標題: [愛情診療室] 希望大家認真回答 [打印本頁]

作者: ☆威少★    時間: 2005-11-9 03:13 AM     標題: 希望大家認真回答

大家會唔會要求同自己既女朋友,男朋友進行性行為呢
如果對方唔願意 你地會唔會強逼呢
本人強逼了女友進行~ 現在分了手了
諗起都覺得自己衰同賤格 希望大家唔好強逼令一半做呢d事
對方會同到傷害嫁...
作者: 迷途小羔羊    時間: 2005-11-9 03:52 AM

我一定唔會強迫
作者: wind69    時間: 2005-11-9 04:00 AM

老友...你唔係傷害佢,你真情係強姦佢!
佢唔告到你甩肺你都算幾生修道啦
作者: lintohu    時間: 2005-11-9 04:11 AM

搞完人就唔好宜家先黎後悔啦...
作者: 迷途小羔羊    時間: 2005-11-9 04:22 AM

如果佢唔係真心咁俾你既,我覺得你要左都無意義
不如你格硬黎之前,諗下佢點解唔俾你先啦
你個陣當佢係女朋友咩?似一部唔駛入錢既發洩機器咋?
唉,鄧個女仔慘!
作者: Project.D    時間: 2005-11-9 04:26 AM

Originally posted by 迷途小羔羊 at 04/02/2005 03:22 PM:
如果佢唔係真心咁俾你既,我覺得你要...
同意晒所有o既意見
作者: Gretzky    時間: 2005-11-9 06:08 AM

Originally posted by ☆威少★ at 2005-11-9 03:13 AM:
大家會唔會要求同自己既女朋友,男朋友...
反醒吓自己做錯左D乜啦!

But I do want to say at least you seemed to acknowledge you did something awful (and harmful) by destroying someone's life!

以後醒定D啦!

[ Last edited by Gretzky on 2005-11-9 at 06:09 AM ]
作者: ☆威少★    時間: 2005-11-9 09:14 AM

......我需然係強逼左佢
後來佢都願意左-.-""""
成個鼠假日日做-.-
作者: 張仔    時間: 2005-11-9 12:06 PM

請大家記住...拍拖唔係因為扑野架....我覺得而家既人....好多都太重色....忘記左拍拖既真正意思
作者: 機密    時間: 2005-11-9 12:16 PM

Originally posted by 張仔 at 2005-11-9 12:06:
請大家記住...拍拖唔係因為扑野架....我覺得而家既人....好多都太重色....忘記左拍拖既真正意思
對得無可再對!  性同愛是兩樣獨立的事。  所以叫人一定要學哲學,因為現代人的腦筋已太多污染,令思維不正確。

性,你可以同妓女有。 難道你愛妓女?

愛,你可以愛任何人,但情愛只有心上人。 但愛未必一定有性, 仍有很多拍拖期間無有性的人。

拍拖只為了解對方,學習社交的方式,切莫誤解。
作者: lintohu    時間: 2005-11-9 12:19 PM

Originally posted by ☆威少★ at 2005-11-9 09:14 AM:
成個鼠假日日做-.-
你講埋d咁既野我覺得你仲衰多兩錢
作者: 衰貓    時間: 2005-11-9 02:18 PM

講句老實話,你真係抵能死,又低能又抵死,一開始唔願意就係唔願意,虧你仲講得出話佢咩後來都願意咗,好明顯你根本唔覺得自己有錯‧‧‧‧佢又唔係欠咗你既,典解一定要俾你,你依家唔單止傷害咗人地既身體,仲傷害埋佢同佢屋企人既心靈,就因為你條啫一時既需要,就要人地俾最寶貴既嘢你‧‧‧‧‧將來到佢想同自己真係鍾意既人親熱既時候,自自然然會諗起呢次唔開心既經歷,呢一世都會記得‧‧‧‧‧佢既父母會幾傷心,你知唔知‧‧‧‧‧你條友都仲竟然唔認錯,我覺得佢實在太戇居,俾著我就算俾全世界知道都要告到你仆街‧‧‧‧‧‧你淨係用條啫黎諗嘢,抵死,你就算過倒呢關唔俾人告,都要諗下,將來如果你自己有個女既時候,會唔會俾佢條仔用番你同一樣既方法對佢,到時你就真係知咩叫善惡到頭終有報喇老友‧‧‧‧‧‧

[ Last edited by 衰貓 on 2005-11-9 at 02:19 PM ]
作者: yungting0623    時間: 2005-11-9 02:37 PM

莫講話佢唔肯........就算佢肯,自己都要諗清楚係咪真係做啦.......你估真係av片咁,做完就算呀...呢d野係要負責任架.....唔係話做完就算......你咁既做法,同強姦有乜分別,你有冇諗過個女仔點面對佢家人或者佢第時個老公.......今次佢唔告你,你真係執到兼有突.........自己反省下做過d乜啦........
作者: pyliu    時間: 2005-11-9 05:06 PM

Originally posted by ☆威少★ at 2005-11-8 07:13 PM:
大家會唔會要求同自己既女朋友,男朋友...
嘩!絕對唔可以迫架!你要營造氣氛引佢!絕對唔可以用強!
作者: pyliu    時間: 2005-11-9 05:07 PM

Originally posted by wind69 at 2005-11-8 08:00 PM:
老友...你唔係傷害佢,你真情係強姦佢!
佢唔告到你甩肺你都算幾生修道啦
認同!
強迫等同強姦,就算係夫婦,如果你強迫既都可以構成強姦罪架!
作者: Gretzky    時間: 2005-11-9 07:39 PM

Originally posted by ☆威少★ at 2005-11-9 09:14 AM:
成個鼠假日日做-.-
你上黎confession, 抑或恓命!

作者: 遊戲    時間: 2005-11-9 08:47 PM

你話佢後來肯同你日日做
咁即係你同佢分手
唔關你逼佢做事啦
(除非你話過左暑假後
佢先突然算返舊帳話你當時迫佢)
所以我覺得你講來係廢既

仲有你話你強迫佢之後就日日同你做
咁你即係暗示話強迫同女友做既結果係
可以日日做,而唔係分手喎

仲有你想講既強迫女友做,女友會受到傷害
係咩傷害呢?
你唔係想講話個傷害就係女友會失去左第一次呀?
你唔講係人都知啦

仲有睇你資料,你得15歲
咁細過就迫女友發生關係......
真係好有問題

仲有最後一樣野想問!
其實你係未同你前女友(叫燒餅?)分左手
然後想話比我地聽佢已經同你搞過
佢已經唔係處女。
即係你同人分左手後,都要唱衰人
我覺得DD就係你想話比我地聽既

[ Last edited by 遊戲 on 2005-11-9 at 09:04 PM ]
作者: 迷途小羔羊    時間: 2005-11-9 10:21 PM

Originally posted by 遊戲 at 2005-11-9 08:47 PM:
你話佢後來肯同你日日做
咁即係你同...
很仔細的分析
樓主真係大有問題=.=
作者: kobe14725    時間: 2005-11-9 10:32 PM

有些事不可以強迫.但我覺得分手.應該不關強迫那件事
無可能.過了這麼久才拉回來說.或者分手需要一個理由.
希望你第次不要這樣.有些事是要負責任
作者: 藍    時間: 2005-11-10 01:19 AM

你都算人渣拉哥仔,迫女友做愛?係米甘性慾高脹呀,條女同你做左成個暑假先話飛你米算偷笑咯
作者: 藍    時間: 2005-11-10 01:22 AM

Originally posted by 遊戲 at 2005-11-9 08:47 PM:
你話佢後來肯同你日日做
咁即係你同...
有可能係因為佢日日"迫"個女友做,個女仔覺得頂吾順,所以想分手呢
仲有喎,個女仔最後肯同你做,都吾一定係自願架wo,你迫得利害,佢無奈地應成你同你做,呢個係完全另一個情況wo,電視廣告都有拉,"個女仔話男朋友對佢講,吾同佢做等於吾愛佢喎",你係米又係講左d類似既說話迫你女友呀
作者: 機密    時間: 2005-11-10 02:55 AM

依情況估計呢條友細至少有『三十幾個count的衰十一罪』,唔你大濟啦,如果有人將條link俾....................
作者: kobe14725    時間: 2005-11-10 10:13 AM

Originally posted by 機密 at 2005-11-10 02:55 AM:
依情況估計呢條友細至少有『三十幾個count的衰十一罪』,唔你大濟啦,如果有人將條link俾....................
要坐監與未成年少女發生性行為
作者: 機密    時間: 2005-11-10 11:31 AM

Originally posted by kobe14725 at 2005-11-10 10:13:

要坐監與未成年少女發生性行為
刑事來呀,分分鐘上報紙添。  呢d野都好搵來威,證明思想幼稚! 唉,入監後仲會俾人打。  出來後就被人睇唔起! 死未?
作者: gundamman678    時間: 2005-11-10 03:07 PM

Originally posted by 張仔 at 2005-11-9 12:06 PM:
同意~~而家好多人拍拖既目的係同對方發生性行為! 有次去剪髮,洗緊頭時聽到個洗頭仔係度同隔離個傾偈,講到自己唔鍾意"條女",但仍然keep住關係,為的就是同對方繼續發生關係! 嘩~~聽到我想起身打佢一身!
作者: greatzelda    時間: 2005-11-10 03:15 PM

Originally posted by ☆威少★ at 2005-11-9 11:14:
成個鼠假日日做-.-
你都話強逼啦.仲話佢願意,佢願意就唔會同你分手啦,正白痴,反省下自己錯d咩啦,人人拍拖都以為要上床,只係諗肉體,睇唔起你

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0