<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-9 16:51:

你想要 Bibby ??? :con...
Bibby係10大pg,只系未操起堵,且系必然正選
但Diaw只系上年冒起既海鮮,分唔多,reb唔算好,ast又麻麻,今年重要除時冇正選打
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-9 17:07:

原本都未有弱點可言......
而家比你玩一玩.....
以後真係大煲.......
唔想死咁慘就
Drop Marshall,  LaFrentz
add Monta Ellis 並遞紙add Ryan Gomes
Originally posted by eqhigh at 2006-11-9 17:14:

好既 Centre - Wallace
好既 Point-Guard -  Wade
No~no
好既 Point-Guard =Bulips & A.Miller
Originally posted by eqhigh at 2006-11-9 17:18:

Bulips...上年就一定係
今年亦不差
Originally posted by 艾力克 at 2006-11-9 17:16:

唔好啦
佢又唔係成日玩, 連中等球員都add埋入bench...
我叫佢咁做緊有理由
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-9 17:26:

邊個暫時高過我 ??
有8人比你高,add唔到先算,但麻煩你轉陣轉密少少,呢度冇人想對植物人,真系win左都冇意思
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-9 17:26:

The Second Xtravagant ?
冇,睇下系你前果D人邊個低能堵
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-9 17:29:

Xtravagant will press cancel.
He won't
你又知我冇
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-9 17:33:

~  我off 喇~

聽日KO埋你
我一早都話會輸賽程la,我呢D精算師甚少錯,但下week先系我既開始
Originally posted by Rated-R at 2006-11-9 17:36:

我一早都話會輸賽程la,我呢D精算師甚少錯,但下week先系我既開始
不過.........只要兩項%守得住,你只會head6-3,我同你仲未分勝負
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。