標題: AC稱車路士可用6000萬斟舒夫真高 [打印本頁]

作者: Jeans    時間: 2005-7-12 12:50 PM     標題: AC稱車路士可用6000萬斟舒夫真高

AC稱車路士可用6000萬斟舒夫真高
12, July, 2005
【Football321.com】未知是否因為車路士死心不息,隔日斟介舒夫真高的行動令AC米蘭開始動搖,該意大利勁旅表示,只要車路士出得起6000萬英鎊,就可帶走舒夫真高。

AC米蘭是透過﹝世界新聞﹞發言,他們表示早前的確拒絕了車路士出價5700萬英鎊斟介舒夫真高,但現時若車路士能付6000萬英鎊破世界紀錄的轉會費,AC米蘭是可以放人。

車路士除了用錢,亦用了兩會的關係打友情牌,上屆基斯普就借去了AC米蘭,近期更出動到老闆阿巴莫域治到米蘭與貝魯斯干尼見面。

但舒夫真高本人其實是不願意離開意大利。
作者: Jeans    時間: 2005-7-12 12:50 PM     標題: 三將轉戰查爾頓

查爾頓成功重簽老將基斯包維,及外借曼聯年青後衛史柏達,而車路士中場史馬田也將完成外借手續。

曾效力查爾頓的基斯包維,上季助英冠的韋斯咸成功升班,他與球會簽下一年合約。

至於曼聯小將史柏達,由於隊中已有軒斯、奧沙、菲臘尼維爾及科東尼等,上陣機會不多,所以紅魔鬼讓他到英超闖闖,爭取一隊上陣經驗。

至於曾於前季外借至樸茨茅夫的史馬田,今次選擇查爾頓,也全因為家人不希望離開倫敦。
作者: Jeans    時間: 2005-7-12 12:51 PM

摩連奴警告曼聯阿仙奴必須改善
12, July, 2005
【Football321.com】車路士領隊摩連奴未開季已重現「牙擦」本色,他表示如果曼聯及阿仙奴未能改善表現,車路士將會在新一季的英超繼續稱王。

摩連奴上屆為車路士奪得聯賽盃及相隔五十年後首個頂級聯賽冠軍,季後更獲葡萄牙足總及政府頌發成就獎,難怪意氣風發。摩連奴對車路士來季成功衛冕很有信心,他強調車路士來季只會比去季更好更強,假如其他競爭對手未能改善表現,車路士將繼續獨大,並在聯賽中一放絕塵。

摩連奴坦言今季最大的目標囊括全部冠軍,特別是歐聯,上屆雖然贏得口碑,但最終都在歐聯出局,今屆銳意向這項歐洲最高榮譽的盃賽進發。
作者: 七星天使    時間: 2005-7-12 12:56 PM

摩連奴"警告"= =
雖然我鍾意車仔,但係對摩連奴冇咩好感@@
作者: wanmankit    時間: 2005-7-12 01:11 PM

Originally posted by Jeans at 2005-7-12 12:50 PM:
12...
AC係咪要搵銀買番d後衛所以賣舒夫,定係覺得買到甸奴之後可以取代佢?
作者: pyliu    時間: 2005-7-12 01:35 PM

Originally posted by Jeans at 2005-7-12 04:50 AM:
12...
舒夫真高到車路士的話,那便又可以伙拍基斯普了!
作者: 雷公    時間: 2005-7-12 01:38 PM

一朝得志,語無論次..
摩連奴又係度發狗瘟

作者: ciger    時間: 2005-7-12 02:24 PM

6000萬梗係賣啦,舒夫真高都29歲,仲打得幾耐(以歐洲頂級水平計)
作者: dugarrypat    時間: 2005-7-12 02:26 PM

車仔勁呀
作者: Pharaoh    時間: 2005-7-12 02:27 PM

曼魚就唔駛講喇... Arsenal o既實力同穩定性的確係比唔上 Chelsea...
尤其是對'同級'球隊o既時候...
作者: babo    時間: 2005-7-12 02:29 PM

AC...5700萬鎊同6000萬鎊個數目咁大--
差300萬鎊唔會相差太遠吧-_-
好似街市講價feel咁..=.=
咁既價錢抵賣啦...分分鐘可以買2~3個頂級射手-_-
作者: Pharaoh    時間: 2005-7-12 02:39 PM

300萬鎊唔會相差太遠... !?
作者: 艾力克    時間: 2005-7-12 03:02 PM

60m 可以買倒好多世界級前鋒喇
如果真係成交,ac嬴到笑,車仔都只可以開心幾年~
作者: abcde1918    時間: 2005-7-12 03:06 PM

我諗都係
作者: 藍    時間: 2005-7-12 03:08 PM

Originally posted by Jeans at 2005-7-12 12:50 PM:
12...
抵拉,抵到爛呀
作者: edward1906    時間: 2005-7-12 03:21 PM

Originally posted by Pharaoh at 2005-7-12 02:39 PM:
300萬鎊唔會相差太遠... !?
比我可以用好耐lu
作者: gogo8281    時間: 2005-7-12 03:38 PM

可曾記得﹐上屆歐冠出局時摩連奴既死樣﹐
自大既教訓仲記憶猶新﹐依家仲敢咁狂
妄﹐唔知係咪衰唔夠想衰多次﹖
可能佢睇唔起利物浦﹐提紅魔﹑鎗手唔
提紅軍。我雖唔係利物浦球迷但卻覺得
佢係英超冠軍最有利既挑戰者。
作者: zz1988    時間: 2005-7-12 03:41 PM

if only 300 is not very far
He will be a good choice for car
作者: gogo8281    時間: 2005-7-12 03:42 PM

12...
如果出到6000萬我相信AC依然唔會賣﹐
到時話佢地冇講過你亦吹佢唔脹。
作者: 占基利    時間: 2005-7-12 03:46 PM

Originally posted by gogo8281 at 2005-7-12 03:38 PM:
可曾記得﹐上屆歐冠出局時摩連奴既死...
係lor...唔好第一場就輸ar....如果真係咁..到時佢個樣都會幾搞笑..
我也覺得利記今年好有王者歸來feel~我都唔係利記fans..
佢地今年既人腳都增強左很多....
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-7-12 04:03 PM

睇下摩連奴點折墜!
作者: abcde1918    時間: 2005-7-12 05:01 PM

唔洗咁激動
作者: abc123aa    時間: 2005-7-12 05:19 PM

車仔係買就好出手喇
作者: shaqkobe    時間: 2005-7-13 02:48 PM

AC唔通真係被$打動。
作者: adamjacky123    時間: 2005-7-13 10:05 PM

although svko go to chealsea,I think he will not as good as in AC milan.
作者: 艾奧羅斯    時間: 2005-7-14 01:07 AM

如果基拿甸奴真係掂既到時賣舒夫真高都唔其,
話晒舒夫真高都二十九了!!
有得搵唔搵啊!!
作者: MaxFigo    時間: 2005-7-14 01:31 AM

Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-7-14 01:07 AM:
如果基拿甸奴真係掂既到時賣舒夫真高都唔其,
話晒舒夫真高都二十九了!!
有得搵唔搵啊!!
6000萬ar !!
夠買兩個基拿甸奴兼有找
比我搵到咁大條水魚仲唔賣呀 !!
當年祖記都係咁賣走施丹la
作者: cwc_tkd    時間: 2005-7-14 06:34 PM

我覺得ac應該賣,
雖然我作為ac ge球迷我會唔開心~
但我覺得賣左係對球會經濟有幫助ge話就應該賣~~
作者: hideaki    時間: 2005-7-14 10:24 PM

Originally posted by cwc_tkd at 2005-7-14 06:34 PM:
我覺得ac應該賣,
雖然我作為ac ge球迷我會唔開心~
但我覺得賣左係對球會經濟有幫助ge話就應該賣~~
我也覺得...
不過去了車路士表現是否依舊??
作者: cwc_tkd    時間: 2005-7-15 12:08 AM

Originally posted by hideaki at 2005-7-14 10:24 PM:

我也覺得...
不過去了車路士表現是否依舊??
站在ac球迷立場黎睇,
如果佢走左,緊係希望佢有好表現啦~
但站左ac高層立場黎講,
如果佢走左,緊係想佢仆直啦~
作者: leeyanta    時間: 2005-7-17 12:40 PM

ac真係獅子開大口
車仔唔會再做水魚架啦

[ Last edited by leeyanta on 2005-7-17 at 12:48 PM ]
作者: mnm    時間: 2005-7-18 02:53 AM

he is 29 and his football life is about to end , so i think 車路士 should not buy him for 6000萬~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0