標題: 有冇人已經去佐海洋公園的helloween呀?? [打印本頁]

作者: au212001    時間: 2005-10-8 09:42 AM     標題: 有冇人已經去佐海洋公園的helloween呀??

有冇人已經去佐海洋公園的helloween呀??
, h' a# ^7 ?: C& ^可吾可以分享呀?
作者: 77man    時間: 2005-10-8 11:24 AM

我尋日去 , 都唔錯 ,勾魂葬族最無聊 。 屍刑瘋人院最正 , 最生動。 異度廢墟有點視覺刺激。公園周圍都有鬼 ,你跟他講話他不會回答,你講粗口他也沒有反應。
作者: au212001    時間: 2005-10-8 01:44 PM

多謝喔..我今晚去~~
作者: kakeidevil    時間: 2005-10-8 05:03 PM

Originally posted by 77man at 2005-10-8 11:24 AM:- R% a7 t; ^/ o& b) y- L2 h' d6 W
我尋日去 , 都唔錯 ,勾魂葬族最無聊...
. \7 v* o4 ~5 O7 E8 y$ q
+ r0 A5 G8 r5 B) P% q( X4 _/ t
4 m0 b6 B" D( z1 f
咁打佢呢
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 02:50 AM

我唔知邊個星期一去。不過之前睇左雜誌、電視,大部驚嚇位都知晒。廢時成班friend面前驚得太緊要
' z1 \! D. |4 I% R% C1 f4 a4 W; ]! U, f. p
[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-10 at 07:19 PM ]
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 02:50 AM

有無人去過可以分享下驚嚇度。如果同上年差唔多,就唔恐怖架啦喎。
作者: au212001    時間: 2005-10-9 03:14 AM

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-9 02:50 AM:) J. a. h- x9 g" c
有無人去過可以分享下驚嚇度。如果同上年差唔多,就唔恐怖架啦喎。
' g9 B) k$ s: }9 x6 F  v/ ^, d, r6 A% [* f
) i0 D" Z- T+ f/ ~
我岩岩返到屋企,聽日話你知
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 03:41 AM

Originally posted by au212001 at 2005-10-9 03:14:% ]& w) |$ X+ m$ a
* @" A8 R2 y) S& u1 q. u* q

" K' q7 Y# h/ `2 L) q% P, p8 e" w) K
我岩岩返到屋企,聽日話你知
' `% f  O  V2 u& h5 m" z
等你呀。
作者: au212001    時間: 2005-10-9 04:05 AM

吾記得聽日要一早出去,而家講啦...
. z7 b. L% y) E; s0 _. G我就買佐$185的菲,因為至尊買晒,但我有7個朋友買到至尊,. u/ t$ N5 P6 y8 |- u- q( d- |
成團人14個,分2批玩,把至尊綠菲較鬆d..咁就大家洗排隊,0 T- G$ g2 Q9 X& {4 t; W7 n6 I8 K
講真...今日真係好多人,間間鬼屋都要排60-90mins...& ]9 p2 l. I8 _4 J8 b
我個人都係覺得屍刑瘋人院最正,個d假手真係有d驚...不過間間都係聲東擊西,4 {3 J( v/ D: e7 ^
所以我冇睇d雜誌都知邊度有人跑出來.......仲有係京劇對上少少有2隻中國疆司,,做得十分好
. _2 c/ L+ ?2 k. }$ N( e同佢影影下相,突然嚇我,哈哈..正.......仲有等屍刑瘋人院個陣個隻細鬼都做得好好...; S) N$ E. a; E# E0 `* }  ]
0 \4 R! c/ a( Y( T8 S
總括..今日好多人,,有一間鬼屋玩吾到,,,仲有,今日冇搭欖車..實在太多人啦~~2 H. G( p# c; R
ps 6:15好準備排隊俾菲..因為我係檢查菲個度,已經排佐30mins..排到落隧道....
作者: Miz    時間: 2005-10-9 04:39 AM

我從未去過 玩呢類既 東東...3 W& o/ t1 H$ k# ?1 t1 S7 H
其實真係驚得出..會恐怖架咩?!! 成日in tv見 d人玩 係到大嗌...
  s& o' Q( X" {/ D: y我覺得..明知係假 but真係會驚架咩?! ( M* c2 Q/ M4 v% F: b! ?% v0 S1 Q
嚇到就可能會
7 `( I  Y: U$ Z& G" {+ pif真係咁刺激都想去玩下呀
作者: au212001    時間: 2005-10-9 07:14 AM

Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39 AM:
. O8 ~& |; g+ t$ |, ]7 M$ r" Z6 u6 b; e我從未去過 玩呢類既 東東...1 O1 L1 h0 Y- x
其實真...
  b$ Z! g0 G' p. f) c
) ?! F+ a: w; S1 A4 h

9 |! i! \- x, R6 g你只要玩得投入,仲要有企係有利位置,會好好玩嫁...
8 {6 d5 G% O/ ]2 t- t我今年都係第一次,所以我玩秘一間個陣好悶嫁,,係度折穿個d公作人員..." X% O' L, H/ C7 Z; Q
不過之後個幾間玩得投入d,咁就好玩d咯
作者: fmchelloauntie    時間: 2005-10-9 08:21 AM

好憎d fd 扮哂野咁玩完話"車!都唔驚既!我仲打佢tim!"5 @! h8 X4 w) F' U; a
呢d真係無聊...玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇...
作者: kakeidevil    時間: 2005-10-9 10:42 AM

Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39 AM:
, j3 C; U0 e! s3 `" N我從未去過 玩呢類既 東東...3 E2 |$ f) z& L8 |% q
其實真...
. ?* U! X& G5 C" S
( `( p0 [7 F4 S& A$ n7 d. Z$ I
# F4 i4 L0 T' ^
我都未
作者: lammilk    時間: 2005-10-9 01:27 PM

Originally posted by fmchelloauntie at 2005-10-9 08:21 AM:
, x+ Q9 \6 X- `. }9 h( u) t好憎d fd 扮哂野咁玩完話"車!都唔驚既!我仲打佢tim!"; ]8 ^3 p. t( \- L0 P" M
呢d真係無聊...玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇...
3 j0 G8 n4 p& A" ^2 w3 e; i9 p& \& l! ?

6 a" v3 V' Q9 I" H8 F: i9 K% Q4 ]. {' h/ C/ h+ y! }+ C3 a, s& ?

$ n( k8 m9 q4 K2 Y" r& R. v1 l) Z! e玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇<--------haha,i like what u say.got point^^
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 03:47 PM

Originally posted by au212001 at 2005-10-9 04:05:
7 K) \" |2 k5 \: B: u3 `  {吾記得聽日要一早出去,而家講啦...
+ r7 K7 x2 _7 k7 m5 ]...
3 a# C  P; s1 M/ L2 t/ L嘩!、咁多人。
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 03:48 PM

Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39:: o5 v0 i9 R2 ?  E* C. C8 m% q
我從未去過 玩呢類既 東東...
- l4 `) C# n5 T, t其實真...
. W1 b. K- ^% Q' `3 X" b講真真係驚既。係囉。大家都講得岩可能投入就會驚。不過亦可能係我一向都驚鬼。。
作者: 77man    時間: 2005-10-9 05:31 PM

得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊* r3 y+ m  b* c, B8 R# z
( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 07:52 PM

Originally posted by 77man at 2005-10-9 17:31:
: e/ B2 w8 x5 x% W7 q$ p5 U得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊
" [* `- n3 l3 B- b/ f5 j( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
6 P' Y. _2 k* h! \7 R依家至專買都無得買啦。最快要兩個星期後。
作者: au212001    時間: 2005-10-9 10:21 PM

Originally posted by 77man at 2005-10-9 05:31 PM:
$ m+ e0 l* L, c$ l得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊% _$ [# |$ `8 A/ E2 P. w) j. g
( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
: R" \# Y1 J  w+ B9 D" U  s+ q
3 v& h! b+ Z- d& Z( ]

* ]1 V. W8 g+ T6 E係呀,,我係度同大家講一講,有至尊買至尊呀,就算貴多50蚊都係值嫁..
4 c$ G+ V: Z& w  j, A3 W: i) b/ o3 N因為俾張菲佢,就安排你入鬼屋內最快個條隊....如果我地昨晚個個都係至尊6 Z' s! m2 C4 R% n6 ]1 t2 C
玩晒d鬼屋之餘,仲可以玩晒d機動遊戲tim..我地因為買吾到先咁ja,,所以大家最好網上訂菲
作者: au212001    時間: 2005-10-9 10:28 PM

仲有呀,如果大家見欖車多人,大家要快d改住巴士..0 x$ X3 m9 I7 C+ T
我講真的,,因為我9:00去諗住住欖車上去,佐勁多人wo,係度諗排吾排啦...
6 u: ?& F( g; |: m. L! `但e個時候,我細佬8:15上到去話冇人嫁,玩機動game勁快,不需排隊..所以我地就去住巴士,,! N" p5 n0 ?3 ?' ~9 \, W
上到去的時候,我細佬話比佢到達之前多一半....所以如果拎至尊的,上去玩晒d game都吾遲,
& w  ^1 W( ^: `( c$ y  Q因為多人的時候11:30先cut鬼屋,所以可以預多d時間玩其他野...
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-9 11:34 PM

Originally posted by au212001 at 2005-10-9 22:28:
, g$ z& @$ d. C" J仲有呀,如果大家見欖車多人,大家要快d...
! _0 S' R% B0 h3 a如果玩唔到鬼屋咁咪貪少失大囉。
作者: abc123aa    時間: 2005-10-9 11:43 PM

以前係屋企樓下有個小型既鬼屋,入度去都幾驚,成班人企左係度唔敢行........後尾有人帶頭先夠膽,我果時真係幾驚有鬼丫
( J: p0 Y) e6 n. L( Z+ R不過可能係小型既關係,尾段就普通左d
作者: au212001    時間: 2005-10-9 11:53 PM

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-9 11:34 PM:  Q* Q1 T, b0 `: x9 p' g3 V7 k( D

- W. s% n8 \! U( M. m( U8 ~( @1 A如果玩唔到鬼屋咁咪貪少失大囉。
6 y, ?, q  Z; V7 Y: L1 p4 n! k. N( d. z: L3 q5 N+ t( R' d
咁要睇下係吾係至尊菲啦,普通菲的當然玩晒d鬼屋先,鬼屋吾係時時有有麻
作者: au212001    時間: 2005-10-9 11:54 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-10-9 11:43 PM:
6 I8 {* P# e( r' q/ C以前係屋企樓下有個小型既鬼屋,入度去...
$ _8 }+ T6 @. Z4 v) ~7 }7 C
: H3 R+ d) C- U8 _8 m& y& r/ ~  n7 I% f
我昨晚都係第一次玩ja,所以第一間真係吾投入
. V3 M- B% Q5 E7 W* y, X3 g不過總括計,一個愉快的晚上
作者: guessw    時間: 2005-10-14 06:17 PM

我都想去
0 c2 {2 D( `" f, f3 g但係又冇fd去
' P8 p8 Y. V/ i- D9 b2 x# [- L( _- {冇理由一條友去架~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0