<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-27 12:53 AM 發表:

我多你兩個字添呀~

"經佬"呀~
我認喎
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-27 12:54 AM 發表:

幾時? 邊度?
放得未呀?
佢話叫我叫大家放佢喎
原帖由 ckyckk 於 2008-9-27 12:59 AM 發表:

佢頭先話我見死不救添

我可以點救喎
踩多腳
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-27 01:00 AM 發表:

我講我呀~
咁都好爭
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-27 01:01 AM 發表:

唔怪得之佢靜晒啦, 我以為佢無上黎咋~
早排有件友講英文,講到la lik聲果個咪佢啦
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-27 01:05 AM 發表:

哎呀! 又係aio 呀?
佢真係...........
如果聽日大B佬唔放, 我放啦, 至多我比大B佬插啫, 你地唔好喇, 費時佢以為你地唔尊重佢
還掂我成日比大B佬佢插咖啦~ ...
EF真係特別多【B】做大嫁喎
原帖由 ckyckk 於 2008-9-27 01:05 AM 發表:

錢半丹怡
佢今次都算有創意嫁啦雞爺
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-27 01:11 AM 發表:

形= 你嘅形態, 男人可以粗獷但切忌市井, 形象要鮮明.
格= 你嘅性格, 每個人個性唔同, 但男人一定要比女方覺得你有你嘅一套性格, 唔可以乜都無所謂無主見.
品味 = 要對生活點滴有個定位, 有一份追求同堅持, 有一份 ...
又有野學
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-27 01:13 AM 發表:

佢識英暈嘅咩?  佢話佢d 英暈唔好嗰喎......
所以咪嚇窒我囉
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-27 01:15 AM 發表:

得一個B做大之嘛, 最細奀就係我~
【A】【C】【D】都好大下嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。