<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 03:57 PM 發表:

其實物就係自己玩自己~
倒不如諗吓個target 有乜可取嘅地方, 係咪真係同另外嗰d 女人有得比較, 清楚晒ok 先再去馬都未遲~
但我好想搵個騎住先喎
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 04:06 PM 發表:
咁物搵咯
越靚越省鏡嘅, 就越有機越少人爭, 唔駛怕咩越級挑戰, 搵牛一定係搵靚嘅~
當真?
有D咁奇怪既定律嫁咩?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 04:20 PM 發表:
of course~
越靚嘅女仔, 成長過程其實約束力越大, 會比較自律, 所以對異性嘅接觸亦會較少.
而且, 越靚嘅女仔, 越令男仔覺得多人追高不可攀, 所以相對仲少男人緣.
咁嘅情況, 邊個夠胆上, 得米嘅機會就越大; 所 ...
又真係好似幾岩喎!
不過怕唔怕俾D女玩番轉頭嫁?
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-17 04:24 PM 發表:

憑你呢兩段野,你係咪變過性黎??
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 04:28 PM 發表:

點解d 蛤蟆可以溝到靚女? 就係因為佢地自己知自己唔掂, 知恥近乎勇:
如果還掂都係會比人玩, 點解唔比件靚女玩?
所以佢地物得米咯

你諗吓, 唔通質素平凡嘅就唔會玩? 有保證嘅咩? ...
你岩!我要改下個觀念先
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 04:41 PM 發表:
大皇今日賜教日
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 04:45 PM 發表:

其實個個都做得到, 亦唔係我本事, 只係大家可能未諗呢一層啫~
一里通, 百里明, 你地將來叻過我多多聲都唔奇咖~
Go Go Go!!!
咁能樣就五點嫁啦?
糖心真係鳩劇一套
原帖由 SCM 於 2008-9-17 10:15 PM 發表:

鮑魚篇都ok
依家狗餅篇真係onL 99
鳩到暈
我無睇,但屋企人睇
好很無聊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。