標題: 這幾天用BT下載甚麼都很慢,看內文 [打印本頁]

作者: donafue2046    時間: 2005-11-3 02:20 AM     標題: 這幾天用BT下載甚麼都很慢,看內文

我看大陸D網說有很多電訊營運商以對BT封殺,大部份用戶說速度只在10~20kb/s

我自己也是,明明下載多種子的東西,有很多人下載,但是速度也是10~20kb/s
我住在澳門,用寬頻,bt0.60           你地有無呢d情況?

有甚麼好用的  點對點 下載工具介紹給我        最好速度快
作者: 阿感    時間: 2005-11-3 02:23 AM

我同以前o既速度比較,得出o黎o既結果係~~~~~ 一模一樣
作者: edifier    時間: 2005-11-3 08:41 AM

可能ctm又限速掛...我都覺得慢左,不過係時快時慢
作者: vui33    時間: 2005-11-3 02:01 PM

好...慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢慢
作者: kaixinren    時間: 2005-11-3 03:12 PM

10~20kb/s几好啊。
我在澳洲用一家叫optus的电信公司,用BT得5-10k
作者: addysou1975    時間: 2005-11-3 09:03 PM     標題: 澳門人

ctm就係咁慢架啦,,,一時時快,,不過都係慢既多過快既時候,,,唉,,,無奈
作者: keithmok    時間: 2005-11-3 10:09 PM

冇分別wo~
3xxkb~8xxkb 到...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0