<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by harvey22 at 2006-11-7 13:10:
i watched the Pistons game i think R.W got another T lol~

but he play well, okur was no match in defence!
Hay~Bogut今日黎我度了
我想要球風似Josh.Smith既人
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-7 13:33:

今日你拿吾超過5分我呢個禮拜就有機

TERRY 我等你等得好吾耐煩喇~
我隊波而家10萬火急沒時間再拖喇...
咪儍la,聽日就吾超過5分
Originally posted by harvey22 at 2006-11-7 13:36:

Josh Childress, wahahahahaahahahahahahaa~~

same name same team~ j/k
你用你能力換到Josh Smith,咪比Bogut你low,c位飢渴的BOBS
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-7 13:33:

今日你拿吾超過5分我呢個禮拜就有機

TERRY 我等你等得好吾耐煩喇~
我隊波而家10萬火急沒時間再拖喇...
佢入左Camp破處ar
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-7 13:40:

PJ Brown 都吾錯wor ~ double double ~
你會要長線還是短線???
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-7 13:43:

眼下既情況 先解決左沒壓力
再考慮 長線都未遲
無謂為左"P.J每月果兩三日"放棄隻好肉地既白牛ㄚ
我管理手法是冇"等"呢回事
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-7 13:52:

Bogut 頂多係 double double 啦。

CV ~~ why are you playing sooo good, you should save it for me!!
Now I can't trade you
Ming 須要West既穩多D
(佢只要參透到我尋日講D野就75度逆轉了)
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-7 13:56:

拒吾想放咪由拒lor... 你覺得Kevin Martin 可吾可以keep住o甘樣成季 ?
條友系揾命搏架,邊有咁多A.I丫
佢仲唔放D.will & Martin咪死low,Maggette又悟惦,Tinsey玻璃遲早既事,D.will & Martin吾可以keep住o甘樣成季,除時足足4件倉底貨,清倉la
佢既目標人物Tips系1991年狀元

[ Last edited by Rated-R on 2006-11-7 at 02:05 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2006-11-7 17:35:

有人要先得架
做黑馬o既代價
場場俾人大炒
M.Williams 要睇版,上年新秀得Paul,D.will,Bogut,VillXXX比我見到有大將風彩
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-7 19:39:

你隊波慢慢變強中。下個week可能會比你抄~
你系冇信心還是出口術
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。