一    時間: 2005-7-6 11:18 AM

Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 11:05 AM:

如果佢兩個黎埋,再加埋森美爾的確"掂"呀
其實,  皇馬如果唔係要 6 條 A 上埸,  3~4條A 都夠殺啦!
不過,  6 個上到去,  個個都係必然正選!  梗係打到冇影啦!
冇個雪櫃清醒o下,  d大牌唔會打得好o既!
作者: abc123aa    時間: 2005-7-6 11:19 AM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 11:18 AM:

其實,  皇馬如果唔係要 6 條 A 上...
咁你覺得邊幾條A要做下後備呢???
作者: 清揚    時間: 2005-7-6 11:39 AM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 11:18:

其實,  皇馬如果唔係要 6 條 A 上...
問題唔系幾多條A既問題,而系板櫈唔夠深度,一邊買貴價球星一路放D後生仔、藍領球員走(前有伊度奥、艾雲甘保,跟住有馬基列尼、甘拜亞素、摩連迪斯,遲D仲走埋古迪、蘇拉利),R.巴禾、米拿比斯、魯賓全部都未成氣候,死得!!!!!
作者: 一樓一    時間: 2005-7-6 11:48 AM

Originally posted by 清揚 at 2005-7-6 11:39 AM:

問題唔系幾多條A既問題,而系板櫈唔...
買貴價球星唔算係個問題, 放D後生仔都可以.
但係, 伊度奥、摩連迪斯 呢d都放就真係 law 黎賤!

而家連龍門(卡斯拿斯)都(傳)話要過曼魚,  死未!

其實,  朗拿度埸埸波都冇影,  (有波入o個d 都係咁),  好心幫o下佢就雪o下佢啦!
施丹同費高,  兩個都係上腳王,  一個要打死人地成隊咁!   雪o下佢地啦!
魯爾同big 咸,  成日都冇狀態,  雪o下佢地啦!
作者: 鬼魂    時間: 2005-7-6 01:11 PM

ha....阿佩雷斯真係玩winning玩上腦, 叫佢唔好成日沉迷係遊戲世界架啦@@
作者: adamjacky123    時間: 2005-7-6 02:34 PM

...................List出來就得咩?
作者: abc123aa    時間: 2005-7-6 04:30 PM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 11:48 AM:

買貴價球星唔算係個問題, 放D後生...
講皇馬球員狀態最好一定係卡斯拿斯,而施丹同費高已經30幾歲喇,冇得要求太高,只好等佢地退休或者走佬,而朗拿度就真係要雪下,魯爾可以唔洗既,碧咸都算係咁啦~我睇皇馬果d波除左見得最多係卡斯拿斯之外另外就係卡路士同碧咸= ="
作者: 清揚    時間: 2005-7-6 10:17 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 16:30:

講皇馬球員狀態最好一定係卡斯拿斯,...
系你自己掛住望你偶像碧咸啫
作者: Ice    時間: 2005-7-6 10:35 PM

d傳媒作野o者.....
作者: 月月鳥    時間: 2005-7-6 11:23 PM

if 卡斯拿斯 come to manutd , that great
作者: michael86    時間: 2005-7-6 11:24 PM

Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-6 11:23 PM:
if 卡斯拿斯 come to manutd , that great
都有雲達沙lu...
暫時冇咩可能再用錢買龍門...
作者: 月月鳥    時間: 2005-7-6 11:28 PM

咁又係,雲達沙都34,踢多一兩season,先買卡斯拿斯 =.=@@
作者: 艾力克    時間: 2005-7-7 08:18 PM

最多都係買倒ballack姐
其他邊會咁易買呀!!!
作者: abc123aa    時間: 2005-7-7 09:07 PM

Originally posted by 清揚 at 2005-7-6 10:17 PM:

系你自己掛住望你偶像碧咸啫
算啦你~如果係只望住碧咸就唔會睇到卡路士同其他球員點打啦~

[ Last edited by abc123aa on 2005-7-7 at 09:09 PM ]
作者: haukwankin    時間: 2005-7-8 10:18 AM

most of the players already 續約 or not 4 sale wow...
作者: shaqkobe    時間: 2005-7-8 12:43 PM

其實好多球員都會列收購名單架啦!24人名單都無乜特別。佢又唔係要簽晒!只係對呢24個有興趣者。
作者: 一樓一    時間: 2005-7-8 01:02 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 04:30 PM:

講皇馬球員狀態最好一定係卡斯拿斯,...
3月 27日 星期日 05:05 更新
曼聯5000萬撬卡斯拿斯

【明報專訊】英超球會曼聯今季兩名門將侯活及卡路爾仍然未能予人信心,為解決未來幾季的把關人選問題,據悉球會已跟皇家馬德里門將卡斯拿斯的經理人展開兩次會談,希望盡快落實羅致該名西班牙國腳。

傳卡斯拿斯「惡補」英語

卡斯拿斯與皇家馬德里的合約尚有一年多,一直留意該名門將動向的曼聯,已兩次派出代表與其經理人接洽。雖然卡斯拿斯首選和皇家馬德里續簽新約,但皇家馬德里近期採取「瘦身」政策,開出的續約條件與卡斯拿斯的要求有一段距離,導致雙方在續約問題上處於拉鋸狀態。是以曼聯希望乘虛而入,邀請該名世界級門將「過檔」。

據英國傳媒報道,曼聯已向卡斯拿斯開出一份年薪高達5100萬港元(350萬鎊),為期5年的合約。這優厚的合約條件十分符合卡斯拿斯的要求。據悉23歲的卡斯拿斯近期已定期出席英語課程「惡補」英文,為將來登陸英超聯鋪路。

曼魚想撬卡斯拿斯,  都唔係今日o既事!  不過,  出手真真係低喇!  但係,  如果皇馬唔想賣,  都冇得炒作啦,  睇黎都係爭幾錢成交o者!
作者: ktz999    時間: 2005-7-8 10:39 PM

卡斯拿斯上季超勁
作者: VictorTan    時間: 2005-7-8 10:45 PM

想買禁多英超球員,不如去踢英超!笨!!!
作者: abc123aa    時間: 2005-7-9 12:12 AM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-8 01:02 PM:

3月 27日 星期日 05:05 更新
曼...
如果卡斯拿斯同森美爾走的話皇馬一定玩完,除非有更好既球員加盟,但係要搵個比卡斯拿斯係皇馬打得更好既龍門係冇可能~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0