標題: [愛情診療室] 請大家俾少少意見 [打印本頁]

作者: abcc    時間: 2005-11-6 01:43 PM     標題: 請大家俾少少意見

我鍾意左個女仔 佢個樣唔錯
又成日鍾意笑 不過佢就成日同d男仔玩黎玩去 搞到好淫蕩咁
希望各位大大幫幫手 我應該點做
作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-6 01:58 PM

淫蕩?!^^"
佢同d男仔玩黎玩去玩乜先............清楚小小好唔好?
作者: dnf002000    時間: 2005-11-6 03:15 PM

女仔系咁,貪慕虛榮,越多男仔鍾意自己就越風騷。

但系佢唔會認自己風騷,同埋把口會話唔鍾意咁,會話班男仔好衰,扮到好不情願。

依D就系女人的特性——口是心非。

[ Last edited by dnf002000 on 2005-11-6 at 03:18 PM ]
作者: d228216    時間: 2005-11-6 03:21 PM

Originally posted by abcc at 2005-11-6 01:43 PM:
我鍾意左個女仔 佢個樣唔錯
又成日鍾意笑 不過佢就成日同d男仔玩黎玩去 搞到好淫蕩咁
希望各位大大幫幫手 我應該點做
佢未有「仔」啫
作者: newman2005    時間: 2005-11-6 04:26 PM

其實男仔女仔一齊玩都好平常啫 ....
不過你鍾意左人就一定睇班男仔唔順眼架喇.
咁佢同唔同你玩先? 佢同其他男仔又點玩先? 玩乜嘢先?

有冇多少少資料呀?
作者: 藍    時間: 2005-11-6 09:37 PM

開版哥位,老實講,從你講野既語氣,我feel吾到你有幾鍾意佢咯,用得出淫蕩呢個字眼黎形容佢....

同男仔玩埋一齊就叫淫蕩咩?你知吾知淫蕩點解架?check清楚先用形容詞拉,真係....如果你知道佢成日同吾同既男仔搞埋一齊,甘用淫蕩就差吾多
作者: abcc    時間: 2005-11-6 09:38 PM

Originally posted by at 2005-11-6 09:37 PM:
開版哥位,老實講,從你講野既語氣,我fe...
唉,sorry我同錯adj
不過真係好睇唔順眼....
作者: 藍    時間: 2005-11-6 09:39 PM

Originally posted by dnf002000 at 2005-11-6 03:15 PM:
女仔系咁,貪慕虛榮,越多男仔鍾意自...
今時今日係香港,男仔夠係拉,一樣都係賴係野甘...
作者: jublio    時間: 2005-11-7 11:11 AM

佢地玩d乜令到你咁嬲咁?佢會唔會同d friends不嬲都咁玩…可能係佢social既方式呢…
作者: siredes    時間: 2005-11-7 12:22 PM

既然你都睇佢唔順眼, 咁仲鍾意佢o黎做乜.

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0