標題: (純粹吹水)如果係你地.............. [打印本頁]

作者: funnygay    時間: 2005-12-14 09:46 PM     標題: (純粹吹水)如果係你地..............

如果係你地做野/返學既地方,有條女有樣有波又有蘿而你又幾like佢
而條女always著得幾sexy or著d緊身衫always show off佢既body
有日個天俾你地一個機會對條女為所欲為,無時間限制而完事後唔會瀨野既,
你地會點做??

[ Last edited by funnygay on 2005-12-14 at 09:49 PM ]
作者: dawrf    時間: 2005-12-15 12:53 AM

放佢一馬
作者: Jk    時間: 2005-12-15 05:07 AM

Originally posted by dawrf at 15-12-2005 00:53:
放佢一馬
你做得啱 ! 因為要留番俾我享用 ...
作者: 機密    時間: 2005-12-15 05:16 AM

Originally posted by funnygay at 2005-12-14 21:46:
如果係你地做野/返學既地方,有條女有...
你話呢
作者: cwleung1988    時間: 2005-12-15 03:10 PM

將你地想做既事重複做十次 = =
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-15 05:17 PM

Originally posted by cwleung1988 at 2005-12-15 15:10:
哈哈哈哈~
答得妙~
作者: 清揚    時間: 2005-12-15 06:35 PM

同她講"著多件衫la",有好多色狼架,當然我也是其中一隻色狼la,@@@@@@
作者: Jk    時間: 2005-12-15 07:18 PM

Originally posted by cwleung1988 at 15-12-2005 15:10:
but
Originally posted by funnygay at 14-12-2005 21:46:
如果係你地做野/返學既地方,有條女有樣有波又有蘿而你又幾like佢
而條女always著得幾sexy or著d緊身衫always show off佢既body
有日個天俾你地一個機會對條女為所欲為,無時間限制而完事後唔會瀨野既,
你地會點做??

作者: funnygay    時間: 2005-12-15 07:35 PM

估唔到26fun有咁多正義之士,good,我鐘意
作者: neoplan03132003    時間: 2005-12-15 07:52 PM

送佢返屋企
咁樣有可能仲有發展機會!
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-15 09:34 PM

Originally posted by Jk at 2005-12-15 19:18:

but

你地會點做??

then

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
作者: Little Boy    時間: 2005-12-18 02:20 AM

Originally posted by funnygay at 2005-12-14 09:46 PM:
有日個天俾你地一個機會對條女為所欲為,無時間限制完事後唔會瀨野既,
你地會點做??
一個機會, 咁梗係做愛做既事喇!!!
有無時限, 就做到無晒力, 有d 厭咁喇~
完事後唔會瀨野, 即係張過程全部拍底晒都唔會有事喇~ 總之有咩都拍底晒佢~ 之後再有興趣既話, 就可以慢慢欣賞~ 或者拎去賣~ 或者同人分享~ 或者俾番個女仔睇~ 唔會瀨野嘛, 咪同個女仔講我地之前好好架~~ 咁咪隨時又可以再做愛做既事lor~~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0