標題: 轉貼~暫時不要去泰國 [打印本頁]

作者: men    時間: 2005-7-14 05:50 PM     標題: 轉貼~暫時不要去泰國

別去泰國及馬來西亞
6 d* ^3 n& D8 F3 h( ?' r2 u" H( y3 u( p. c3 Z: Z. S/ N+ e+ P9 ]
有位剛從泰國回來的顧問醫生向我們透露,一班在泰國清理海底的潛水員,) u) u! p# N" \( {" b
大部份己染上不知名的皮膚病,現時沒法醫治。
  p  r% i! C( W- T8 X! V1 \. u
# p0 A' N1 {3 C, M' V- ]9 M: c 所以,小心從泰國及馬來西亞的海產及食品,短期內也不要進食及到此地!
作者: kaixinren    時間: 2005-7-14 05:55 PM

屍毒啊!!
作者: 銘少    時間: 2005-7-14 06:09 PM

嘩,不過泰國不嬲都咁恐佈既
! a( S" w9 ?6 O+ a- O& O* S又有好多神神怪怪歌D野
9 R. O) p  T6 G& l6 ?; D/ G你請我我都唔會去!
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-7-14 10:41 PM

Originally posted by 銘少 at 2005-7-14 06:09 PM:
* D. U; p- U, s9 l! E  s嘩,不過泰國不嬲都咁恐佈既6 ]" b! S, \$ {  s2 m
又有好多神神怪怪歌D野
2 B9 z. e3 J/ s你請我我都唔會去!
, B3 l& p, r- X9 p
其實我去過2次...一d都唔恐怖wor...
/ \/ V# r6 s2 Z  Z5 `! [如果唔敢去泰國,咁大陸更加唔洗去~
作者: mtvcmh    時間: 2005-7-14 11:06 PM

Originally posted by 銘少 at 2005-7-14 06:09 PM:4 _: O$ z" m, \
嘩,不過泰國不嬲都咁恐佈既
- k+ E5 e6 Z: _: \6 }又有好多神神怪怪歌D野! j- H1 @5 ]+ S3 I& \; k
你請我我都唔會去!
+ v2 U6 n# @4 S/ A- F: q
可能你驚遇到人妖
作者: 446622    時間: 2005-7-15 12:22 AM

我就覺得泰國都幾好玩,又平,陽光海灘,又多野睇,不過去到邊都要小心啦!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0