標題: 給甘國武 [打印本頁]

作者: princessd    時間: 2004-6-4 11:45 PM     標題: 給甘國武

給甘國武話佢正的

圖片附件: v0001no.jpg (2004-6-4 11:45 PM, 99.1 KB) / 下載次數 1021
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=42695&k=398ce981e1fd01a209e1af9078b79bc2&t=1727169549&sid=DZD5i8

作者: 4eyesboy    時間: 2004-6-4 11:48 PM

給甘國武話佢正的 2

好野黎架

附件: 20040521_kuek1986_001422_180.jpg (2004-6-4 11:48 PM, 27 KB) / 下載次數 6246
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=42696&k=171153876b46c8026cbe228577c3ac9e&t=1727169549&sid=DZD5i8
作者: ㊣色狼㊣    時間: 2004-6-4 11:54 PM

wakakakaka~正到爆啦,扯晒旗~
唔怪之甘生咁"林"佢~
作者: 4eyesboy    時間: 2004-6-5 12:00 AM

[quotefrom="㊣色狼㊣"]wakakakaka~正到爆啦,扯晒旗~
唔怪之甘生咁"林"佢~
til  

hahah  
作者: kinz    時間: 2004-6-5 12:04 AM

請先有心理準備
http://www.hypercom.ca/love/
作者: 大蕃薯    時間: 2004-6-5 12:13 AM

嘩,大佬
會睇到不舉
作者: BeachBoy    時間: 2004-6-5 12:23 AM

[quotefrom="大蕃薯"]嘩,大佬
會睇到不舉
品味 ...
http://www.26fun.com/viewtopic.php?t=6091&highlight=
作者: 4eyesboy    時間: 2004-6-5 12:26 AM

[quotefrom="BEACH BOY"][quote][quotefrom="大蕃薯"]嘩,大佬
會睇到不舉
品味 ...
http://www.26fun.com/viewtopic.php?t=6091&highlight=[/quote]

睇下d 回應
作者: (SOS)    時間: 2004-6-5 12:30 AM

好似畀人顏射咁wor!!
作者: 金魚佬    時間: 2004-6-5 01:49 AM     標題: 有無搞錯呀!

有無搞錯呀!

To Princed

你應該在Title 上寫上警告字句,叫閒人勿進,我睇完d咁�麍菕A有牌不舉啦!

現在就有就算再擺幾個大美人係我面前,我都無哂反應啦!
作者: applebee    時間: 2004-6-5 05:11 AM     標題: Re: 有無搞錯呀!

[quotefrom="金魚佬"]有無搞錯呀!

To Princed

你應該在Title 上寫上警告字句,叫閒人勿進,我睇完d咁�麍菕A有牌不舉啦!

現在就有就算再擺幾個大美人係我面前,我都無哂反應啦!
god, i am fully agree with u, the second picture was so gross
作者: kkwong    時間: 2004-6-5 08:23 AM     標題: Re: 給甘國武

[quotefrom="princessd"]給甘國武話佢正的
呢個先係真正的肥欣,有d野係永遠都改變吾到。
簡單講句,如果以前係個樣普通,但是纖体化妝后靚左,我地可以話:你都幾索喔!

但是如果係好像肥欣d豬扒呢,就算係纖体化妝后,頂多講句:一般般拉!
但係就肯定吾會似武仔話索到可以打飛機!
如果話肥欣索左係种跳grade0既行爲,甘武仔的行爲就是超出自然界0既定論,
違背自然界0既定論後果只有一個----不舉
作者: 甘國武    時間: 2004-6-5 09:11 AM

你地睇下壹周封面先la!~
作者: chi    時間: 2004-6-5 09:33 AM

咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......
作者: mick2002    時間: 2004-6-5 10:32 AM

[quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......
當你見過一條友連林志玲都踩~~~
周嘉玲係代表全香港男人冇品味~~
奉親見人POST薛凱琪就話人白痴低B~~

你......仲會為哩挺人講說話嗎?
作者: 甘國武    時間: 2004-6-5 10:52 AM

[quotefrom="mick2002"][quote][quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......

你......仲會為哩挺人講說話嗎?[/quote]
第1,e d係好耐以前la,e家無la(e家仲成日讚玲玲tin!~)
第2,我淨係話薜凱琪白痴咋!~
作者: steve12345    時間: 2004-6-5 11:27 AM

[quotefrom="mick2002"][quote][quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......

引起公憤
作者: Dragon King    時間: 2004-6-5 12:33 PM

[quotefrom="甘國武"][quote][quotefrom="mick2002"][quote][quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......

第1,e d係好耐以前la,e家無la(e家仲成日讚玲玲tin!~)
第2,我淨係話薜凱琪白痴咋!~[/quote]

你點解話薜凱琪白痴??憑咩??
我每次見你post既topic和回應都睇不過眼,
人哋post嘢你又話人,我亦對你的睇女眼光非常低等,不過之前我嘟冇出聲.不過今次真係忍唔住先贈你幾句.你要認真反省你既言論態度!!
:twisted:  :evil:  :twisted:
作者: Photohunter    時間: 2004-6-5 12:42 PM

你唔係呀嘛 用件豬扒黎打飛機,
你真係未見過女人.  肥欣去食屎啦, 以為自己好索.
令願屌 打飛機都唔屌佢        219.77.166.168
作者: sniper    時間: 2004-6-5 01:16 PM

佩服, 你都好好記性, 我全部都有同感
作者: AshleyCole    時間: 2004-6-5 01:39 PM

睇睇佢個柒樣

附件: 51_10614_1.jpg (2004-6-5 01:39 PM, 80.4 KB) / 下載次數 354
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=42751&k=2c5293cb47654a1ae00af5c3003288fb&t=1727169549&sid=DZD5i8

附件: 51_10614.jpg (2004-6-5 01:39 PM, 49 KB) / 下載次數 270
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=42752&k=8e30d1cecb98ea7d23ee3c276b6b5f14&t=1727169549&sid=DZD5i8
作者: eric1874    時間: 2004-6-5 02:26 PM

請大家不要再下載肥茵的相,即使用作甚麼用途,也不是男人該做的行為!
作者: ㊣色狼㊣    時間: 2004-6-5 02:34 PM

[quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......
你講得非常好,"各有所好"呢樣野你明,我明,大家都明..
相信係得甘先生唔明,所以人地出乜相佢都阿之阿佐~~
佢都冇尊重過任何人,所以依家所有人唔尊重佢都係正常!!!! :roll:
作者: tonyw    時間: 2004-6-5 02:40 PM

[quotefrom="sniper"][quote][quotefrom="mick2002"][quote][quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......

佩服, 你都好好記性, 我全部都有同感[/quote]

我淨係記得佢係一張圖, 莫講話好既圖, 一張都無...
每日淨係發表佢既廢的言論...
作者: 甘國武    時間: 2004-6-5 03:46 PM

~!@#$%^&*
第1,自從kobeshaq出現後,我己經無惡意批評la,唔信查下!~
第2,我都post過3張相架!~
作者: Evil    時間: 2004-6-5 04:05 PM

[quotefrom="甘國武"]~!@#$%^&*
第1,自從kobeshaq出現後,我己經無惡意批評la,唔信查下!~
很偉大啊!
一千八百多篇留言只有三張相片
真令人歎為觀止‥
作者: sniper    時間: 2004-6-5 06:23 PM

[quotefrom="Evil"][quote][quotefrom="甘國武"]~!@#$%^&*
很偉大啊!
真令人歎為觀止‥ [/quote]

你竟然用你個3大張相尼哂冷, 除左個字我都唔知講乜好
作者: ~@~    時間: 2004-6-5 09:11 PM

[quotefrom="Evil"][quote][quotefrom="甘國武"]~!@#$%^&*
很偉大啊!
都好過你....176
作者: ~@~    時間: 2004-6-5 09:14 PM

雖然我以前都唔係咁鐘意甘兄!
不過佢的確係有接近2000既發表..
雖然貼相唔多..
但總好過好多人剩係睇...唔貼..又係度嘈嘈嘈
甘國武我撐你呀
作者: ~@~    時間: 2004-6-5 09:35 PM

大家去政治區睇下甘兄既發表!
你就知道邊D人先至係"廢"
作者: 4eyesboy    時間: 2004-6-5 11:57 PM

[quotefrom="sniper"][quote][quotefrom="Evil"][quote][quotefrom="甘國武"]~!@#$%^&*
很偉大啊!

你竟然用你個3大張相尼哂冷, 除左個字我都唔知講乜好[/quote]

甘能多呀?

以為冇TIM

WOW ~ 欣宜都話你係得既!

益9你

附件: 11494710_137791.jpg (2004-6-5 11:57 PM, 16.6 KB) / 下載次數 4672
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=42848&k=d434fff73c3d8f0b5962b01646c05119&t=1727169549&sid=DZD5i8
作者: 4eyesboy    時間: 2004-6-5 11:59 PM

給甘國武話佢正的 3

YEAH ~~~

附件: images.jpeg (2004-6-5 11:59 PM, 4.8 KB) / 下載次數 4670
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=42849&k=9b10b7d4a9fd6f22079b457b47ead2a3&t=1727169549&sid=DZD5i8
作者: 扁哥    時間: 2004-6-6 01:47 AM

[quotefrom="~@~"]雖然我以前都唔係咁鐘意甘兄!
雖然貼相唔多..
甘國武我撐你呀
一直以來我對甘國武並不反感,但係對你非常反感,(成日向我 :evil: )
但係今日先覺得你既行為同甘生有D相似............
甘生如果~@~又係你來既!!咁你快D去睇下精神科啦......
咁樣對你同香港社會都好呀!!!!!!!!

附件: halloween12.gif (2004-6-6 01:47 AM, 165.7 KB) / 下載次數 71
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=42872&k=503a40508ffef1b0b14feff046c864e6&t=1727169549&sid=DZD5i8

附件: 3rTh_pdW39qVK.gif (2004-6-6 01:47 AM, 58.9 KB) / 下載次數 26
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=42873&k=715f122f8eb89dcc6a1608ac44c4f1cd&t=1727169549&sid=DZD5i8
作者: gabriel10    時間: 2004-6-6 02:31 AM

[quotefrom="Dragon King"][quote][quotefrom="甘國武"][quote][quotefrom="mick2002"][quote][quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......

你點解話薜凱琪白痴??憑咩??
我每次見你post既topic和回應都睇不過眼,
人哋post嘢你又話人,我亦對你的睇女眼光非常低等,不過之前我嘟冇出聲.不過今次真係忍唔住先贈你幾句.你要認真反省你既言論態度!!
:  :evil:  :twisted:[/quote]

totally agree with you
我就係post過野比佢話完之後有陰影,唔太敢再post
作者: stars1894    時間: 2004-6-6 03:04 AM

甘生﹐我睇到其他人給你的留言
搞到我係咁笑     
你話睇到欣宜睇到想打飛機 8O
我可以話比你聽﹐睇到D好似欣宜<==你覺得既正野﹐我唔好話一Dfeel都無﹐假如扯緊的話﹐縮番都似
我係無你咁犀利可以望著D咁正既野黎起機
作者: hugh    時間: 2004-6-6 05:01 AM

這個 topic 很熱鬧喎,其實各花入各眼啦,你覺得好時,人哋又未必認同,只可以講話欣宜大部份人都覺得好唔掂,只有少部份人對佢有幻想,曾經聽過一句幾精警的說話:「肥欣減極都係塊扒」哈哈..........好搞笑~!!
作者: ~@~    時間: 2004-6-6 09:22 AM

[quotefrom="扁哥"][quote][quotefrom="~@~"]雖然我以前都唔係咁鐘意甘兄!
雖然貼相唔多..
甘國武我撐你呀
一直以來我對甘國武並不反感,但係對你非常反感,(成日向我 :evil: )
但係今日先覺得你既行為同甘生有D相似............
甘生如果~@~又係你來既!!咁你快D去睇下精神科啦......
咁樣對你同香港社會都好呀!!!!!!!![/quote]
歪理..我地跟住就係兩個人......
你鐘意點講就點講..
你地跟本就係惡意中傷...我沒有問題..不用看精神科
作者: AshleyCole    時間: 2004-6-6 10:42 AM

[quotefrom="~@~"][quote][quotefrom="扁哥"][quote][quotefrom="~@~"]雖然我以前都唔係咁鐘意甘兄!
雖然貼相唔多..
甘國武我撐你呀
你鐘意點講就點講..
你地跟本就係惡意中傷...我沒有問題..不用看精神科[/quote]

洗版王子 :roll:
作者: kk33    時間: 2004-6-6 08:20 PM

[quotefrom="~@~"][quote][quotefrom="扁哥"][quote][quotefrom="~@~"]雖然我以前都唔係咁鐘意甘兄!
雖然貼相唔多..
甘國武我撐你呀
你鐘意點講就點講..
你地跟本就係惡意中傷...我沒有問題..不用看精神科[/quote]
我信你唔係,因之前被懷疑嗰d人,什至甘國武本人可能因心虛gei關係都冇回應(可能有我唔知)而你有回應,我信你唔係
(好單純gei想法)
作者: 絕風    時間: 2004-6-6 08:34 PM

我都唔知點講,我成日同甘國武等人(可能同一個人一,一)企時事板講政治.如果他真是有更多acc,更我好像比人玩緊咁一,一(難道我要用分身術?)
作者: goonejp    時間: 2004-6-7 11:26 PM

[quotefrom="甘國武"][quote][quotefrom="mick2002"][quote][quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......

薜凱琪白痴,同意
作者: 4eyesboy    時間: 2004-6-8 12:06 AM

個個都識分身
甘arm唔識分身貼圖

作者: 4eyesboy    時間: 2004-6-8 12:09 AM

送比你比班冗員

冗到你

附件: 20040521_kuek1986_001422_180_148.jpg (2004-6-8 12:09 AM, 27 KB) / 下載次數 3695
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=43066&k=e7e9fbcfae00f1c2500d282e3764477e&t=1727169549&sid=DZD5i8

附件: 20040521_kuek1986_001422_180_148.jpg (2004-6-8 12:09 AM, 27 KB) / 下載次數 3691
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=43067&k=fd0ff0ded6b207725bfe82ba3179e809&t=1727169549&sid=DZD5i8
作者: stars1894    時間: 2004-6-8 01:04 AM

goonejp﹕
你講D野都好支持呀邊個邊個咁喎

之前有人思覺失調﹐以家我覺得有D人開始有精神分烈
支持番自己 :roll:
作者: Dragon King    時間: 2004-6-8 01:44 AM

[quotefrom="goonejp"][quote][quotefrom="甘國武"][quote][quotefrom="mick2002"][quote][quotefrom="chi"]咸魚青菜各有所愛......你們覺得索的女,其他人一樣可以覺得樣衰.......

薜凱琪白痴,同意[/quote]

你都係!
作者: 甘國武    時間: 2004-6-8 07:26 PM

[quotefrom="stars1894"]goonejp﹕

支持番自己 :
其實,你都係我精神分裂出黎架!~
根本成個網都係得我一個人架咋!~
作者: ~@~    時間: 2004-6-8 10:43 PM

[quotefrom="stars1894"]goonejp﹕

支持番自己 :
係分裂..唔係分烈..
字都唔識打唔好學人串
作者: shcnhktshcnhkt    時間: 2004-6-8 11:43 PM

屌你鹵味!!
作者: goonejp    時間: 2004-6-9 12:30 AM

[quotefrom="~@~"][quote][quotefrom="stars1894"]goonejp﹕

支持番自己 :
係分裂..唔係分烈..
字都唔識打唔好學人串[/quote]

算la,打錯字,病情發作,情况危在旦夕,深表同情....
作者: lamahi    時間: 2004-6-10 01:53 AM

借問聲~甘國武~係你真名嗎?
作者: 甘國武    時間: 2004-6-10 11:05 PM

[quotefrom="lamahi"]借問聲~甘國武~係你真名嗎?
no,just is a net-name.
作者: timho1027    時間: 2004-7-22 11:29 PM

really want to push this topic again
作者: KELVIN JEDI    時間: 2004-7-22 11:59 PM

SH X T !  F U X K  ! 的肥欣

@#$%&^*@@#
作者: 12345    時間: 2004-7-23 12:15 AM

根據甘國武哩段說話既邏輯, 作左段甘生同欣兒交配既對話.

"甘國武 寫到:
哪,為甚麼又要我們就他,看那些不合文法、難明的英文?

我只是希望大家在討論時,可以更流��
而不需先花上數分鐘去"參悟"留言

當然,對於我的"希望",你可以不答應,也可以不作理會,這是你的自由
但我也有權提出建議吧?! "

(甘國武與欣兒正在交配)

為甚麼又要我就你,  撫摸你不合標準的身體?

甘國武:你哩個姿勢唔乎個69式既最低要求, 令到我既插入角度少於45度, 直接減少我進出的次數達20%, 你知到我平時最多得10下喇啦! 頂你個肺, 正豬X!!

甘國武: 我只是希望大家在交配時, 可以更流暢!
而不需要花幾分鐘去勃起!

當然,對於我的"希望",你可以不答應,也可以不作理會,這是你的自由
但我也有權提出改變交配姿勢的建議吧?! "
作者: gabriel10    時間: 2004-7-23 01:49 AM

[quotefrom="12345"]根據甘國武哩段說話既邏輯, 作左段甘生同欣兒交配既對話.

"甘國武 寫到:
哪,為甚麼又要我們就他,看那些不合文法、難明的英文?

我只是希望大家在討論時,可以更流��
而不需先花上數分鐘去"參悟"留言

但我也有權提出建議吧?! "

(甘國武與欣兒正在交配)

為甚麼又要我就你,  撫摸你不合標準的身體?

甘國武:你哩個姿勢唔乎個69式既最低要求, 令到我既插入角度少於45度, 直接減少我進出的次數達20%, 你知到我平時最多得10下喇啦! 頂你個肺, 正豬X!!

甘國武: 我只是希望大家在交配時, 可以更流暢!
而不需要花幾分鐘去勃起!

但我也有權提出改變交配姿勢的建議吧?! "
勁...真有一手,咁都改到
作者: kitkit4001    時間: 2004-7-23 02:27 AM

[quotefrom="4eyesboy"]給甘國武話佢正的 2

好野黎架
E個都唔係佢籬既~係台灣人~~~~你咪老吹啦~
作者: join6471    時間: 2004-7-23 02:38 PM

[quotefrom="~@~"]大家去政治區睇下甘兄既發表!
你就知道邊D人先至係"廢"
我同意!
作者: sniper    時間: 2004-7-23 03:30 PM

[quotefrom="KELVIN  JEDI"]SH X T !  F U X K  ! 的肥欣

@#$%&^*@@#
哈哈, 有冇你同肥欣既合照, 有好野唔好收收埋埋, 攞出尼分享下好喎
作者: timho1027    時間: 2004-7-23 10:39 PM

brothers..........please help him la!!!
http://www.26fun.com/viewtopic.php?t=8260&highlight=%AAY%A9y
作者: 12345    時間: 2004-7-23 11:05 PM

佢除左鍾意欣兒之外, 仲成日諗住搞人妖架...

http://www.26fun.com/viewtopic.php?t=10423

甘國武

發表於: 星期四 七月 15, 2004 6:10 pm    文章主題: 時間真不夠用!~   

--------------------------------------------------------------------------------

7:00~7:30am起身、擦牙、食早餐
7:30~9:00am返學(太古城to元朗)
9:00am~12:30pm補課
12:30~1:30pm午膳
1:30~3:00pm返屋企
3:00~4:00pm睇報紙
4:00~6:00pm""""""自由時間 """""""
6:00~7:00pm睇新聞(atv+tvb)
7:00~8:00pm跑步(連沖涼)
8:00~9:00pm食飯
9:00~9:30pm散步
9:30~10:30pm睇"隔世追兇"
10:30pm~7:00am訓覺

時間真的不夠用啊!~

甘國武你成日掛住胡思亂想, 應該減少d自由時間少d打飛機. 你要做好孩子呀, 乖啦!
作者: join6471    時間: 2004-7-24 12:44 AM

甘國武's taste is very "good"

what's wrong with you ????

why your taste is different from another member ????
作者: timho1027    時間: 2004-7-24 01:16 AM

大家去政治區,風月貼圖區 睇下甘兄既發表!
你就知道邊甘兄先至係"廢"
http://www.26fun.com/viewtopic.php?t=10423
風月貼圖區

甘國武
發表於: 星期三 七月 21, 2004 10:08 am   
文章主題: 明星姦魔--河利秀篇
終於到了夏威夷,的確是陽光與海灘!不過,對於涼慣冷氣的我來說,卻不是好受的。

很多男人喜歡來夏威夷渡假,你以為真是貪陽光與海灘?其實,主要是因為有身穿比基尼的少女看吧!今次我來到夏威夷,不是為了陽光與海灘,也不是為了比基尼少女,而是為了我的獵物--河利秀。

本姦魔早年己姦了陳慧琳、容祖兒,前年又上了電視台小花旦郭善妮、葉璇,甚至遠赴日本跟廣末涼子、藤原紀香做過一夜夫妻。至今本姦魔己在遠東地區強暴了50多位女星,當中有香港的、大陸的、台灣的和日本的。不過,經過 5年多不斷的姦淫,在大東亞差不多再沒有我的獵物了。

大家不要誤會,不要以為我是看不上南韓的美女,只是我是一個很有原則的魔姦。我喜歡的女星,我覺得要尊重,不可侵犯;相反,鄙視的,當然是不屑一"幹"!

對於各大南韓美人兒,我是抱著尊敬的態度的,所以一直沒有對她們沒有甚麼霞想。不過,河利秀是十分特別的,她是變性人,但女人味比任何女人更重,不過太重的女人味在男人眼中會變成"淫蕩"的。既然她是變性人,那我就不會把她尊重到"可遠觀而不可 玩"的地步了。另一方面,對於一向享盡艷福的我來說,就彷似只有"變性人"這種變態的誘惑才能滿足我獸慾!

在準傋了個多月後,終於等到了這個時機!上星期,河利秀終於成功把身分證和護照上的性別改為"F",記得河媽媽當時還對利秀說:"成了女人,以後就要小心緋聞啦。"

為了慶祝此事,河妹急不及待要試試以性別"F"過關的滋味,於是決定去夏威夷渡假。而我,也跟蹤來到了夏威夷!
夏威夷,一個以旅遊為經濟重心的美國小州,首府火努魯魯,即檀香山,國父少年習醫的地方....

到了這裹,第一件事是查清楚河妹所住酒店的地址,幸好,河妹今次只與三五知己同行,而且還是全女班,使我今次行動變得非常輕鬆。首先,我租了河妹對面的房間,之後的一切就要再等機會了。

在等待的日子,我並沒浪費到。每天我都拿著攝影機,到沙灘上,追蹤河妹的倩影....

為了成為姦魔,我學懂了唇語;為了今次行動,又學懂了韓語,透過用攝影機把鏡頭拉近,解讀了不少河妹的閨房密語。可能河妹覺得在這裹說甚麼也不會有人知道的,所以越說越大膽,結果我也"窺聽"了不少她們閨房秘密啊,哈哈!

到了第三日,我的機會來了!那天,我如舊在沙灘上"窺聽"河妹的閨房秘密。突然,河妹走出沙灘,往酒店處走,口中唸唸有詞:該死的!比基尼竟然入了沙,真是@#*%....

哈哈!~~今次還不到我走運?!我跟蹤河妹上了酒店,一直保持約十尺距離,直至河妹開了房門,我立即輕步跑到河妹身邊,一下手刀,把她弄暈。然後靜靜的把她拖入我的房間。

柔軟的身軀在失去知覺下依偎著我的胸膛,我輕柔的把她平放在床上,那完美的身體在地心吸力下完全沒有人工的痕跡,連她的胸部也十分自然無暇。我慢慢的貼近河利秀,嗅到她一陣幽幽的汗味,太香了!我忍不住舔了舔她的手肩,海水混合汗水,這是咸味,但我很喜歡,於是一直舔,舔到她的頸、唇。看到她那半張半合的小唇,不禁心中說了一句:"她太誘人了!"。

其實我並不急於親親我的河妹,不竟我也等了個多月了。從櫃桶中拿出一條絲襪,輕輕的把河利秀的兩手綁在一起,再準傋一些玩具....之後,我優閒的聽那蕭邦的鋼琴典,一邊倒著82年的Laina 一邊慢慢欣嘗面前的人間絕色。
"呀~~"河妹好像要醒來了,於是我關掉音樂,擺出一副神祕的樣子。河利秀一邊輾轉反側一邊慢慢張開雙眼,可能感到兩手被綁,突然彈了起身。又慢慢感到身邊有人,戰戰驚驚的把頭轉向我那邊,"啊!"的大叫一聲,被綁的兩手拉起被單,盡量遮蓋自己的身體。

可愛的呢~~我沈靜的迫近,河利秀心慌了,想舉起粉拳打我。哈哈!~~反抗?!我倒去過台灣軍訓的,這種反抗對於我有如" 痕"的啊!她的小粉拳剛觸及我胸膛,就給我抓住了。正當河妹帶點反抗的想拉回小手,就給我壓到床頭,優閒的從櫃桶中多拿一條絲襪出來,把河妹的小手緊緊的綁在床頭上。

河妹被嚇得目定口呆,眼裹己 滿淚水,顫抖地、不敢相信的問(韓語):"你是甚麼人?你想怎樣?!"

想了一想,我便打趣的回答(韓語):"我會是你的第一個男人,我是來給你高潮的!!"

河利秀立時花容失色,大喊:"救命...."

可惜還未叫完,我就點了她的穴。這時己無法彈動河妹心慌得不能再慌了,心慌使她的眼淚有如泉水般湧出來。見到這樣的河利秀,我不禁有些憐憫,不自覺的輕撫她的秀髮,慢慢嘴唇己貼在她 頭。順著她的兩眼淚去舔,有如用舌頭替她抹淚水一樣,最後到了她嘴唇。

我熱烈的向她熱吻,但她竟然拼命的抵抗。於是我緊緊的掐著她的嘴,並奮怒的在她耳邊說:"如果你再不聽話,那我就拿走你身上所有原本不屬於你的東西!"

這下她真的被我嚇到了,放鬆了嘴部肌肉。我順勢把舌頭塞進她的口,並緊纏著在那裹的另一條舌頭。這樣逐漸變成由我吸 她的舌,不只,我還把她的口水一拼吸入口,渴掉。
這時的河利秀不斷顫抖,但她越怕我反而越想欺負她。於是我騎上她的頭上,正正在她面前鬆開拉鏈、拔出七吋的雞巴。我把雞巴迫近她的嘴,示意叫她替我"咬咬"。可惜她死也不張開口,更不用談替我"咬咬"了。沒關係,我總有辦法迫你就範的....

我用力掐著她的鼻,就看她開不開口呼吸?!二、三十秒後河利秀終於忍不住了,要張開口呼吸,就在一刻間,我腰一挺,雞巴便塞進了河利秀的口。河利秀拼命想吐,當然,她沒法成功。我先是慢慢把雞巴頂,頂到了她喉嚨頂處才稍稍抽出,因為這樣可以看到她苦痛的面容以滿足我的變態獸慾,哈哈!

其實,我的"老二"也忍久了,沒時間給她慢慢玩,很快我就她的嘴當了陰道般抽插了。我一邊固定著河利秀的頭虜,一邊賣力地抽插她的小嘴。越來越用力的抽插使河妹只能在"啪啪"聲間,偶然發出"鳴鳴~~"的哭泣。在河妹不斷扭動身體下,我的雞巴頂了十數下她的喉嚨頂後,終於到達到了高潮!在高潮的一刻,我緊緊的按著河妹的頭虜,把雞巴頂到喉嚨和食道之間,最後一下抽插" ",竟然連河妹的頭虜一拼撞向了床頭,同時我就把精液硬生生的直接灌進河妹的食道了!

儘管己經射精,但我仍未抽出雞巴,要她把我的"小寶貝"吸乾淨才願意抽出。河妹在無選擇下唯有乖乖從命," "聲的把雞巴吸得乾乾淨淨。當然,我也信守諾言,把雞巴抽出....河妹的嘴、臉竟然都稍紅了一片,想必然是剛才抽插得太激烈了!我當然沒有告訴河妹啦!

剛剛抽出雞巴,河妹就"嗚~~"的哭了起來,看見她梨花落淚,心中的確有點可憐她。可惜!可惜身為姦魔的我看到這情況,是會引發出獸慾的!我手指一點,點了她下身的穴道,河妹哭累了,沒有太大反抗,於是我再拿出一條絲襪,把她的雙腳也綁在一起。

最後,我拿了那82年的Laina 走近河妹....
塞入她陰道裹!因為我把她雙腳綁在一起,所以她的大腿倒為我承住了Laina 。河妹立即反抗,但四肢被綁、兩穴被點,她還做得了甚麼?看著Laina 慢慢的少一點、一點少下去,河妹的臉,不!是全身,慢慢的通紅起來,這時我才知陰道也懂"喝酒的....哈哈!哈哈!

之後我替河妹蓋好被子,打了個電話給酒店,就這樣說:"我現在出去,我的女友在發燒,她要好好休息,你們不要騷擾她就是了!",說完酒店的接待員還讚我夠細心啊!之後我走出酒店,慢慢幻想如何玩玩河利秀的好....

"哎喲!誰走路不帶眼?!...."才剛剛睜開眼,只見一個6 呎、約200 磅,全身肌肉的黑人在我面前!雖然我受過軍訓,不過黑人還是可避則避了。不過,才老鼠般溜走,突然想出怪法子,又跑到那黑人面前....

跑到他面前做甚麼?猜不到?....哈哈!沒錯!我問他有否興趣玩3P呀!那黑人當然答應。一邊走一邊談,原來他叫Jack,是欖球員(怪不得了!)。走下走下,走到了酒店,入房前我再約法三章:一切由我安排。

一開房門,Jack見到河妹被中有些東西凸起,立即面有難色。不過,當我拿開張被時,Jack立時臉露歡顏,還 起手指對我說:"Good idea !",哈哈!酒樽己經只得酒樽,河妹"喝"了大半支Laina ,全身通紅得有如紅雞蛋,摸一摸,還燙手起來!

這時候我開始用手指撩動河妹的私處,河妹的妹妹"喝"完這樽Laina 後,還是被撐得大大的,加酒精令血液運行,使妹妹更紅粉飛飛!只撩動了兩下,己感到非常濕潤,看來也是時候了!首先解去在河妹身的兩大穴位,再解開其他綁在她身上的絲襪,就是留下綁在她雙手的那條不解。

看到哪時的河利秀,她半開不合的小嘴、合不了攏的雙眼跟紅紅的臉 ....太動人了,動得令我把持不住,再一用雞巴侵犯她的銅體!

我一挺腰,雞巴就順利進了河妹的私處;雖然順利,但河妹倒是緊的可以,把我的雞巴緊緊套弄著。我把河妹輕輕抱起,這時神志不清的河妹只憑自然反應的把我抱緊,真是可愛~~

我輕輕擺動身體,雞巴便開始抽插河妹的小洞。隨著我身軀搖擺得越來越激烈,河妹的身體反應也越來越敏感,不單把我擁得更緊,"嗚嗚~~"般的 泣聲更不絕於耳,她喘氣時也暖氣噴到我的耳背,啊~~真騷,弄很我的雞巴硬得受不了啦~~
看到Jack一副難受的表情,不禁好笑。不過總不可以只顧自一個人的,於是向他點頭示意。Jack一看到我向他點頭,飛快的把身上的衣服脫個乾淨,滕出一條兇巴巴的九吋大雞巴。看到他一身的肌肉、九吋大雞巴,不禁為河妹擔心。Jack走到河妹身後,冷不提防把他的九吋大雞巴塞進了河妹的菊門!

河妹當然很痛吧,還痛得在我肩胳上咬了一口!但很奇怪,不一會兒河妹....(待續)
甘國武are you crazy???............人妖3p!!!
作者: bobonsk    時間: 2004-7-24 06:25 PM     標題: 甘國武正嗅西

狗西
:evil: 豬西 :wink:
:x  嗅西  :roll:
都無你甘國武正咁似死嗅西
作者: join6471    時間: 2004-7-24 08:42 PM

甘國武
發表於: 星期三 七月 21, 2004 10:08 am
文章主題: 明星姦魔--河利秀篇

一篇十分無聊的文章!!
我唔排除係甘國武唸出0黎

作者: stevec    時間: 2004-7-25 01:56 AM

post得多野唔代表佢冇問題
二千幾篇咁又點?
咁多時間寫野
不如好好讀書重好啦
發表多野唔代表係有見地
等於一個神槍手咁,一槍中就得啦
亂咁射又講錯野既話只會比人覺得
你無料,又要識少少扮代表,聲大大無貨買
作者: timho1027    時間: 2005-8-30 11:38 AM     標題: 給甘國武

欣宜咀吳卓羲 令人不安!!東方日報專訊~

8月 30日 星期二 更新
【東方日報專訊】無於剛過去周日舉行之《兒歌金曲頒獎典禮2005》已圓滿結束,但餘波未了,沈殿霞愛女欣宜減肥成功後首次於舞台上表演,與無「新人王」吳卓羲合演一場壓軸歌舞,其中欣宜輕吻吳卓羲面頰一幕,竟然惹來五十四宗投訴,成為今年接獲投訴最多的節目。

廣管局所收到的投訴,直指這幕親吻場面令人不安、未有顧及觀眾感受以及有貶低男性之嫌,而網上亦有不少批評,更有網友在片段中加入刻薄字句,言詞毫不留情,兼且全部針對欣宜~
作者: abwong886    時間: 2005-8-30 11:41 AM

Originally posted by join6471 at 2004-7-24 08:42 PM:
甘國武
發表...
這個kwoktatsing無聊100%特區真係好無聊
作者: sherryliu    時間: 2005-8-31 05:57 AM

who is 甘國武? and why is he so famous in this website

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0