標題: 入黎幫下手解答我既問題 [打印本頁]

作者: 雲達    時間: 2006-1-3 07:40 PM     標題: 入黎幫下手解答我既問題

我日日上堂都見到我想朴既miss
佢個波真係好大 又日日著緊身3   甘佢對野緊得凸左起黎  又成日著短裙
我次次望住佢對野我都扯其
我重次次扮有問題唔識 叫佢過黎我就好近甘啤住佢對野  佢個大波加個bra凸左出黎
佢重要彎腰教我野   我就望緊佢溝同埋有時黑色既bra 迫到對野出左黎  果時我扯得重勁
佢行果陣重好''dum''''dum''下  好誘人  重有一次party過得激得頭我唔小心撞到佢個波唔知佢個bra係咪移左位  成個波加粒野 超凸 我扯到超恆
有冇辦法另我專心讀書唔望佢對野?佢教我英maths art
作者: cwleung1988    時間: 2006-1-3 07:47 PM

我未試過....所以幫你唔到....不過一定要提提你
睇還睇....要冷靜...唔好真係落手落腳
作者: 雲達    時間: 2006-1-3 07:49 PM     標題: 更改更改- -打錯字~ 大家解答下我個問題

我日日上堂都見到我想朴既miss
佢個波真係好大 又日日著緊身3   甘佢對野緊得凸左起黎  又成日著短裙
我次次望住佢對野我都扯其
我重次次扮有問題唔識 叫佢過黎我就好近甘啤住佢對野  佢個大波加個bra凸左出黎
佢重要彎腰教我野   我就望緊佢溝同埋有時黑色既bra 迫到對野出左黎  果時我扯得重勁
佢行果陣重好''dum''''dum''下  好誘人  重有一次party過得激得頭我唔小心撞到佢個波唔知佢個bra係咪移左位  成個波加粒野 超凸 我扯到超恆
你話我扮哂野問佢拎相打飛機好冇?
你地有冇試過想朴學校d miss?
作者: makin    時間: 2006-1-3 07:56 PM

係咪應該移去港男區..?
作者: kakeidevil    時間: 2006-1-3 07:57 PM

切左條野去
作者: ckyckk    時間: 2006-1-3 08:02 PM

Originally posted by kakeidevil at 2006-1-3 07:57 PM:
切左條野去
Agree and do it yourself:cool:
作者: 151515    時間: 2006-1-3 08:04 PM

Originally posted by ckyckk at 2006-1-3 20:02:

Agree and do it yourself:cool:

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0