標題: 大家有冇試過偷野 [打印本頁]

作者: yanmatthew2006    時間: 2005-7-25 08:58 AM     標題: 大家有冇試過偷野

我無, 但係捉過一個師奶.1 a  s+ Z$ g  V/ l- u; Z
一次行馬沙, 一個師奶帶埋個仔去行零食部, 我見到佢放左兩包朱古力入個仔既書包度, 佢個仔好細個咋, 應該係7, 8 歲左右. 都唔知乜事." s8 I( ?1 ]* G. N; m
我見佢無俾錢行左出去, 咪話俾個店員聽, 個店員又CALL經理, 經理又CALL保安. 終於都捉到佢地, 師奶初時唔認, 後尾斷正後無聲出, 不過我見到個細路眼濕濕咁, 又驚又唔敢出聲. 真係好唔忍心, 我都唔知自己係咪太多事......0 ]- ^; p3 o0 S: I9 `8 m+ g% L

5 w# E8 J( c# @: I大家有冇試過偷野?
作者: slwong3    時間: 2005-7-25 09:30 AM

nope....- n6 [9 a/ E) S7 f2 H  H! s! c
0 _* C% p" M: S$ M
I have only tried to steal things in online game
作者: arsenalhrs    時間: 2005-7-25 11:31 AM

感最後拉哂兩個定係只拉個仔/媽
作者: yanmatthew2006    時間: 2005-7-25 11:32 AM

只拉媽
作者: looook    時間: 2005-7-25 10:54 PM

有試過!
作者: gundamman678    時間: 2005-7-25 11:36 PM

我覺得點都唔好去偷......就算係好窮而想tum個仔,個亞媽都係自己去偷好啦,咁樣俾個仔知就教壞佢囉......% ^+ m7 X0 J# U, N6 N. q

; y! L% \) N7 K. R- p所以個亞媽既行為點都係講唔通既。你告發佢,在於你既角度黎講,係無錯既。
作者: 腳指o    時間: 2005-7-26 12:13 AM

我細個偷過玩具-.-
9 T, v: N2 _; ]5 O我帶左錢去買..叫左幾聲個呀婆都唔理我..佢掛住去同個細路既呀爸 sell野
( u# P. l* j6 A3 C我咪偷左囉~.~!
作者: MaxFigo    時間: 2005-7-26 12:20 AM

我細個偷過一粒果d紅色瓜子 = ="""3 O) e: O6 _+ d9 h& t+ \, y
因為細個見無乜野搞所以搵野黎搞下gag咁...但又唔敢偷d大件e野= =
作者: aia_k    時間: 2005-7-26 04:00 PM

...果d瓜子你走埋去佢分分鐘叫你整幾粒試下好唔好咬添
, w& c4 Q7 ^4 V9 A# |! M佢地最怕你唔試就唔要..he
! a( s3 I; d  V  M: {我試過小學果時偷過一包朱古力威化~(有d貼紙送架.!)
, [6 H! X* [$ u5 D之後我偷完,突然覺得提心釣膽,自此就覺得,買野其實都可以係求心安~至少你冇偷~係真金白銀去換返黎
5 X( B+ {! e# E' Y& [' h成日諗返~點解我唔用$1.5買左佢而要偷左d唔開心返黎=.=
作者: adamas    時間: 2005-7-27 01:38 PM

. r1 `/ X" X% ^; p; Q7 n0 Q偷過玩具蛋, O" I& T& J! P* X
但我唔係有心
7 [8 i4 B' M6 E. Y1 s7 g我係想試下偷唔偷到' B( n; ]: T8 k
點知一伸手入去撥開個彈弓就搞掂(果排有種新出既蛋機好易偷)
% [# v3 z. q3 J$ r5 B我則邊個fd好有經驗咁話扮無野快D走2 ^2 [" c" b  Y% X- [) U5 d/ |4 t+ S
我仲記得係小新老豆彈彈公仔+ ?5 Q2 O" Y4 E/ W3 Z3 l* T  g
唸返都刺激

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0