標題: 李榮杓準備登陸英超 [打印本頁]

作者: Jeans    時間: 2005-7-12 12:49 PM     標題: 李榮杓準備登陸英超

李榮杓準備登陸英超
12, July, 2005
【Football321.com】李榮杓(Lee Young-Pyo)的經理人表示,該南韓國腳已拒絕PSV燕豪芬提出的新合約,並隨時準備登陸英超。

PSV燕豪芬向李榮杓提出續約至2009年,但據李榮杓的經理人指出,合約中某些部份與他們要求的有出入,特別是薪酬及將來的轉會費,所以李榮杓並沒有簽署新約。

經理人同時指出,李榮杓將會到英超落班,雖然PSV燕豪芬已表明,會向收購李榮杓的球會提出340萬英鎊轉會費,而對於一名28歲的後衛而言,絕對是過高,但相信仍阻不了李榮杓離隊。

李榮杓經理人續道:「像朴智星一樣加盟曼聯是沒有可能,但愛華頓,紐卡素及阿士東維拉都表示對李榮杓有興趣。」
作者: milicic    時間: 2005-7-12 12:52 PM

go mu~
作者: 無聊的Gary    時間: 2005-7-12 06:19 PM

Originally posted by milicic at 2005-7-12 12:52 PM:
go mu~
像朴智星一樣加盟曼聯是沒有可能
咁你都仲講...
我覺得去愛華頓比較岩佢
作者: 一樓一    時間: 2005-7-12 06:26 PM

PSV燕豪芬已表明,會向收購李榮杓的球會提出340萬英鎊轉會費,而對於一名28歲的後衛而言,絕對是過高,但相信仍阻不了李榮杓離隊

愛華頓去邊度搵咁多錢黎買佢呀!  340萬鎊, 車仔啦,  油王先有咁多水!
作者: abc123aa    時間: 2005-7-12 06:31 PM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-12 06:26 PM:
PSV燕豪芬已表明,會向收...
叫車仔買返去做後備???@@"
作者: ciger    時間: 2005-7-12 06:32 PM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-12 18:26:
PSV燕豪芬已表明,會向收...
愛華頓出年有得打歐聯,如果入到32強又有電視轉播權賣,再加上舊年賣朗尼賺果d錢我諗佢都未用哂,340萬應該唔係問題
作者: goodL    時間: 2005-7-12 06:36 PM

好做得好
作者: 一樓一    時間: 2005-7-12 06:59 PM

Originally posted by ciger at 2005-7-12 06:32 PM:

愛華頓出年有得打歐聯,如果入到32強又有電視轉播權賣,再加上舊年賣朗尼賺果d錢我諗佢都未用哂,340萬應該唔係問題
愛華頓今年已經買左幾件!  
主要係愛華頓識精打細算,  340 萬鎊買番黎打乜位呢??
好多時d球隊買人,  係為左亞洲區d收入而買,  唔係為左個球員打得好唔好!
不過,  愛華頓應該唔會為左要討好亞洲區觀眾,  花呢d錢!
作者: ciger    時間: 2005-7-12 07:02 PM

咁就唔係去邊度搵咁多錢黎買,而係唔啱用所以唔買
作者: 一樓一    時間: 2005-7-12 07:18 PM

如果係曼魚咁多錢,  咪唔洗諗o羅!  買件董方卓黎借俾人都得!
幣在愛華頓冇咁多錢呢!
作者: wer    時間: 2005-7-12 07:22 PM

如果他真係幫到球隊,貴d都沒所謂
作者: ciger    時間: 2005-7-12 11:55 PM

Originally posted by 一樓一 at 2005-7-12 19:18:
如果係曼魚咁多錢,  咪唔洗諗o羅!  買件董方卓黎借俾人都得!
幣在愛華頓冇咁多錢呢!
老實講,如果d領隊好似你咁諗,球壇就真係悲哀,有錢就唔理啱唔啱用就買返來,你球會蝕幾百萬濕濕碎,悟人前途個下慘,麥馬拿文就係咁連國家隊都冇埋,李榮杓依兩年好地地,如果無端端轉會做大後備冇得出,你係南韓領隊仲敢唔敢選佢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0