標題: 轉貼~信不信由你~全港男士注意 [打印本頁]

作者: men    時間: 2005-7-23 04:45 PM     標題: 轉貼~信不信由你~全港男士注意

我決定公佈了 請大家看到 傳出去 傳出去! n+ N3 q7 I# s. K% E2 {: A
8 M! A/ a9 Z& N( |9 \% }
我在始向大家說出一件事,兩年前(03年)認識了一條女,大約半年後左右分手了,
  N& B# `5 X7 i" V" }2 j( M8 x/ s今年5月我染上愛滋病,我出生到現在,只有同她做過愛,我地好少用套的,我從來
; g: j+ I4 L6 E9 e- [; \沒有去嫖過,亦沒有捐過血,所以我肯定是她,昨天我打去問她,她竟然跟我說:「係7 ]7 L* h2 c1 n; y% Y/ _
呀,我是有愛滋的,我沒有錢去醫,所以不停溝仔,同佢地做愛,再引誘他們給錢我
$ X1 u6 u2 N/ E- w. b& q' K用來醫,你只是其中一個,鬼叫你地咸濕呀。」之後cut了我線,雖然分手朋,但我在6 w$ p* X, K" j9 s' H! \. U, _
這兩年足足借了5萬多給她,因為我很愛她,但現在發現她是這樣的人,我個心沈到落
/ v# `' R$ l3 R3 h一個無底深淵,雖然現在可以醫,我都可以正常工作,但我剛剛先忘記了與她的感情,
6 m0 m5 p2 X3 w; m! d  r認識了一個新女朋友,不過又發生了一件這樣的事,我不知道跟誰說,我的朋友不知5 O9 W% A9 d. v' |# T
道,當然家人亦不知,但我從我的朋友消息中,知道這個女人,還經常到酒吧溝仔,9 k9 M! b4 b" L4 k
大家小心點,我不想再有人中招,因為有了這個病是比死更難受的。/ y0 e4 @/ m! ^- Y0 V0 V- ~
她名叫 曾嘉嘉 d人叫佢 嘉嘉 住大圍 顯徑村 在沙田新城市工作 27age 高5尺8吋左右,中等身形 比較大舊 真人比相好少少, 經常在太子一帶 銅鑼灣一帶玩8 c0 K/ i- Z$ q& b% x4 K4 k* f7 ^; d6 w
(我附上她的相片) 大家看清楚 其實我都唔想這樣
- [; n' J! J8 {0 _不過 唉.........

圖片附件: 001.jpg (2005-7-23 04:45 PM, 32.2 KB) / 下載次數 66
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=465044&k=b9297a557ca1f8ae4967bbf0089b3647&t=1719819565&sid=om3Gir

作者: cyrus_1985    時間: 2005-7-23 05:05 PM     標題: 唔信

你當我地白痴gar~, }1 x8 f7 o) {! z
係就係樣衰d~ 都唔駛咁玩人下話~
作者: baatkung    時間: 2005-7-23 05:10 PM

唔好玩人啦!
: }& E& Z; d3 A1 F又要轉貼當唔關自己事,又要貼埋人地張相!!
作者: leeyanta    時間: 2005-7-23 05:21 PM

個look
: x4 D! x2 }! t8 z3 K幾似楊小x喎
作者: doggyboy    時間: 2005-7-23 06:35 PM

u guys really dont believe ma? so what happen that gal wanna have sex with u??? will u take that risk?
作者: cool930    時間: 2005-7-23 07:06 PM

呢度都有呀?!!!
作者: 亨九利    時間: 2005-7-23 07:28 PM

Originally posted by men at 2005-7-23 16:45:
+ q; M, M4 S, B0 {/ t0 I我決定公佈了 請大家看到 傳出去 傳出...
- x( `, }: B& y' ?有Aids好閒姐, Magic Johnson發現有Aids十幾年都未死.....你起碼都有十年八載!!!玩!!! :cool:
作者: 夢★    時間: 2005-7-23 10:48 PM

Originally posted by men at 2005-7-23 04:45 PM:2 J8 R* ]. {# S+ p. \+ ?# i! Z: ~9 j
我決定公佈了 請大家看到 傳出去 傳出...
- O6 \+ f8 m$ Z; b; G咁都証明佢係on9婆啦,愛滋邊有得醫架
作者: yiuman123    時間: 2005-7-23 10:58 PM

Originally posted by 夢★ at 2005-7-23 10:48 PM:- c* J' i! q$ V3 e
/ o) [% p2 r3 `6 R) \) n
咁都証明佢係on9婆啦,愛滋邊有得醫架
+ Q' x/ L# d* F9 W
$ |. E$ l. g6 T- ]( \; Qshould be the one who write this stupid

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0