標題: 基巴臣遭費格遜公開叫賣~~ [打印本頁]

作者: Lap Hui    時間: 2005-7-13 01:15 PM     標題: 基巴臣遭費格遜公開叫賣~~

基巴臣遭轉會市場熱捧 費格遜公開叫賣巴西人

憑借著在曼聯隊中的優異表現,身披15號球衣的基巴臣在今夏也受到了轉會市場上的熱捧。目前,葡萄牙本菲卡、西甲塞爾塔、巴西的科林斯蒂安均對他表示出了深厚的興趣。

基巴臣出生于1979年,是一名來自巴西的前場球員,曾入選巴西國家隊並征戰過2002年世界杯,在03年,曼聯以593萬英鎊的價格擊敗利茲聯,收購了這名球員。

費格遜也承認了確實收到很多俱樂部關于基巴臣轉會的詢問,但他也表示,目前還沒有一家俱樂部的報價能夠達到他的心理價位。同時費格遜也表明了他的態度,基巴臣並不是不可或缺的一部分,如果能夠有一個好價錢,曼聯就會放人,但如果沒有合適的報價,他將繼續留下來充當替補。

http://www.manunited.com.hk/zh_cn/
作者: ciger    時間: 2005-7-13 01:19 PM

憑借著在曼聯隊中的優異表現?基巴臣在曼聯都叫有優異表現,會唔會要求低左d呀
作者: Pharaoh    時間: 2005-7-13 02:31 PM

Originally posted by ciger at 2005-7-13 01:19 PM:
憑借著在曼聯隊中的優異表現?基巴臣在曼聯都叫有優異表現,會唔會要求低左d呀
可能打漏o左'預備組'幾個字啩...
作者: shaqkobe    時間: 2005-7-13 02:36 PM

Originally posted by Pharaoh at 2005-7-13 14:31:

可能打漏o左'預備組'幾個字啩...
哈哈。可能係。
作者: ciger    時間: 2005-7-13 02:48 PM

如果基巴臣都叫優異表現,咁活基治係皇馬也算得上合格
作者: cwc_tkd    時間: 2005-7-15 12:10 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-13 02:48 PM:
費高係皇馬簡直係神勇,
係佢地取得亞軍ge功臣呀!!!
作者: jordi    時間: 2005-7-15 01:46 AM

都唔知佢係未巴西人 !
人地果班勁到爆 , o尼條友傳波唔準 , 又未入過波 .....
都唔知係未三都主同鄉 ~
作者: amigofans    時間: 2005-7-15 02:02 AM

我最記得有一場,佢對住個龍好多次,有幾次仲係空龍咁滯....

最後無一腳中過框....
作者: ciger    時間: 2005-7-15 02:36 AM

Originally posted by jordi at 2005-7-15 01:46:
都唔知佢係未巴西人 !
人地果班勁到爆 , o尼條友傳波唔準 , 又未入過波 .....
都唔知係未三都主同鄉 ~
我諗佢係同奧利華拉同鄉(愉園那個)
作者: chunhong    時間: 2005-7-15 10:34 AM

Originally posted by ciger at 2005-7-13 02:48 PM:
活基治都叫合格一埸都冇上過
得個傷字
作者: ciger    時間: 2005-7-15 12:04 PM

Originally posted by chunhong at 2005-7-15 10:34:

活基治都叫合格一埸都冇上過
得個傷字
我意思係基巴臣一年打果3幾場都算(優異)咯,照咁計活基治都係打少佢幾場啫

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0