標題: [愛情診療室] 大家入一入來評一評吧.... [打印本頁]

作者: mcsimon0574    時間: 2005-11-7 03:52 PM     標題: 大家入一入來評一評吧....

件事係就咁....... H君, K君,<-- boy .   a 君 <-- girl
我係k君
H 同 A 識左半年.... k同a 識左一個月..
有一日..成班fri出左來食飯/./.H就話a 係佢女朋友.....
識左a之後....我地日日傾電話...sms....有一日仲一齊睇film....諗住叫H出來講清楚....H 佢有個女朋友...但係又要溝a君....果日係因為同左佢女朋友而唔出得來.....本來我夾a玩佢..點知佢沒出來...我地就去左睇啦...仲開始拍拖....點知..h君知左之後..就不斷煩住a./仲係d同學面前唱我囉....超無奈...大家都成年人啦...仲玩d咁野... a 又唔係佢女朋友>..咁關佢咩事wo~>....好想打x佢囉.~>......... 好憎佢呀...!!!!
記住..依個人讀poly..叫張家亨.!!!!!!henry .
作者: 托迪仔T    時間: 2005-11-7 04:19 PM

無言  大家都成年人了
這些小事自己搞掂啦你
作者: 'nice'    時間: 2005-11-7 04:25 PM

係囉,成年人大家有眼睇,是非黑白D人點會唔知啊?!
你起到講係想自己舒服D的ok!
不過你想唱衰果個人,就顯得自己有點兒唔成熟啦.
作者: kaixinren    時間: 2005-11-7 04:54 PM

你爆人个名出来,米就间接爆埋自己同A个名出来,对边个都没益!
唔识你们的听过就听过,没事!认识你们的睇到,就会讲你小气,在网上乱唱。
伤人一万,自损8千。
作者: dnf002000    時間: 2005-11-7 05:05 PM

點解依家D香港男仔個個都成個八婆咁,諗野講野都成女人咁,婆婆媽媽。

好心就有番D大志,睇野闊少少高少少啦,慘!
作者: 周衡    時間: 2005-11-8 12:11 AM

你認為你係對既,就不需要別人評價
作者: gundamman678    時間: 2005-11-8 12:32 AM

唉......最怕看這些複雜的愛情幾何......

還說自己是成年人? 讀到大學都搞d咁幼稚既野,讀乜呀?

這些兒戲不是小朋友才會搞來搞去的嗎?

[ Last edited by gundamman678 on 2005-11-8 at 12:35 AM ]
作者: 藍    時間: 2005-11-10 01:34 AM

你都識講係成年人拉(雖然我估你頂多廿歲),你話人地玩無聊野,你係呢度唱人地個名出黎發惡,又何嘗吾係一樣?
你要沖動咩,有種既請你真係去打x條友仔,如果你真係覺得係成年人既,自己諗下點樣成熟d處理呢件事好過拉
作者: 機密    時間: 2005-11-10 02:07 AM

依家D大學生真係! 思想幼稚無邏輯仲..........唉。
仲有,睇佢打段野都亂七八糟,思維不清兼幼稚。到最後唔睇完仲以為是初中生!香港將來交俾佢地掂攪呀!

作者: greatzelda    時間: 2005-11-10 03:27 PM

Originally posted by mcsimon0574 at 2005-11-7 17:52:
件事係就咁....... H君, K君,<-- b...
成年人? 笑死人啦,你話想打x佢,呢d係成年人既做法咩,你同小朋友有咩分別呀,有唔如意既野就話想打x佢,你同佢有分別咩,冇架,成年人只係法定講法,唔代表你成熟,都唔明點解咁多小朋友想法既人係度亂post野
作者: Elsie    時間: 2005-11-10 07:00 PM

都成年人啦你都識講啦~
唔好講人地個名出黎嘛對你地大家都唔好~
咁今次邊個岩同唔岩都好,
大家有眼睇架嘛如果你真係同 a 一齊都唔需要咁既

作者: Raymondkan    時間: 2005-11-10 08:13 PM

我o既評理係:

睇完呢篇文後真係體會到香港o既大學生質數每況愈下(當然不是指全部既大學生), 香港o既未來真係....唉!
作者: 迷途小羔羊    時間: 2005-11-11 01:51 AM

古言物以類聚
今亦適用於此
可悲也!
我實在唔覺得你比你情敵成熟
你既重點係佢起人面前唱衰你
你自己又何嘗唔係唱衰緊人?
希望你自己做每樣野前,諗清楚下先啦,拜託
作者: siredes    時間: 2005-11-11 10:25 AM

K君, 大家都"孖叉"緊你喎, 你知自己衰咩啦:cool:
嗱, 可以咁講, 既然你已經同o左A小姐一齊, 而A小姐又已經認定o左你, 咁你其實已經贏o左啦, 仲有必要去"以牙還牙"咩?
我對H君個真名冇興趣, 反而我對你女友A小姐個樣有興趣多D
作者: greatzelda    時間: 2005-11-11 11:42 AM

Originally posted by siredes at 2005-11-11 12:25:
K君, 大家都"孖叉"緊你喎, ...
人地女友咩樣就真係冇興趣,因為各花入各眼,你覺得唔靚,可能佢覺得靚呢,不過真係覺得香港d大學生質數真係差左好多
作者: hkcitywong    時間: 2005-11-14 05:20 PM

影衰poly

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0