<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ATX-828 於 2008-7-22 06:20 PM 發表:

沙沙版主d post已家谷哂批CD-Rom蒲頭回文

無意義回覆會被扣分
原帖由 R-Star 於 2008-7-22 07:55 PM 發表:

即係即日出post o既新相可以免費dl (唔會扣分)
十日內附件不限流量下載

詳情
http://www.26fun.com/bbs/thread-186325-1-1.html
原帖由 gn00987333 於 2008-7-22 08:21 PM 發表:
Kinz哥
仔仔
原帖由 d228216 於 2008-7-22 09:30 PM 發表:
打邊爐
原帖由 自由神 於 2008-7-22 09:41 PM 發表:
呢D係咪叫“見者有份”?
原帖由 自由神 於 2008-7-22 09:42 PM 發表:

為左餐飯!石仔一定要有20分
天佑石仔
原帖由 mk政 於 2008-7-23 06:50 PM 發表:

頭先我都dl左2張相 點解無扣分
扣分制點黎呀 我唔明
相還相, 片還片, 兩樣嘢嚟
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-23 06:55 PM 發表:

咪話我唔明, 連admin 依家都仲研究緊, 佢直情研究到overload 燒左fuse~
新系統真係好難set 咖原來~
好多已經超過10日以上嘅自拍post都係陷阱,  一click入去就會被扣分   ,
因為裡面d大相全部用晒附件鏈結
路邊消息:傅穎今日中午係灣仔某行人天橋被怪風吹襲露底
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-23 07:12 PM 發表:

你有無影低先???
我都無去
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。