標題: 對miss有性幻想既人入 [打印本頁]

作者: SCM    時間: 2005-12-13 10:28 PM     標題: 對miss有性幻想既人入

對miss有性幻想既人 講下你地既性幻想對象既年齡,身材(大約都得) 知既話最好講埋婚姻狀況

我o個個約30-35歲 身材波大腰細籮大 大約33c-24-35 樣貌:天使面孔
婚姻狀況:證實已婚且有一子一女
作者: jay88    時間: 2005-12-14 09:31 PM     標題: miss

我個miss就28,9到...波就36啦~好大~樣就ok啦~
三圍應該36-25-35~
見過佢露溝+黑bra~扯爆旗~
結左婚..有一個女
作者: SCM    時間: 2005-12-15 06:48 PM

Originally posted by jay88 at 2005-12-14 09:31 PM:
我個miss就28,9到...波就36啦~好大~樣就ok啦~
三圍應該36-25-35~
見過佢露溝+黑bra~扯爆旗~
結左婚..有一個女
你就正la
可惜30都未到就結左婚?
作者: aimarng21    時間: 2005-12-15 07:18 PM

我以前中學時都有一個miss樣靚身材正, 三圍數字就唔知, 因為佢著得好密實.
但佢係我中四時(大約10月)就生咗個男孩, 到中五時(大約11月)又生多件, 真正三年抱倆.我地成班男仔(因為我是讀男校的)問佢係唔係意外, 佢冇答我地
不過如果我係佢老公都晚晚扑佢, 佢真係好索.

[ Last edited by aimarng21 on 2005-12-15 at 07:20 PM ]
作者: nohon    時間: 2005-12-16 01:42 AM

中學時候曾對一位從國外回來的Miss有過愛慕之情。十多年後的今日,我竟然與她蜜運中。
作者: 波波子    時間: 2005-12-17 10:11 PM

我都有個啊,,佢個樣都唔算係好靚啦,身材都算係咁啦,有次見到佢個胸罩係粉紅色,就正死,睇下都幾大下,  果陣都開始留意下佢,之後有次從同學中得知佢會T-Back( 唔知係咪咁串啦 ) 果陣我就真係越黎越想同佢有野
作者: Little Boy    時間: 2005-12-18 02:49 AM

中學果時, 主要有兩個做對象喇
一個較為後生d, 廿六歲到喇, 幾靚架, 斯斯文文咁, 把聲又好sweet 的! 可惜佢身材...唉... 飛機場... 真係好平, 但佢又唔係好瘦果隻喎, 真係唔明點解可以平到咁, 不過佢果樣就一流呀~
另一個就老少少, 接近三十喇, 樣就唔係咁好喇, 不過勝在身材好!!! 對野好大!!! 睇落去, 真係好似d 唔知一手可唔可以掌握到果隻! 最重要就係佢肯走光俾我地睇嘛~ 成日都俾我地睇到佢對野, 佢條深溝~ 你知喇, 用黎幻想都要有點根據先得架嘛~ 雖然佢唔靚, 不過佢嘴唇有少少厚, 唔知點解有種好想俾佢含既感覺~ 哈~
不過最可惜既, 就係佢兩個都結晒婚架喇 唔知佢地兩位老公晚晚會點同佢地玩呢
作者: jay88    時間: 2005-12-18 05:23 PM

Originally posted by SCM at 2005-12-15 06:48 PM:

你就正la
可惜30都未到就結左婚?
係...好早結婚...聽聞佢老公係有錢佬...不過勁樣衰...

呢排開始涷喇...冇野睇...
作者: 波波子    時間: 2005-12-18 05:45 PM

咁抖膽問句,你地有無曾經諗過有咩方法可以同miss有野? :p
作者: SCM    時間: 2005-12-19 01:07 PM

Originally posted by 波波子 at 2005-12-18 05:45 PM:
咁抖膽問句,你地有無曾經諗過有咩方法可以同miss有野? :p
籍口幫miss買水 買左之後喺支水度落d春藥 之後佢忍唔住 佢就送上門
作者: ufo    時間: 2005-12-30 08:59 PM

三十幾歲,各樣身材都有,"當然唔計肥la"
有一個廿67到,應該有c cup,睇過佢大腿內側,好正.有個frd睇過佢露溝..
有一個成日坐低都不設防,又唔"q"腳,露左幾次底比我睇到,又係引死人.
有一個成日著ol裝,條腿又靚,加埋絲襪仲正.有一次著shirt,比我見到個bra.
有一個係講good bye既時候,90度鞠躬,又睇到溝.
作者: 甘國武    時間: 2005-12-30 09:10 PM

我就無試過~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0