<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2008-9-21 11:46 PM 發表:

引用爸爸金句
抵鳩死啦,舊規矩啦........
原帖由 d228216 於 2008-9-21 11:50 PM 發表:

ban得!
原帖由 gn00987333 於 2008-9-21 11:51 PM 發表:
規矩見高踩,見低拜
你岩呀
我呢d真係俾人踩死嫁
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-22 12:13 PM 發表:

爆房使唔使走咁L遠?
閒日都要咁貴咖....
一晚都要under8舊
真係好講你想要咩質素....
要望海、唔使行太遠路,又靚靚地既傢私。就一定要貴少少
不過真係岩曬用黎爆房
有D平平地,又上山路果D,雖然平。但若果你唔係諗住入去“玩”而入去“享受”既話
俾多少少錢一定要嫁啦
原帖由 d228216 於 2008-9-22 03:02 PM 發表:

榕樹灣果面乜都有...7仔/士多/街市仔/洒吧餐廳仔等
索罟灣就得酒家
但好搞笑囉......
入面無百街同惠康
但士多真係好多,而且仲好好質素

呀!順帶一提......近碼頭有間西餐廳
格局唔錯嫁,食物質素都好高下嫁.....
唔係話食得好勁既話,一人都係$130,已經有前菜有湯有主菜有飲品嫁啦
PS:焗蠔正到.....
原帖由 belibala 於 2008-9-22 03:52 PM 發表:

你又知
因為張床穩陣D
原帖由 belibala 於 2008-9-22 04:27 PM 發表:

神仔,冇好過有呀..........個2間正奸商, 好快趕盡殺絕d 士多. 你睇市區咪差唔多死哂啦..........2間奸商賣嘢貴好多...................
入面公仔麵平過福街同偽康
原帖由 d228216 於 2008-9-22 04:34 PM 發表:

錯啦, 所謂爆房要用盡房裡每寸空間, 依度爆吓果度爆吓, 厨房爆吓廁所爆吓露台爆吓門口爆吓........
露台都要爆下?
愛愛無咁好力Bo
原帖由 d228216 於 2008-9-22 04:41 PM 發表:

因為係1年前舊貨 所以係1年前價
hostrial cost
原帖由 belibala 於 2008-9-22 05:16 PM 發表:

??
u mean historical?
屌!英文差
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。