標題: 口技一問 [打印本頁]

作者: bbsex    時間: 2005-12-23 12:18 PM     標題: 口技一問

敢問各位大佬,你地條女幫你地吹既時候係用邊一種方法? 有冇邊一種舒服D?

1) 含住大部分上下套動
2) 含住大部分,入面用利
3) 含住個頭,再用手套動
4) 沿住條野不斷錫
5) 其他
作者: @娛樂滿紛    時間: 2005-12-23 12:22 PM

4. !!!!!!!!!
作者: bbsex    時間: 2005-12-23 12:31 PM

Originally posted by @娛樂滿紛 at 2005-12-23 12:22 PM:
4. !!!!!!!!!
係  @娛樂滿紛兄  要求的“指定方式”?

小弟不是想侵犯你私穩,只係想知道到底大家既女友所用既方法係“邊做邊學”,還是經過大家指點?
作者: AWU    時間: 2005-12-23 12:40 PM

1 + 2 + 3 + 4
作者: bbsex    時間: 2005-12-23 12:57 PM

Originally posted by AWU at 2005-12-23 12:40 PM:
1 + 2 + 3 + 4
咁正! 條女無師自通?
作者: pyliu    時間: 2005-12-23 02:52 PM

Originally posted by bbsex at 2005-12-23 04:18 AM:
敢問各位大佬,你地條女幫你地吹既時...
全部都有喎!因為係唔同步驟黎架嘛!
作者: pyliu    時間: 2005-12-23 02:54 PM

Originally posted by bbsex at 2005-12-23 04:31 AM:
係  @娛樂滿紛兄  要求的“指定方式”?
小弟不是想侵犯你私穩,只係想知道到底大家既女友所用既方法係“邊做邊學”,還是經過大家指點?
邊做邊學,同埋有時會叫佢,不如點點點啦!
咁佢照做果陣,你最緊要好享受咁,讚下佢好叻,你好舒服之類以示鼓勵,咁佢先覺得原來幫我口交係會令我咁開心既,咁佢下次先會肯咁做!
作者: pyliu    時間: 2005-12-23 02:55 PM

Originally posted by bbsex at 2005-12-23 04:57 AM:
咁正! 條女無師自通?
要慢慢講出你既要求架!
好少女仔會無師自通,除非佢睇左AV做功課啦!
作者: kakeidevil    時間: 2005-12-23 03:27 PM

隨她,她喜歡什樣就什樣。
作者: bbsex    時間: 2005-12-23 04:29 PM

Originally posted by pyliu at 2005-12-23 02:54 PM:

邊做邊學,同埋有時會叫佢,不如點...
多謝  pyliu兄 指點!

不過會唔會遇到D情況係講完之後佢表現得唔係太願意呀? 因為做o個個始終係女友,唔迫得,唔係俾錢就做o個種。
作者: pyliu    時間: 2005-12-23 05:11 PM

Originally posted by bbsex at 2005-12-23 08:29 AM:
多謝  pyliu兄 指點!
不過會唔會遇到D情況係講完之後佢表現得唔係太願意呀? 因為做o個個始終係女友,唔迫得,唔係俾錢就做o個種。
一定有咁既情況!因為我一向既對手都係良家少女!
佢唔願意一定唔可以迫佢,如果你知道佢個心係有猶豫,而因為佢愛你而肯試下既話,你就一定要俾讚賞同鼓勵,同我之前所講咁,咁第二次佢就會容易D幫你架啦!
之如佢點都唔肯,除左唔好迫佢之外,亦都唔可以表現得唔開心,因為你扮晒唔開心,其實都係迫緊佢做D唔鍾意既野!
一般解決方法有三:一)如果佢會同你一齊睇AV既,可以同佢睇一D有口交場面既,但係一定要揀一D拍得好睇D既,野係唔好睇一D將口交拍到好似SM咁既AV,要揀一D將口交拍到好理所當然,又幾靚幾係做愛既一部份既AV,不過呢方面可能有少少難度既!
二)佢如果錫你,會慢慢錫你既身既話,你可以借D二將佢既頭慢慢向下推,如果你提出過既話,佢應該知道你想要乜,不過亦都係,千祈唔可以迫佢,唔可以大力推佢落去,要一邊掃下佢頭髮、摸下佢塊面,好憐惜佢咁,但係又慢慢已經帶緊佢向下啦!
三)如果你自己唔介意既話,可以試下先幫佢口交,係錫佢既時候,你一定會錫埋佢對波架啦,又多數會用手摸佢下面架啦,咁你可以慢慢向下錫,摸住佢肚皮,慢慢好溫柔咁,因為肚皮都幾敏感架,咁你可以隔住佢底褲試下錫下佢,男幫女既技巧係呢度唔多講啦!

而如果發現佢猶豫想試唔敢試咁,你可以用漸進式方法,者係初頭可以要佢隔住你底褲試下錫下我地既小弟弟,如果順利既,可以係同一次慢慢除俾佢錫,唔順利既,等下次啦!到佢習慣左隔住底褲錫你,咁你又可以進一部叫佢直接錫!

記住,「欲速則不達」既道理!
作者: 爛泥    時間: 2005-12-25 12:03 AM

我條女連望下我細佬都唔係好肯,佢話尷尬
作者: pyliu    時間: 2005-12-26 01:43 PM

Originally posted by 爛泥 at 2005-12-24 04:03 PM:
咁就冇辦法啦!
你要尊重佢!
可能你要慢慢黎,唔...首先可以叫佢用手幫你,俾佢感受多D小弟弟係點既!
作者: kakeidevil    時間: 2005-12-26 01:58 PM

Originally posted by 爛泥 at 2005-12-25 12:03 AM:
佢驚生眼挑針

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0