<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 12:23 AM 發表

你自己慢慢玩
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 12:52 AM 發表

我真係無風度好小氣架, 你再嚟多次我就會自動byebye
原帖由 d228216 於 2009-4-23 01:02 AM 發表
絕對講得出做得到
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 01:04 AM 發表

論壇係自由空間

你要黎我好歡迎

你要走我阻唔到

要講嘅己經講晒
批評原來是錯,

撐人原來是錯,

回覆原來是錯,

不回覆原來也是錯,
(其實我在最後一次回覆後就已經沒有再去翻看留言)

誰是誰非,

這刻已沒有意義,

或許繼續當我是小氣沒風度吧,

現在只能說,

彼此受傷了, 即使傷口康復, 仍然會在各自身上留下傷痕, 在心中留下印記....

五年時間, 五年感情, 放棄不易.....

不論怎樣,

我已決定永久停用「kinz」這一個用戶名會,

在這個回覆以後,

我會以新的用戶名再次出現, 但只會活躍於「自拍兵團」版塊內, 而不會再在其他塊內留言, 特此通知

最後只想說,

很抱歉, 我的表現令大家感到失望

照片 009copy.jpg

照片 009copy.jpg (193.9 KB)
800 x 600 PIXEL下載

照片 017copy.jpg

照片 017copy.jpg (167 KB)
800 x 600 PIXEL下載

140781# Dominic.

星期四
下次先
隔離版有傻佬
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。