標題: 美國人質在伊拉克被斬頭的血腥片段 (FULL VERSION) [打印本頁]

作者: razmartezz    時間: 2004-5-12 11:58 PM     標題: 美國人質在伊拉克被斬頭的血腥片段 (FULL VERSION)

警告: 內容令人極度情緒不安

http://www.juicyco.com/attachments/americanbeheadingvideo.wmv
作者: 大b    時間: 2004-5-13 12:25 AM

殺殺殺
超核凸   隔夜飯都嘔
作者: jwccc    時間: 2004-5-13 07:45 AM

link doens't work now, can someone post another link that works? thx!
作者: doonabae    時間: 2004-5-13 08:43 AM

我不打算睇,因為我幾年前(無意中)睇過一段戰俘被割喉既片,睇完之後真係情緒極度不安左好耐。

奉勸大家唔好因為貪得意/好奇,以為睇睇無妨。諗清楚你頂得順至好睇。
作者: cyberpopo    時間: 2004-5-13 02:06 PM

Can someone post the working link again?
作者: 甘國武    時間: 2004-5-13 06:42 PM

我唔會睇!
1,我覺得咁好唔尊重死者,人地o既我地唔應該當做娛樂!!!~
2,我驚...
作者: hugh    時間: 2004-5-13 09:18 PM

我唔會睇!
1,我覺得咁好唔尊重死者,人地o既我地唔應該當做娛樂!!!~
2,我驚...
同意, 死者而已, 試想想死者當時係幾咁無助與難受?! 就當對他表示尊重~
嗰班行兇者以為自己係英雄, 其實狗雄都不如~~
作者: kingtong    時間: 2004-5-14 08:57 PM     標題: 試試這個

http://www.tinyin.com.hk/iraq2.wmv
作者: Dr.anger    時間: 2004-5-14 09:31 PM

嗰班行兇者以為自己係英雄, 其實狗雄都不如~~
ops:
呢o的video都睇到慣晒....冇乜感覺,不過有o的係幾好睇=.=""...佢地呢o的恐怖只係識對付一o的手無寸鐵既人,夠膽斬人地個頭落黎,又唔夠膽被人知。
作者: doonabae    時間: 2004-5-15 02:16 AM

[quotefrom="Dr.anger"][quote]嗰班行兇者以為自己係英雄, 其實狗雄都不如~~
ops:
呢o的video都睇到慣晒....冇乜感覺,不過有o的係幾好睇=.=""...佢地呢o的恐怖只係識對付一o的手無寸鐵既人,夠膽斬人地個頭落黎,又唔夠膽被人知。[/quote]

恐怖主義就係要嚇大家,因為同敵軍明刀明槍唔夠人打。
殺個咩人,佢有無寸鐵,根本就唔係要點。
好似有些係Laos既地雷,整到玩具咁放係路邊,專係要炸D細路。唔係志在個細路條命,而係要所有人活在徨恐中,從而給敵國壓力。
作者: 絕風    時間: 2004-5-18 01:24 PM

我不會看
1 殺人&看人被殺不是樂趣
2 我們觀看等於支持這種行為
3 唔想今晚發惡夢
作者: mame    時間: 2004-5-18 06:04 PM

[quotefrom="絕風"]我不會看
1 殺人&看人被殺不是樂趣
2 我們觀看等於支持這種行為
3 唔想今晚發惡夢
100% Agree!!!   

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0