標題: 大家對香港女仔感覺如何? [打印本頁]

作者: 悟飯    時間: 2005-9-23 06:53 PM     標題: 大家對香港女仔感覺如何?

學生又好,唔係學生又好,有時見到佢靚咪望多兩眼,但佢地會用好囂張的眼神望返你;你估你有寶,真係當自己係貌若天仙咩?
作者: kakeidevil    時間: 2005-9-23 07:04 PM

遇到佢地唔like或者唔順眼既事,
第一句就係我x你丫,再唔係我x你老母丫
仲有,永遠靚過d都係出黎玩既
作者: siredes    時間: 2005-9-23 08:21 PM

算吧啦...就算香港o既女仔好定唔好, 我o地香港男仔咪一樣要照溝...:cool:
唯有帶眼識人啦...
作者: hcee    時間: 2005-9-23 09:45 PM

er.........我都覺得靚既大多數都係出黎wet 既..........

而靚既女仔都有好多好多........但係個個差唔多.......冇乜特別......都係個類feel.........
你會係旺角,銅鑼灣等地見到好多.......

普通質素既都已經係蜜蜂追密糖咁.......有質素既直頭係比蟻圍......
所大部份女仔都男朋友......而且就算有男朋友依然會有好多人追........

如果個男仔有某幾樣條件再加d熱誠去追........大多數冇男友既女仔都會受.....除非有更厲害對手......

姐係我覺得d女仔睇男仔淨係睇男仔幾樣野.....而唔了解同完全認識個男仔......(男仔追女仔,女仔自然只會留意到那男仔好的一面.....)

而且我覺得男人唔壞女人唔愛係真係咁既..........點解成日d女人都話這個男人衰那個男人壞......
因為女人就係會對壞男人有興趣...........( 我到宜家見過既女人都係咁樣........我都唔明...)
我有個fd 唔煙唔酒唔嫖唔賭......樣貌幾好......d 女對佢好似冇乜興趣咁......所以佢仲係寡佬.......

大部份女人都覺得自己好靚........一係就好似好cool.......一係就周圍撩人講野.......
女人很多時都係隨風擺柳.....沒甚個人意見.......
講野成日都口不對心........
女人對某部份人都很心軟的......另一方面又好鍾意[演戲]...........

香港d女仔係唔係好識咩叫溫柔............有好多都食煙......~.~

而over25歲個d女人就.......
=錢

以上全是個人意見.........而我淨係識香港女仔.........所以我唔知其他地方係咪咁.........
呢d都係我見過既經驗......可能新界九龍香港d女都唔同呢~~!
而我覺得......只要自身正正常常.......幾百萬人總有適合你的~!

大家都分享下大家眼中對女仔既睇法呀......!

[ Last edited by hcee on 2005-9-23 at 10:51 PM ]
作者: lionhead    時間: 2005-9-24 12:55 AM

Great .. have style and personality
作者: austin666    時間: 2005-9-24 02:57 AM

Originally posted by hcee at 2005-9-23 09:45 PM:
er.........我都覺得靚既大多數都係出...
我部門全職的男仔得番我一個
大把女食唔曬啦
使唔使幾個男仔追一個女仔呀

不過,依家D女仔真係幾睇錢
但又唔怪得佢地
鬼叫衣家D男的搵不到錢咩

好似我個女性FAN
我問佢地幾時結婚
佢話佢男友得$8XXX-9XXX個月
佢搵$15XXX
佢話等佢男友儲夠錢都3,40歲啦.......

跟住我諗左一下又係窩
買層200萬的樓都40-60萬首期
供20年,衣家D息係咁升,一個要供9XXX
遲D分分鐘過萬
佢男友得$8XXX-9XXX個月
計一人供一半佢都頂唔順啦
仲有如果要養父母更加唔使講

所以我先講唔怪得D女仔
作者: hcee    時間: 2005-9-24 12:03 PM

Originally posted by austin666 at 2005-9-24 02:57 AM:

我部門全職的男仔得番我一個
...
你就發啦...全公司得你一條仔...

女仔結婚除左愛之外........其實係把下半生交託給一個男人.....
冇理由下半世要窮困.....所以女人選擇較有錢的都是正常的.......
作者: 悟飯    時間: 2005-9-24 01:38 PM

拍拖,又唔係過人世
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-9-24 01:47 PM

我覺得有d(係有d呀)係核同舊錢拍拖~
早幾星期有單強姦案,係因為個女仔見個男仔揸靚車,先諗住發展,所以唔上狼車=.=

佢講架,唔係我屈佢架
作者: skjeiw    時間: 2005-9-25 02:45 PM

成班都MK...十個有九個都著到差唔多咁...見過都唔認得
作者: iknow    時間: 2005-9-25 03:47 PM

都有唔少靚女,不過就一定係寸死果隻...
作者: keip5    時間: 2005-10-2 11:26 AM

貪錢...溝仔...懶靚...食煙...冇知識...粗口勁過你!
作者: edifier    時間: 2005-10-2 08:23 PM

MK 係乜???

我唔係hk人,所以唔知,請勿見怪!
作者: 藍    時間: 2005-10-2 11:46 PM

Originally posted by edifier at 2005-10-2 08:23 PM:
MK 係乜???

我唔係hk人,所以唔知,請勿見怪!
經常係旺角出現既人(我無解錯掛..= =)
作者: keip5    時間: 2005-10-3 06:44 AM

Originally posted by at 2005-10-2 10:46 AM:

經常係旺角出現既人(我無解錯掛..= =)
講得好啱!!!
MK= Mong Kok (旺角)!

[ Last edited by keip5 on 2005-10-2 at 05:48 PM ]
作者: Kra    時間: 2005-10-3 02:07 PM

hai .......... 兄弟們, 睇開 d 啦 ~ 港女係咁 ga 啦 !
作者: fantasywave    時間: 2005-10-5 11:48 PM

食煙 whore is mosther fuxing  hong kong bitches!!!
作者: pc20001103b    時間: 2005-10-11 06:51 PM

Originally posted by keip5 at 2005-10-3 06:44:

講得好啱!!!
MK= Mong Kok (旺角)!

[ Last edited by keip5 on 2005-10-2 at 05:48 PM ]
仲有MK係貶義
作者: 替天行動    時間: 2005-10-12 01:50 AM

十個靚爆鏡既女仔﹐九個半都係食煙既﹐ONS就得﹐過世免問。
作者: gundamman678    時間: 2005-10-12 11:56 AM

上個月我去過上海,係度話俾大家知,香港同上海女仔比較起來,上海女仔係高一班!

講靚,人地靚d,靚得黎仲係有氣質個種,但香港女仔一般都無乜個人氣質;
講身材,就更加完全無得比! 上海女仔身材均稱,得天獨有既高挑身材,又絕少好似香港女仔咁過瘦;
講品格,上海女仔都幾高竇,不過.......人地普遍唔會講晒粗口、食煙,又唔會勁野蠻囉~~
講衣著打扮,上海女仔整體係低香港少少,但較in個d同香港女仔完全無分別!

所以嘛......香港女仔真係要檢討下......
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-10-12 02:59 PM

我好憎上海人...因為我有唔少上海同學...大約10個,仲有唔少其他中國內地既...
上海仔一係就好無知,一係就好自大...
上海女仔外表ok...但係識得耐左就知道佢地係好假,好貪錢...有幾個仲係做妓女既tim!
好多內地人都話我知,上海女仔有好多都係妓女,一d0係上海,一d就去第二d地方做...
講樣,身材可能上海女仔好小小...
不過如果比夠"潮"就一定hk女仔嬴la...仲有人品都一定係hk女仔嬴...點會唔會衰到做雞...
作者: gundamman678    時間: 2005-10-12 04:04 PM

嘩! 你見既上海女仔同我見既差咁遠既???
而且講身材,我絕對唔認同只係好”少少”囉......
仲有,你話佢地好多做妓女,講真呢種人邊度無? 香港夠有啦~~
所以似乎你對佢地有偏見咁喎......

[ Last edited by gundamman678 on 2005-10-12 at 04:08 PM ]
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-10-12 04:37 PM

無偏見,或者我地見既上海女仔唔同la~
我學校有約5個上海女仔,有3個都係做妓女的...其他兩個就好似"奸"完田咁既樣...
我都知hk 有d咁既女仔,不過一定無我識既上海女仔咁勁...

[ Last edited by fmchelloauntie on 2005-10-12 at 04:38 PM ]
作者: pc20001103b    時間: 2005-10-12 09:29 PM

Originally posted by fmchelloauntie at 2005-10-12 16:37:
無偏見,或者我地見既上海女仔唔同la~
...
你係邊度讀架~?
內地or香港?
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-10-13 03:18 PM

Originally posted by pc20001103b at 2005-10-12 09:29 PM:

你係邊度讀架~?
內地or香港?
澳洲...
作者: pc20001103b    時間: 2005-10-13 06:23 PM

wow~
真係冇乜機會接觸到澳洲既上海女....居然會係咁既人
仲要一識就兩三個...你真好彩
作者: 清揚    時間: 2005-10-13 08:40 PM

靚可以好靚,扒可以好扒,人品可以好好亦可以好差,身材有幾好都有,飛機場亦有,總知香塂地乜品種既女都有~
作者: greatzelda    時間: 2005-10-23 07:29 PM

好cheap,有錢就一定追得到
作者: zilin    時間: 2005-10-23 07:38 PM

對物欲的要求無休止,面子比男友還重要
作者: Rika    時間: 2005-10-24 07:07 PM

香港既女仔應該入黎睇一睇,就算本身無以上既特質,都要切記唔好犯
作者: siredes    時間: 2005-10-26 10:44 AM

Originally posted by hcee at 2005-9-23 09:45 PM:
er.........我都覺得靚既大多數都係出...
嘩...你講晒我心入面想講o既o野......
作者: 香蕉仔OOOO    時間: 2005-10-26 05:03 PM

我覺得香港女仔勁貪錢-0-
作者: 呀俊    時間: 2005-10-26 06:46 PM

我覺得佢好野蠻

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0