<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 d228216 於 2008-9-29 12:26 AM 發表:

主要睇吓邊個影啦
化腐柳為神奇?
原帖由 左輪仔 於 2008-9-29 01:44 AM 發表:
hihi~
好耐冇出現喇~
傳說中既左輪大哥!!!
原帖由 Triangel 於 2008-9-29 10:30 PM 發表:

XD卡 = Xmas 卡 = 聖誕卡
原帖由 SCM 於 2008-9-29 10:43 PM 發表:
ive既生活好難融入
你係石仔黎喎
原帖由 d228216 於 2008-9-29 10:43 PM 發表:
hello everybodies

i am very dark, loss money again today
原帖由 SCM 於 2008-9-29 10:45 PM 發表:
http://www.26fun.com/bbs/thread-191323-1-1.html
9唔搭8既????
因為佢俾我講中左囉
原帖由 SCM 於 2008-9-29 10:50 PM 發表:

保可否認我既內向係一個大問題
但係呢班人我真係唔係太頂得順佢地
頂唔順咪搞搞佢囉
原帖由 SCM 於 2008-9-29 11:07 PM 發表:
人地一個禮拜已經混熟

基本上我個班係ive少有
冇人金毛 gel頭既都唔多個 而且d人都會肯上堂
d女唔係個d嘈生晒既8婆
但有d人我唔係太睇得順眼
d女仔 雖然比其他班既文靜
但係實在好麻煩 又大牌 就佢地又唔係 唔就佢地又唔係
男既 有個成20歲 搞d好爛既gag黎撩女
其他男仔 只要有個女既係隔離 同佢傾傾下計都會走去撩女
因為我同d女冇乜交流 唔同佢撩女撩埋一份  所以自閉
我幾廿歲都係咁嫁喎
原帖由 akakak777 於 2008-9-29 11:09 PM 發表:

同d女仔傾下計都無所謂la 當識fd之ma    
你未當d女仔係男仔咁傾計  不過5好對住佢地爆粗 私文d 就得ga la
照爆粗可也啦
原帖由 akakak777 於 2008-9-29 11:11 PM 發表:
   我驚d 女仔會驚bor
有d女仔真係好乖ga  連頂都話粗口
咁就要玩到d女仔自己都忍唔住爆粗
女仔爆粗真係好好玩嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。