標題: 有少少問題想問下.. [打印本頁]

作者: ☆威少★    時間: 2005-11-9 02:54 AM     標題: 有少少問題想問下..

我想知道..一對情侶通常係先拖手呀,抱抱定係錫錫 還是性愛先呢
你地同你地既令一半又係咩先呢
我同我既令一半就係 錫錫 抱抱 拖手 性愛-.-
作者: ANGLES_TEARS    時間: 2005-11-9 02:59 AM

諗番起..好似次次都唔同wor..
已加果個就抱抱...跟住拖手...跟住錫...但係未有性愛呀....(好想)....
作者: 衰貓    時間: 2005-11-9 02:59 PM

唉,又係呢啲問題,唔該你自己諗諗,到底係鍾意人地既人身先,定係鍾意人地既心先,你既動機到底係乜?要一個洩欲既對像,定一個可以一世共行既人先?我可以講一句,如果你係真心鍾意佢既話,唔會第一嘢就諗到攬攬鍚鍚同埋典樣先可以昆倒人地上床,只會希望可以拖住佢隻手,一齊開開心心咁行街‧‧‧‧‧如果你係前者既話,唔該你去叫雞算把喇‧‧‧‧‧
作者: austin666    時間: 2005-11-9 03:51 PM

性愛先
作者: 藍    時間: 2005-11-10 01:26 AM

Originally posted by 衰貓 at 2005-11-9 02:59 PM:
唉,又係呢啲問題,唔該你自己諗諗,...
totally agree^^

你係愛一個人的話,邊會去計住做邊樣野先架,情到濃時,順手就係架拉
作者: 機密    時間: 2005-11-10 02:03 AM

Originally posted by 衰貓 at 2005-11-9 14:59:
唉,又係呢啲問題,唔該你自己諗諗,...
講得好
作者: 機密    時間: 2005-11-10 02:56 AM

依情況估計呢條友細至少有『三十幾個count的衰十一罪』,唔你大濟啦,如果有人將條link俾....................
作者: Gretzky    時間: 2005-11-12 04:45 AM

Originally posted by 機密 at 2005-11-10 02:03 AM:

講得好
條友好似無乜悔意喎。 I guess he's just an attention seeker.
作者: 機密    時間: 2005-11-12 11:03 PM

Originally posted by Gretzky at 2005-11-12 04:45:

條友好似無乜悔意喎。 I guess he's just an attention seeker.
唔駛估,九成係。缺乏自我所致。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0