<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckp1117 於 2009-2-12 12:35 AM 發表

一陣試下,打J先
抬頭望天邊一隻雁
撩動我感觸滿心間
寧願做天邊一隻雁
唔願著西裝與恤衫
忘盡了緊張社會鬥爭多險惡
拋開世俗悶煩穿梭宇宙雲霧間
能做到天邊一隻雁長日對碧海與青山
才明白天邊一隻雁無伴侶開解太孤單
懷念到繽紛社會始終多可愛
悲哀快樂有循環當然有直有轉彎
我亦唔係懶
我熱情無限
當我領略到天邊一隻雁
實實在在做人未晚漸漸日日受人頌讚稱讚稱讚
唔羨慕天邊一隻雁期望有秋收靠春耕
唔願做天邊一隻雁回復我新生瞬息間
懷念到繽紛社會始終多可愛
悲哀快樂有循環當然有直有轉彎
心底幻象已消散
日期: 14/2/2009

活動: Citywalk X 周麗淇「Redefine情人節簽唱會」
藝人: 周麗淇
時間: 13:00 - 15:00
地點: 荃灣楊屋道1號Citywalk荃新天地高層地下中庭

活動: 無毒油尖旺大聯盟宣誓大會
藝人: 梁安琪 、 劉錫賢 、 李逸朗 、 曾航生 、
             李蘊 、 夏雨 、 米雪 、 馬德鐘 、
             李力持
時間: 14:00 - 17:00
地點: 尖沙咀香港文化中心露天廣場

活動: 奧海城「甜心Tea - Tea X 胡杏兒『Evolve』簽唱會」
藝人: 胡杏兒
時間: 14:30
地點: 大角咀奧海城2期地下主題中庭

活動: 愛香港‧愛《基本法》同樂日
藝人: 衛蘭 、 方大同 、 薛凱琪 、 Soler 、
             葉文輝 、 吳浩康 、 HotCha 、 鍾舒漫 、
             G.E.M 、 范萱蔚 、 方皓玟 、 林柏希 、
             林盛斌
時間: 14:30 - 16:00
地點: 銅鑼灣時代廣場露天廣場

活動: 新達廣場「Theresa情人節Fans見面會」
藝人: 傅穎
時間: 15:00 - 16:00
地點: 大埔新達廣場
原帖由 akakak777 於 2009-2-12 11:05 PM 發表

5g 咩來
原帖由 自由神 於 2009-2-12 11:10 PM 發表
唔明
其實我哥德唔曬
不過就中意黑白紅既對比
吸血彊屍嘅服飾
原帖由 akakak777 於 2009-2-12 11:30 PM 發表

細細條
日期: 13/2/2009

活動: 無線劇集台 「完美情人對對碰」
藝人: 葉翠翠 、 陸詩韻 、 張嘉兒 、 蕭正楠 、
             陳山聰 、 梁烈唯 、 司徒瑞祈 。
時間: 14:30
地點: 大角咀奧海城II期地下主題中庭

活動: 《品味咖啡》 之 「濃情咖啡獻情人」
藝人: 陳豪 、 陳倩揚 、 馬賽 、 何傲兒 、
             李亞男 、 張嘉玲 、 蘇晉霆 。
時間: 15:45
地點: 大角咀奧海城II期地下主題中庭
原帖由 貓仙人 於 2009-2-13 03:22 AM 發表

情人節個幾日冇節目可以考慮過大海AV女優小澤瑪利亞

祥情 :
http://141hongkong.com/forum/vie ... Bfilter%3Dtype%26am ...
一早知但無咩興趣, 因為佢有拍多套大廠四仔(齊晒 ), 佢全身任何地方我都一早已清清楚楚睇晒, 佢又成日玩兩穴.....我對見唔見到真人無咩期望
原帖由 d228216 於 2009-2-13 12:09 PM 發表
原帖由 ckp1117 於 2009-2-13 03:11 PM 發表
冷血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。