<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 小小康 於 2008-7-17 12:30 AM 發表:

2K8,通菜街由旺角道向太子方向行過去靠右第一檔
康哥仔有無試過養中/大狗
原帖由 小小康 於 2008-7-17 12:34 AM 發表:

重養緊隻史納莎......收養番嚟,宜家大約9-10歲......10 kg 重
10 kg .........
原帖由 ckyckk 於 2008-7-17 12:41 AM 發表:

養一隻 ,衣 ,食 , 同用品都不平 .

一隻以上咪好
睇你點養既姐
好似我細個果陣
一盒飯同隻狗2份食
咪一樣開開心心
係呀,人地話係人食既野狗食唔好呀
大佬呀,隻狗18歲半先死呀
果陣隻野差唔多6-70磅,一爬去我度,真係我訓低
兄弟班,佢開心我快樂啦!
原帖由 gn00987333 於 2008-7-17 12:48 AM 發表:
養死屎狗啦(真係有呢種狗,但學名叫咩我就唔記得啦)
唔駛為佢野食煩,每日一定制做到
原帖由 gn00987333 於 2008-7-17 12:53 AM 發表:
係啊,而且一隻倉鼠,俾三個小朋友圍啊
跟住一個人KO三個小朋友
原帖由 belibala 於 2008-7-17 12:55 AM 發表:

乜你咁似甘仔咁成日賣廣告
小心殺人滅口
原帖由 gn00987333 於 2008-7-17 12:58 AM 發表:
我冇毒打佢地,輕輕趕走佢地姐
放毒針!等佢地番去之後屎忽痕
原帖由 d228216 於 2008-7-17 01:01 AM 發表:
雞咗佢地
當然..........叫班阿伯做啦
自己果D咁寶貴要留番俾女人
原帖由 gn00987333 於 2008-7-17 01:01 AM 發表:
d小朋友,放毒針,點知佢會唔會中毒就死架
扎佢下面等佢中尿毒算啦
等佢地番到屋企
老母以為3個玩雜膠
原帖由 ckyckk 於 2008-7-17 01:03 AM 發表:
若高油食物 , 比狗食會生皮膚病.

任何狗食朱古力會即日死亡 ( 新聞 )
大家兄弟,一齊玩一齊食!

朱古力唔會即日死
佢消化唔到,好大量會死
一般都會中毒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。