<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
各位童鞋, 惠比壽麝香葡萄亞州巡迴演唱會香港站 - 9月23日 (星期五) 正式售票!! 票價由$180起。門票將會於快達票售票網及各大通利琴行公開發售,粉絲們準備去搶票喇!

Unknown , 但風格似
你幅糖好似以前潘芳芳個樣
mnbvc 發表於 2011-9-21 09:35 AM
人妻
From 今日爽報
呢啲把口咁賤嘅剩女,我又唔覺得佢有幾高尚
Dominic. 發表於 2011-9-19 06:32 PM
佢今日寫跟姐夫上床...  

陶傑寫脫T Back的技術...細摷她暗紅的溫泉...那兩扇濕柔柔的地庫之門...
呢個八婆正仆街
我在《爽報》的專欄叫「靚女橫行」,寫我眼中的「靚女」。老實說,真正的美女絕少意識到自己的美麗,只有不怎麼靚的女人才常常恃「靚」傲人。這樣的「靚女」充斥各行各業,分 ...
Dominic. 發表於 2011-9-22 11:07 PM
真正的美女絕少意識到自己的美麗?

只有不怎麼靚的女人才常常恃「靚」傲人?

被人誤解「靚女橫行」中的「靚女」是作者本人?

「靚女橫行」中的「靚女」實際是故事人物而不是作者?

...即係暗示緊佢自己係意識唔到自己美麗的真正美女?
sure.
佢都多鳩餘......根本佢要有咁嘅諗法,先可以咁寫到出嚟啫
Dominic. 發表於 2011-9-23 12:33 AM
日日寫幾百字仆街嘢, 免費任攞任睇, 教壞細路
...之前冇聽的, 近兩個月搜刮來的, 不覺地入咗咁多貨
d228216 發表於 2011-9-23 11:43 PM
王菲的我都有好多
無呀, 唔識聽英文呀
同美版唔同的, 靚好多唔係砰砰聲的
d228216 發表於 2011-9-24 12:25 AM
唔同地區出版唔同質數, 真係買到窮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。