標題: 當她拒絕你時,她對你說了些什麼呢? [卡+] [打印本頁]

作者: thetrane    時間: 2005-10-2 11:14 PM     標題: 當她拒絕你時,她對你說了些什麼呢? [卡+]

當她拒絕你時,她對你說了些什麼呢?

她對我說: 我知你係一個好人.........(但是).................

<sigh>......................

[ Last edited by Rika on 2005-11-5 at 05:59 PM ]
作者: 藍    時間: 2005-10-2 11:31 PM

Originally posted by thetrane at 2005-10-2 11:14 PM:
當她拒絕你時,她對你說了些什麼呢?

她對我說: 我知你係一個好人.........(但是).................

<sigh>......................
靚仔,我吾係想踩多你一腳,不過,呢句野好明顯只係客氣說話,講得出甘既語氣,佢應該係對你一dd意思都無
作者: elvisfong2003    時間: 2005-10-2 11:36 PM

我對你無意思ga,可能我做左d咩令你有錯覺
作者: austin666    時間: 2005-10-3 02:55 AM

通常想不到對方有咩好

就會講:我知你係一個好人

因為比較客氣
作者: keip5    時間: 2005-10-3 03:42 AM

個女仔對你幾好bor...雖然佢對你冇意思...
佢唔想hurt你先講到咁客氣...
同佢做唔成情侶啫...做個朋友都好呀!
呢d女仔唔況差到去邊啦!
你繼續努力啦!
作者: bioamen    時間: 2005-10-3 05:04 AM

其实。。做不成情侣,能做朋友吗?

我跟我的女朋友分手了。。现在还在同一学校,见面都不打招呼
作者: kakeidevil    時間: 2005-10-3 08:35 AM

Originally posted by bioamen at 2005-10-3 05:04 AM:
其实。。做不成情侣,能做朋友吗?

我跟我的女朋友分手了。。现在还在同一学校,见面都不打招呼
我不能,分手後連食飯見面也沒有
作者: Kra    時間: 2005-10-3 02:10 PM

我都不能, 我同我 ex 分後連見面都無 !
作者: 火龍219    時間: 2005-10-3 05:08 PM

我覺得可以做番朋友o既!!
不過係要睇下你會唔會主動找埋佢(雖然可能唔得^^''),同個女仔本身囉~~

sor, 個topic 好似轉o左咁.......

reply:當她拒絕你時,她對你說了些什麼呢?
u are not my cup of tea lor.........^^
作者: daviderlau    時間: 2005-10-3 08:03 PM

上年,我想同你做朋友多d~
今年,不過~~~~~哈哈~~~
作者: thetrane    時間: 2005-10-3 10:24 PM

Originally posted by daviderlau at 2005-10-3 08:03 PM:
上年,我想同你做朋友多d~
今年,不過~~~~~哈哈~~~
得咗米咩?恭喜哂喎!!!真羨慕!
作者: 藍    時間: 2005-10-4 12:11 AM

嗯,我甘多個分手既女友,得一個做吾返朋友(因為有第三者介入兼且佢呃我><),其他d,都係向好和平既氣氛之下講清楚散既,所以全部都仲keep得住做好朋友
作者: chancw118    時間: 2005-10-6 01:06 AM

I can.  I sometime have causal sex with my ex-s
作者: 20steven    時間: 2005-10-6 11:23 PM

你唔好中意我呀!<-------心碎
作者: 藍    時間: 2005-10-7 12:38 AM

Originally posted by chancw118 at 2005-10-6 01:06 AM:
I can.  I sometime have causal sex with my ex-s
= =,我分左手之後又無試過喎,哥仔你好近呀
作者: thetrane    時間: 2005-10-7 02:03 AM

Originally posted by 20steven at 2005-10-6 11:23 PM:
你唔好中意我呀!<-------心碎
簡直想死呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: tom321    時間: 2005-10-9 01:39 AM

(笑著說)唔好同我講d咁既點/.\
作者: sherryliu    時間: 2005-10-9 06:30 AM

I rejected a guy, I told him that he is not my type.
作者: joe159357    時間: 2005-11-5 11:59 AM

你好好 咖       你一定會找到一個好過我一千倍一萬倍的女仔            接着   她就哭
         我就投晒行              呆左            但仲要安憵她                     

我系咪好慘"
作者: 迷途小羔羊    時間: 2005-11-6 03:55 PM

她說:而家都係學業為重,我唔諗呢方面住…

算唔算?
作者: kobe14725    時間: 2005-11-6 09:47 PM

她說:她說我們關係是不可能做成男女朋友.
          我知你終意我.但我沒有終意你感覺.
               我立即無言......
作者: abcc    時間: 2005-11-6 10:42 PM

佢話:我最初對你有feel 不過而家冇
作者: tom321    時間: 2005-11-6 10:54 PM

我諗我地做朋友比較好
不如我地繼續一齊努力考會考呀
作者: GENOCIDE    時間: 2006-1-3 07:26 PM

我諗我地做朋友比較好
作者: fungsk168    時間: 2006-1-3 08:25 PM

俾我會"我地講再見"

唔會同佢講多一句野!!

這是我的想法 , 如果唔係 , 只會係自己唔開心
作者: MRSLEE    時間: 2006-1-4 04:45 PM

一次唔得...咪試多次lor... 女仔好易心軟ga.... 可能想睇吓你的誠意哩~~
作者: steakeye    時間: 2006-1-4 10:49 PM

Originally posted by joe159357 at 2005-11-5 11:59 AM:
你好好 咖       你一定會找到一個好...
佢可能覺得咁會冇左個好朋友, 我估你同佢都應該好close ...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0