標題: [散文小品區] [原創]寫比我最愛既女仔既一封信 [打印本頁]

作者: cwleung1988    時間: 2005-9-29 11:46 PM     標題: [原創]寫比我最愛既女仔既一封信

個個女仔既名:

好奇怪,今日好想寫一封信比你.
   仲記得我地一年幾前既相識.我沒有想清楚就將心入面既感覺講左出黎.
   好多謝你比機會我去接近你,了解你,好開心既感覺.
   到你難開我,我已盡力去將這份情收起來.如果不收我都唔知我會變成點.
   到左今日7月1號,我跟你又再係一齊.
   我已經決定今日起會無限量愛爆你,你要小心!

人生依段甘長既路,我唔知可以陪你行幾耐!
   不過經過上次,我已經追步左好多啦,
   我依家好珍惜同你行過既每一段路,
   行既過程中發生過既事,我只想我同你行過既每段路.
   都令你開心,快樂,安穩,無論你幾時跌倒,我一定會係你身邊扶你.
   支持你,我希望可以同你一起行完我們的人生路.
   『我從來都無試過好似依家甘喜歡過一個人』
   如果有一日我做錯了事,令你生氣,希望你會諗返起依句.
   原諒我,我是真的鍾意你!

做我一世的另一半好嗎
   不需你現在答案,回覆,慢慢想
   這段話.已經對你說了.
   已是我一生最大的勇氣!
   假如妳答應的話,請回一段話給我。
   假如不的話,請仁慈點,當是一場夢。
   我是很誠意的向妳要求,並不是抱壞意。
   p.s : 妳不必說好,或是答應,只須笑一笑。傻笑都可以 

良 2005年7月1日

XDDD...各位見笑啦
作者: tomken    時間: 2005-9-30 12:49 AM

如果真係得既韶恭喜你...
我諗個女仔見到都會好"林"~~
作者: cwleung1988    時間: 2005-9-30 08:11 AM

Originally posted by tomken at 2005-9-30 12:49 AM:
如果真係得既韶恭喜你...
我諗個女仔見到都會好"林"~~
哈哈....我係成功左嫁...
不過最後都係同佢散左...
到依家我都係仲唔知點解...
作者: ar琳..    時間: 2005-10-14 03:40 PM

好浪漫呀*
作者: Rika    時間: 2005-10-24 04:42 PM

Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-30 08:11 AM:

哈哈....我係成功左嫁...
不過最後都係同佢散左...
到依家我都係仲唔知點解...
女仔諗野既方法同男仔唔同,所以佢地既行為,對於男仔黎講係無法解釋
作者: cwleung1988    時間: 2005-11-17 02:35 PM

最近問了她原因...原來是她想專心工作呢...
加上我個人覺得我對她不夠關心...
原來一直以後...做得差的一方是我...
希望將來我的...可以成為一個好男人啦...呵呵
作者: Rika    時間: 2005-11-17 07:19 PM

Originally posted by cwleung1988 at 2005-11-17 02:35 PM:
最近問了她原因...原來是她想專心工作...
聽落,佢既原因好似係藉口
不過你好似己經放低左
睇得開係好事黎既
我覺得你係一個好人,應該可以搵到個好女仔
作者: cwleung1988    時間: 2005-11-17 08:44 PM

如果d女仔好似你甘...認為我係好人...我就真係得米囉 =3=

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0