<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-17 03:16 PM 發表:
比你未卜先知, 你會做左 任生 個位
任生?佢年薪幾多?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 03:20 PM 發表:
我夠咩都唔識咯~
咁就一齊嘩嘩聲囉
E嘩鬼叫好差過穩
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 03:24 PM 發表:

唉...................還掂呢期我都無新囡囡, 齊齊飲牛奶啦..........
又換新囡囡........
咪鬼爭食啦........你細佬我就餓死........
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 03:23 PM 發表:
咪笑kt 啦賢仔, 佢都唔知我本身做乜, 咁任志剛喺香港都算叻吖嘛~
不過, 我做唔到任生個位同時, 我恐怕呀任生都唔會做到我個位............因為我係洗廁所嘅~ ...
連呢D洗廁所位你都要做埋
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-17 03:26 PM 發表:

排隊玩士兵過河
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 03:31 PM 發表:

我點會同你爭喎, 你睇啱我即刻掉頭走啦, 囡之嘛, 成個地球都係啦~
嘩........
真漢子!
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 03:32 PM 發表:

咁我不嬲都係洗廁所咖啦~
我抹車
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-17 03:40 PM 發表:

IQ題 :  
一隊士兵一定要過河,而河裹有種專咬人dede既魚,佢點先可以過河呢??
嘔心
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 03:46 PM 發表:

咁係吖嘛, 如果唔係自己嘅女人, 一個 common target, 有乜好爭? 公平競爭? 嘥氣~
眼淺先話要爭啫.
呢個世界女人真係太多, 呢一刻你覺得個target 好得所以要爭其實只係因為你自己認為, 純粹係你自己嘅爭 ...
唉...屌
.....想戰勝另外一個追求者既心態的確會令自己覺得果個真係好得
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 03:47 PM 發表:

嘩, 大生意喎~~~
跟你學野姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。