<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2008-8-5 11:20 PM 發表:

算la 明明冇資格 又何謂強求 就算重讀可以同個女仔一班都係咁話
突然間睇得咁透
原帖由 SCM 於 2008-8-5 11:26 PM 發表:

我已經重讀過中三
再重讀咪即係衰比佢睇
坦白講 我除左佢 仲好唔捨得學校
琴晚都喊左一陣
但係冇法
我再晒時間博重讀 如果唔成功 就乜都冇
不如報ive肯定有野我讀la ...
都岩既,既然你識咁諗就可以啦
原帖由 d228216 於 2008-8-5 11:27 PM 發表:

恆生競爭好大, 石仔頂唔順嫁 , 當年有個師兄好博, 入到去都頂唔住, 差D short L 咗...
良性競爭黎既
唉,我恨都恨唔到啦,入到呢間都等同話俾你知兩年後入U讀商科
唉........起碼唔使好似而家咁,憂柴憂米啦
原帖由 SCM 於 2008-8-5 11:31 PM 發表:

識講姐 個心咪又係放唔低
ive番學時間鬆動D
以舊生身份日日接放學
原帖由 clkgtr 於 2008-8-5 11:32 PM 發表:

讀ive hea 唔hea 就見人見智喇, 只係睇個人自己肯唔肯讀
另外, 如果要想嚮ive 攞到好成績亦唔係一件易事
我識個人佢教過幾年ive HD
佢話讀得好既先可以讀HD
讀HD要讀得好好好好先可以入U
原帖由 SCM 於 2008-8-5 11:34 PM 發表:

好熟咩 接放學 累到佢比其他同學亂講野就唔好la
偷望就有我份
既然而家去到呢個境地啦...........
我覺得石仔你為免人生後悔
搵個機會同佢講清楚啦
佢受既咪掂囉
唔受既,咪做番朋友囉
至少唔同校番學,唔怕見到面阻阻傷心
原帖由 SCM 於 2008-8-5 11:36 PM 發表:
我其實有d後悔報左依家呢科
不過可幸係如果第一年讀得成績好
第2年係有得轉科(因為第一年係教基礎野)
既然可以咁
你就要同老師們打好關系啦
咁樣第日有咩轉科機會,佢地都會俾你先
原帖由 d228216 於 2008-8-5 11:36 PM 發表:
8成升學率真係令人流口水
咪囉..........
我而家都係一半一半機會入得到商既degree咋
原帖由 SCM 於 2008-8-5 11:37 PM 發表:

msn都傾少左好多
無辦法嫁啦
係要做
第日你地唔同地方番學,更加無話題啦
機會細都要搏嫁大佬
原帖由 SCM 於 2008-8-5 11:39 PM 發表:

聽人講除左"痕傷" 仲有莊啟程都係正野黎ga
莊啟程理科好囉
不過文同商就只算一般
恆商就商科屈曬機
D Econ、Acc 既A都俾佢班學生拎曬
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。