標題: 【原創】我有病 [打印本頁]

作者: FUWING    時間: 2005-8-19 09:51 PM     標題: 【原創】我有病

1. 點解我以為做得明星唔係靚仔就係靚女既時候我會係電視見到房祖明同欣宜既?
2. 點解我以為黑社會個個兇神惡殺既時候,有個紋晒身擔住口煙既古惑仔居然笑住口同我講老細多謝晒,聽日有新GAME返到時再黎關照啦。
3. 點解當我想拿返件有撻漬既新衫返去間高級時裝店想換但比人問候話我自己整污糟既時候,反而我拿返隻時讀到時讀唔到既老翻GAME去老翻店換,個紋身古惑仔同我講SORRY即換,仲話送多隻新GAME過我當補償既呢?
4. 點解當我上唔到網打電話去個ISP投訴梗係得電話錄音聽既時候,我再打去話取消服務就有個把聲好甜既姐姐猛叫我唔好仲話有著數比我既呢?
5. 點解我對親六合彩開獎個D霖把永遠都係係我張飛D霖把之間既呢?
6. 點解十年冇聯絡既朋友突然打黎搵我問我有冇買人壽保險既呢?
7. 點解睇新聞迪士尼未開幕但見到D人係門口影相已經好開心當正自己已經玩完晒成個迪士尼世界咁既?
8. 點解十年唔見新聞有話有鋁窗飛落街整親人既時候,呢個禮拜日日有幾單咁既新聞既?
9. 點解上年果個寶麗金既陳小寶對住記者話自己後悔有收暴龍老頭黑錢既時候法庭居然話佢冇判佢無罪釋放既?
10. 點解D銀行成日話好多人已經轉用網上理財而冇乜人去銀行所以關左唔少分行既時候我仲要係銀行等成粒鐘先埋到櫃臺既?
11. 點解當我想買部千零蚊既PSP我老婆話貴轉頭佢見到個三千銀既古慈袋話好抵買既?
12. 點解日本城減價日永遠冇 LV開倉日咁多人去既?
13. 點解行過甄沾記想話買雪榚比女朋友食佢話雪榚麻麻既時候佢自己又行左入去HEAD根打到既?
14. 點解我儲夠錢去舖頭買部二千銀既DC既時候隔離有個著住校服拿住部GAMEBOY既靚仔話要部佳能20D既?
15. 點解D闊C9話係CITY SUPER買到個D李錦記蠔油靚過係百佳買個D既?

點解我有咁多問題既人地又冇既,係咪我真係有病呢?
作者: hkon7boy    時間: 2005-8-20 12:04 AM

11. 點解當我想買部千零蚊既PSP我老婆話貴轉頭佢見到個三千銀既古慈袋話好抵買既?
13. 點解行過甄沾記想話買雪榚比女朋友食佢話雪榚麻麻既時候佢自己又行左入去HEAD根打到既?

you are so fake
作者: bengrace50    時間: 2005-8-20 12:11 AM

Originally posted by FUWING at 2005-8-19 21:51:
1. 點解我以為做得明星唔係靚仔就係靚...
咁多點解因為
1.  呢個世界已經是反智世界

2. 你唔了解世事
作者: 亨九利    時間: 2005-8-20 12:37 PM

支持原創
點解你有咁多問題而人地冇, 一句答晒你, 因為.......你樣衰!!!
作者: abcde1918    時間: 2005-8-20 12:59 PM

Originally posted by 亨九利 at 2005-8-20 12:37 PM:
支持原創
點解你有咁多問題而人地冇, 一句答晒你, 因為.......你樣衰!!!
九哥,你好支持原創喎
作者: 旺角fit人    時間: 2005-8-22 07:08 PM

支持原創!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0