標題: 自2005年7月起有無因亂過馬路俾差老"豆"? [打印本頁]

作者: join6471    時間: 2005-9-24 01:33 PM     標題: 自2005年7月起有無因亂過馬路俾差老"豆"?

我試過5 D7 ^; p+ G% S' h* Z7 k0 c8 ]
7月尾一個下午在銅鑼灣波斯富街唔睇燈過馬路1 G2 O1 b$ f, i. r; `% z1 t: v
7 e6 Y, Q- C, T
過到對面行人路之後,有個藍帽子截住我問:「睇唔睇到咩燈,擺身份證出泥。」我當時好驚,因為銀包只得幾十蚊。」
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-9-24 01:35 PM

Originally posted by join6471 at 2005-9-24 01:33 PM:
% [' i4 l  O! S& r! d我試過! N  A. }4 j8 n; h& Y
7月尾一個下午在銅鑼灣波斯富...
  V- E; V4 Y! t  X, s1 C! y' @有冇罸錢??
作者: super168    時間: 2005-9-24 01:36 PM

銀包只得幾十蚊,駛乜驚....o個個係Police 又唔係賊
作者: join6471    時間: 2005-9-24 01:40 PM

而家亂過馬路唔敢「打頭陣」,唯有跟尾9 u6 p- _+ p& u: F: R
, D: U2 v6 ~9 f- v  ~) S' R# a
果次冇罰錢
作者: nkt1000    時間: 2005-9-24 01:42 PM

我試過行左一半先發覺對面有警察.好在佢冇叫過去!!!
作者: funnygay    時間: 2005-9-24 02:19 PM

藍帽子會'豆'既咩,唔係咖啡妹,咖啡仔先捉亂過馬路咩/ H# @6 h" W8 @$ L  m8 V( h
警察多數唔理呢d野,
4 o7 a8 {/ V1 u( ]$ a我見過佢地等轉綠燈時,佢地只會望左望右,唔會直線咁望住對面條行人路
4 o" K1 E$ l# k9 K% z仲有,即係要罰錢,佢只會發張告票俾你,然後你自己去交罰款嫁嘛,唔會即係問你收嫁
作者: au212001    時間: 2005-9-24 03:50 PM

Originally posted by funnygay at 2005-9-24 02:19 PM:
5 L0 s) `2 O$ S! W0 Z. S* Z藍帽子會'豆'既咩,唔係咖啡妹,咖啡仔...
" |) W4 S: c% a

_. j% t. c8 e+ S2 X* ]
0 V" s# j9 P5 D, y# B咖啡妹,咖啡仔俗稱黃腳"立"
作者: long winer    時間: 2005-9-24 11:18 PM

過馬路就冇比佢地逗呀...
8 l8 k  Q- W" C6 \但係之前1個禮拜之內逗咗2次,仲問埋d勁on 9問題 =.=

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0